11 februarie 2021: Lună Nouă în Vărsător. La ce ar trebui să ne aşteptăm

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
11 februarie 2021: Lună Nouă în Vărsător. La ce ar trebui să ne aşteptăm


Berbec:

Vor fi activate îndeosebi sectorul prieteniilor, al relațiilor sociale, de grup, viziunea și planurile pe termen lung. Vei avea o nevoie puternică să începi planuri noi care vor avea o componentă socială, umanitară.


Taur:

Această lunație va influența sectoarele poziției tale sociale și a carierei, unde vei avea în gând să inițiezi proiecte de perspectivă, care să îţi ofere o deschidere mai mare către viață și societate.


Gemeni:

Planurile, proiectele, preocupările tale vor avea legătură cu dezvoltarea spirituală, vei vrea să începi activități care să îţi ofere o satisfacție personală. Unele persoane vor pregăti planuri legate de educația superioară, justiție sau străinătate.


Rac:

Nu sunt excluse transformări profunde ale relațiilor personale sau legate de sectorul financiar, de felul prin care te raportezi la banii comuni. Pot apărea probleme legate de formarea atașamentelor, pentru că vei vrea mai degrabă să rămâi la stadiul de prietenie.






Leu:

Această lunaţie va influența puternic sectoarele relațiilor personale de lungă durată și a parteneriatelor profesionale, unde vei vrea pe de o parte o mai mare libertate personală, iar pe de altă parte o comunicare mai eficientă și activități comune care să îţi permită dezvoltarea și ieșirea din obişnuinţă.


Fecioară:

Aspectele planetare vor activa sectoarele serviciului și a activităților zilnice, unde nu vei duce lipsă de idei inovatoare, care vor fi apreciate. Vei vrea în acelaşi timp să te extinzi, să evoluezi. Dacă ai un loc de muncă monoton sau care nu îţi satisface dorinţele, Luna Nouă îţi va cere mai mult ca oricând să cauţi ocazii noi.






Balanţă:

Activitatea mintală va fi intensă, vei avea idei creatoare, interesante, deosebite. Capacitatea de învățare va fi mare. Referitor la sentimente, dacă eşti singur(ă) vei vrea să îţi păstrezi opțiunile deschise. Persoanele aflate deja într-o relație vor dori o comunicare deschisă, lipsită de idei preconcepute.


Scorpion:

Vei contesta obiceiurile vechi, introduse în relațiile de familie. Pot apărea diferențe de opinie cu persoanele în etate, din cauza modului diferit în care observi lucrurile. Vei găsi soluții ciudate, care îi/le vor lua prin surprindere pe ceilalți(lelalte). Vei simți nevoia să ieși din normal, să faci ceva nou.


Săgetător:

Relațiile publice, sociale, vor fi cât se poate de active în această perioadă, iar tu vei avea în vedere binele tuturor. Îţi vei prezenta ideile cu inteligență. Totodată, vei fi tentat(ă) să adopți o atitudine extravagantă, prin care să ieși în evidență și să îi/le surprinzi pe ceilalți(lelalte).






Capricorn:

Poţi lua decizii pe neaşteptate legate de sectorul financiar. Poate că vei cumpăra articole vestimentare neobișnuite pentru tine sau vei face cheltuieli riscante, pentru că le vei asocia cu senzația de libertate.


Vărsător:

Vei afișa un aer neconvențional, original și un spirit inovator. Va fi un interval de timp excelent pentru soluţionarea problemelor, pentru că vei găsi cele mai neobişnuite, dar potrivite soluții. Senzația de libertate personală va fi importantă în perioada următoare.


Peşti:

În următoarea perioadă va exista o nevoie mărită de a te diferenția de persoanele din jur, vei vrea să îţi exprimi mai bine ideile, crezurile și personalitatea. Din acest motiv vei fi mai puțin dispus(ă) să laşi de la tine, iar acest lucru poate crea încurcături în relațiile cu ceilalți(lelalte).








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS