În data de 12 februarie 2021 începe Anul Bivolului Alb de Metal

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
În data de 12 februarie 2021 începe Anul Bivolului Alb de Metal


Anul Bivolului de metal vine imediat după anul Șobolanului de metal și începe în 12 februarie 2021, având să se încheie pe 30 ianuarie 2022. Ce ar fi bine să facă fiecare zodie...


Berbec:

Trebuie să învăţaţi să lăsaţi trecutul în urmă. Singurul care contează este momentul prezent - trăiţi-l cum ştiţi voi mai bine și încercaţi să vă bucuraţi de fiecare clipă în care sufletul vostru zâmbește.


Taur:

Dorința voastră este de a vă dezvolta și de a oferi cea mai bună versiune a voastră în lume. Alegeţi să lăsaţi în urmă trecutul și să vă focalizaţi doar pe momentul prezent.


Gemeni:

Nimeni în afară de voi înşivă(sevă) nu vă poate elibera de trecut. Fericirea nu este o destinație, este o metodă de viață. Alegeţi să vedeţi fericirea la fiecare pas pe care îl faceţi.


Rac:

În fiecare zi învăţaţi mai multe despre cum să vă îndepliniţi visurile. Învăţaţi din greșeli și lăsaţi-vă conduşi(se) de intuiție. Nu vă fie teamă de eșecuri pentru că ele vă fac mai puternici(e).






Leu:

Înţelegeţi că în voi înşivă(sevă) sunt posibilități nelimitate. Alegeţi să faceţi o schimbare şi să nu mai staţi în zona de confort unde este cald și bine. Alegeţi să vă urmaţi un vis.


Fecioară:

Fiecare lucru neînsemnat pe care îl faceţi este susținut de energia divină. Visurile voastre se manifestă în Univers și se transformă în realitate chiar în aceste momente.






Balanţă:

Luptaţi pentru ceea ce vă doriţi. Nu vă fie teamă să daţi greș. Eșecul este doar o oportunitate de a învăța lecții importante, de a o lua de la capăt, de data aceasta cu o nouă mentalitate.


Scorpion:

Trebuie să iertaţi oamenii care v-au greșit. Pentru că iertând desfaceţi nodul care vă leagă de trecut. Iertând vă eliberaţi de toată durerea şi veţi merge mai departe cu viața voastră.


Săgetător:

Trebuie să vă spuneţi mereu că viaţa voastră va „merge” minunat. Alegeţi să fiţi recunoscători(are) pentru toate lucrurile minunate care vi s-au întâmplat de-a lungul timpului.








Capricorn:

Universul are un plan special pentru voi. El vă oferă ce aveţi nevoie în momentul în care sufletul vostru este pregătit pentru schimbare și nu când vă doriţi voi să se întâmple.


Vărsător:

Universul vă călăuzește la fiecare pas pentru a vă asculta și a vă folosi intuiția și a lua cele mai inspirate decizii pentru a vă împlini cele mai mari dorințe.


Peşti:

Vă aflaţi în procesul schimbării pozitive. Trebuie să vă dezvoltaţi în moduri care vă împlinesc. Numai ce e bun poate veni către voi. Acum exprimaţi sănătatea, fericirea, prosperitatea şi pacea minții.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS