19 ianuarie - 18 februarie 2021: Soarele pătrunde în Vărsător

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
19 ianuarie - 18 februarie 2021: Soarele pătrunde în Vărsător


Berbec:

Acest tranzit va lumina pentru Berbeci relațiile de prietenie, viața socială, activitățile în cadrul grupurilor și al organizațiilor nonprofit. Încrederea în viitor, în perspectivele pe termen lung, va fi în creștere.


Taur:

Cu ajutorul Soarelui planurile de viitor legate de carieră și de poziția ta socială vor prinde mai multă anvergură, vei avea mai mult încredere în ideile tale și mai multă originalitate. Te vei afirma în proiecte teoretice, iar viziunea ta va fi una de ansamblu.


Gemeni:

Vei privi spre viitor cu o atitudine idealistă, umanitară. Gândurile tale se vor îndrepta mai mult către interesele de grup, sociale, mai puțin către cele personale. Vor fi avantajate educația superioară, justiția și relațiile cu străinătatea.






Rac:

În relațiile personale vei alege să ai o atitudine detașată, vei avea nevoie de o anumită distanțare pentru îţi păstra obiectivitatea. În finanțele comune vei avea o gândire teoretică, minuţioasă, eventualele investiții sau achiziții vor fi inteligente, pe termen lung.


Leu:

Va exista o nevoie mai mare de comunicare intelectuală cu cel(a) pe care îl/o iubiţi sau în parteneriatele profesionale. Vei vrea să ai o independență sporită atât pentru tine cât și pentru cel(a) drag(ă) ţie. Vei aprecia spiritul de independență și ideile ingenioase, poate științifice sau tehnice ale omului pe care îl iubeşti.


Fecioară:

La locul de muncă sau în activitățile zilnice vei veni cu soluții interesante, creative. Dacă persoanele din jurul tău nu îţi vor aprecia originalitatea, vei fi dezamăgit(ă) și îţi vei pierde interesul. Va ieși la suprafaţă și spiritul tău umanitar, social, vei colabora bine cu cei(le) cu care lucrezi.






Balanţă:

Te vei focaliza pe recreere, pe pasiuni, pe gândirea unică. Vei veni cu idei ingenioase, gândirea ta va fi tehnică, științifică. În relațiile sentimentale vei fi cam detașat(ă) în cuplu sau, dacă că nu ai iubit(ă), nu vei dori o legătură de durată.


Scorpion:

S-ar putea ca spațiul locuinței tale să ţi se pară prea mic și să te gândeşti la o renovare, la o mărire sau la o mutare. În următoarea perioadă vei dori să petreci mai mult timp în spații deschise, cu activități care să îţi satisfacă nevoia de libertate.


Săgetător:

În următoarea perioadă va avea loc o intensificare a activităților sociale. Comunicarea va fi mai intensă, va implica un număr mai mare de persoane. Planurile, activitățile, proiectele vor avea o tentă socială, uneori umanitară. Vei folosi tehnologia în activitățile tale.






Capricorn:

Soarele în Vărsător va influența cel mai mult sectorul financiar, modul în care te raportezi la bani și modul în care îi câștigi. Nu este exclus să fii dispus(ă) să îţi asumi riscuri mai mari pentru câștiguri mai semnificative și să găseşti soluții neașteptate sau neobișnuite. Și cheltuielile ar putea fi mai mari, pentru că acestea îţi vor da un sentiment de libertate.


Vărsător:

Nu vei duce lipsă de inteligență și de spirit inovator, capacitatea ta de a rezolva problemele va impresiona. Vei vrea să ieși în evidență, iar pentru aceasta ai putea apela la soluții neconvenționale, cum ar fi o vestimentație mai deosebită, gesturi sau cuvinte care vor lua oamenii prin surprindere.


Peşti:

Nevoia ta de a te simți liber(ă), fără constrângeri, de a face parte din comunitate, va fi mai mare ca oricând. Această nevoie ar putea fi atât fizică, cât și psihică. Vei avea tendința să te îngrijorezi fără rost.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS