11 februarie 2021: Stellium (aglomerare de planete) în Vărsător

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
11 februarie 2021: Stellium (aglomerare de planete) în Vărsător


Joi, 11 februarie 2021 este o zi semnificativă din punct de vedere astral. Astrologii(agele) denumesc acest eveniment „stellium”, adică o aglomerare de planete într-o singură zodie. De data aceasta, nu mai puţin de 7 aştrii se află în zodia Vărsătorului: Soarele, Luna, Venus, Mercur, Saturn, Jupiter şi asteroidul Pallas, formând „Stellium în Vărsător”.


Berbec:

Universul vă oferă informaţii importante despre obiectivele voastre profesionale şi financiare. Evaluaţi-le cu atenţie, vedeţi ce opţiuni aveţi. Apoi hotărâţi-vă să acţionaţi în consecinţă. Mişcările impulsive v-ar putea aduce rezultate negative. Deci fiţi calculaţi(te) şi nu vă grăbiţi cu deciziile.


Taur:

Vi se pare uşor să colaboraţi cu oamenii, iar aceştia vă considera de încredere şi de ajutor. Fiţi deschişi(se) pentru a primi o mână de ajutor atunci când aveţi nevoie. Este timpul să lucraţi în colaborare cu alţii(tele). Renunţaţi la obiceiul de a vă descurca de unii(ele) singuri(e).






Gemeni:

Sunteţi destul de ocupaţi(te), ca să nu zicem epuizaţi(te). Vă este aproape imposibil să ţineţi pasul cu toate proiectele la care v-aţi angajat. Încercaţi să mai spuneţi şi „nu” din când în când.


Rac:

Dacă sunteţi în căutare de surse de venit în plus, se anunţă veşti bune pentru următoarele săptămâni. Aveţi grijă, însă, să nu cheltuiţi tot ce câştigaţi dintr-o dată.


Leu:

Aveţi încredere în persoana de lângă voi. Angajamentul actual poate progresa uşor către o relaţie mai profundă. Deschideţi-vă inima în faţa iubirii.






Fecioară:

Sunteţi epuizaţi(te)! Însă, nu peste multă vreme, o sursă de inspiraţie divină vă va motiva să vă întoarceţi la lucru, la ceva ce vă pasionează. Atât timp cât rămâneţi angajaţi(te) într-un program riguros, veţi putea face treabă bună.


Balanţă:

Sunteţi pe cale să puneţi la punct un proiect de lungă durată, dar mai întâi ar trebui să vă gândiţi şi la o altă perspectivă. Lăsaţi inspiraţia să vă ghideze. Urmaţi această energie a zodiei de Aer a Vărsătorului şi intraţi în contact cu dorinţele voastre artistice.


Scorpion:

Deveniţi nostalgici(e) când vă gândiţi la trecutul vostru. Lăsaţi-vă sentimentele să vă pătrundă, mergeţi mai profund spre interiorul vostru şi aduceţi la lumină amintiri care să vă facă să mergeţi mai departe. Nu trebuie să vorbiţi cu nimeni dacă asta simţiţi. Este în regulă să vă păstraţi sentimentele private.






Săgetător:

Energia voastră entuziastă va lumina orice încăpere. Simţiţi-vă bine, conectaţi-vă cu oamenii care au vibraţii bune. Unele prietenii legate în mediul online pot deveni legături puternice şi în realitate.


Capricorn:

Cineva v-ar putea cere un împrumut şi ar trebui să vă gândiţi bine înainte să îi daţi bani. S-ar putea să nu vă ramburseze banii în timp util. Poate că ar fi mai bine să refuzaţi cu eleganţă sau să îi daţi, dar să vă luaţi gândul că-i veţi mai primi înapoi.


Vărsător:

Lumina reflectoarelor este pe voi. Doar totul se întâmplă în zodia voastră, nu? Dezavantajul: există o presiune mai mare pe voi şi trebuie să luaţi decizii rapide în timp scurt. Cu atâţia ochi pe voi vi se pare greu să nu faceţi nicio greşeală. Ar trebui, însă, să nu daţi prea multă importanţă conjuncturii şi să încercaţi să fiţi voi înşivă(sevă).


Peşti:

Alegeţi să nu fiţi tot timpul în centrul atenţiei şi să vă concentraţi mai mult pe propria vindecare. Reevaluaţi-vă priorităţile, verificaţi-vă strategiile de îngrijire personală, odihniţi-vă mai mult. Aveţi nevoie de timp pentru a vă alina sufletul.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS