Recomandarea zilei de 26 ianuarie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 26 ianuarie 2021


Recomandarea zilei de 26 ianuarie 2021, Berbec:

Duşmanul(a) BERBECILOR este imaginaţia. Mai ales dacă este amplificată de gânduri negative, aveţi tendinţa să presupuneţi lucruri care sunt complet diferite de realitate.


Recomandarea zilei de 26 ianuarie 2021, Taur:

TAURII riscă să intre în conflict cu şefii(ele) sau o persoană în vârstă. Daţi dovadă de diplomaţie, pentru că vor apărea sancţiuni.


Recomandarea zilei de 26 ianuarie 2021, Gemeni:

GEMENII nu ştiu să pună azi limite. Controlaţi-vă emoţiile şi nu încălcaţi liberul arbitru al/a celorlalţi(te).


Recomandarea zilei de 26 ianuarie 2021, Rac:

RACII sunt printre puţinii nativi care au o zi liniştită. Veţi lua decizii bune privind investiţiile şi planul financiar.






Recomandarea zilei de 26 ianuarie 2021, Leu:

Nativii(ele) LEU trebuie să fie atenţi(te) la persoanele cu care nu se înţeleg. Vă pot pune piedici azi, aşa că mai bine ar fi să treceţi neobservaţi(te).


Recomandarea zilei de 26 ianuarie 2021, Fecioară:

În schimb FECIOARELE nu sunt convinse ce strategie să abordeze la serviciu. Nu luaţi decizii azi, relaxaţi-vă, daţi-vă timp de gândire şi zilele următoare veţi avea răspunsul.






Recomandarea zilei de 26 ianuarie 2021, Balanţă:

Ca şi RACII, BALANŢELE sunt protejate de aştrii. Intuiţia vă ajută să faceţi alegeri bune privind o călătorie, înscrierea la un curs sau o prietenie.


Recomandarea zilei de 26 ianuarie 2021, Scorpion:

SCORPIONII trebuie neapărat să facă ordine în relaţiile sale. Cei(le) din jur au tot felul de pretenţii şi vă stresează uneori, aşa că doar atitudinea hotărâtă poate remedia situaţia.


Recomandarea zilei de 26 ianuarie 2021, Săgetător:

SĂGETĂTORII rezolvă ceva important legat de acte. Nu va fi un proces uşor, dar doar dacă aveţi o atitudine fermă veţi obţine rezultate.








Recomandarea zilei de 26 ianuarie 2021, Capricorn:

La capitolul negocieri CAPRICORNII sunt experţi azi. Iar o femeie vă ajută să luaţi deciziile corecte, aşa că ascultaţi-i părerea.


Recomandarea zilei de 26 ianuarie 2021, Vărsător:

Nativii(ele) VĂRSĂTOR au nevoie de organizare ca să ducă la bun sfârşit un proiect. Mai ales dacă lucraţi în echipă, totul vă merge strună.


Recomandarea zilei de 26 ianuarie 2021, Peşti:

Iar PEŞTII aleg azi să se ocupe de problemele lor, chiar dacă un/o prieten(ă) le cere ajutorul. Este momentul să vă puneţi pe voi pe primul loc!








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS