Horoscopul zilei de vineri, 1 ianuarie 2021

 
Horoscopul zilei de vineri, 1 ianuarie 2021


Horoscop 1 ianuarie 2021, Berbec:

Berbecii ar putea să aibă parte de o surpriză în prima zi din acest an. O vizită neaşteptată din partea unei persoane dragi sau poate un cadou ar putea încununa o zi de linişte şi pace. Mai ales că respectivul dar poate fi chiar un lucru pe care îl doriţi cu ardoare de ceva vreme. Cum atmosfera de sărbătoare încă inundă casă, vă gândiţi să chemaţi nişte rude la masă, pentru a închina un pahar împreună.


Horoscop 1 ianuarie 2021, Taur:

Taurii se simt încrezători şi se bucură de momente de pace interioară. Aveţi în gând să faceţi o plimbare, pentru a mai scăpa de caloriile adunate de la atâtea mese copioase. Profitaţi de aceste clipe de relaxare pentru a pune la cale planuri pentru anul ce tocmai şi-a făcut simţită prezenţa. Însă, nu vă stresaţi nici prea mult. Mai aveţi doar câteva zile libere până vă reîntoarceţi la birou şi vă reapucaţi serios de treabă.


Horoscop 1 ianuarie 2021, Gemeni:

Gemenii sunt puţin supăraţi că a trecut şi Revelionul, dar imaginaţia le zboară la o vacanţă cât mai curând cu putinţă. Deja începeţi discuţiile cu partenerul(a) despre buget şi locurile în care mai puteţi să mergeţi în actualul context. Sunteţi încrezători(are) şi dispuşi(se) să luaţi în calcul diverse variante. Pentru Gemenii singuri, o călătorie alături de un/o prieten(ă) este la fel de binevenită. Trebuie doar să deschideţi subiectul.


Horoscop 1 ianuarie 2021, Rac:

Racii sunt loviţi de pofta de hibernare. Poate nu este cea mai bună zi pentru a face activităţi, dar cu siguranţă este o zi bună pentru un ceai sau o ciocolată caldă. Un film bun va completa pachetul. Nu este nimic rău că nu aveţi chef de socializare astăzi, cu atât mai mult că aveţi nevoie şi de timp singuri(e). Poate pe după-amiază o să chemaţi o cunoştinţă pe la voi care o să vă şi aducă câteva veşti noi.


Horoscop 1 ianuarie 2021, Leu:

Noul an vă va aduce bucurii nesperate. Leii vor înflori în 2021, din toate punctele de vedere. La locul de muncă, eforturile depuse anul trecut vor da roade. Cât de curând s-ar putea să vă treziți cu un bonus pe card și un mesaj de felicitări din partea șefilor(elor). Cei(le) mai ambițioși(ase) dintre voi s-ar putea să primiți chiar promovarea mult dorită și să dovediți că puteți să gestionați responsabilități mult mai mari decât în 2020.


Horoscop 1 ianuarie 2021, Fecioară:

Anul 2021 a început în liniște pentru Fecioare. Sunteți plini(e) de energie și v-ați făcut deja planuri de viitor cu cei(le) dragi. Deși anul 2020 nu a fost așa cum v-ați imaginat, aveți toate șansele ca 2021 să vă aducă clipe memorabile. V-ați setat deja prioritățile, sunteți cu planurile pregătite și plini(e) de speranțe. Sunteți deciși(se) să vă schimbați destinul, să investiți mai mult în voi și în pasiunile voastre.


Horoscop 1 ianuarie 2021, Balanţă:

Balanțele se bucură, astăzi, de tihna căminului și de compania celor dragi. Tot ce vă doriți este să vă odihniți, să vă reîncărcați bateriile astfel încât, de luni, să fiți în formă pentru provocările anului 2021. V-ați făcut planuri, aveți dorințe de îndeplinit și cu siguranță sunteți motivați(te) să vă schimbați destinul. Nimic nu se compară cu speranțele pe care le aduce un nou început.


Horoscop 1 ianuarie 2021, Scorpion:

Liniștea este starea care caracterizează această zi pentru Scorpioni. Vă bucurați de scurta vacanță de început de an, v-ați făcut planuri alături de familie și prieteni(e) și sunteți dornici(e) să începeți să lucrați deja la dorințele pentru 2021. Speranțele și așteptările setate vă motivează să rămâneți dedicați(te) planurilor voastre și nimic și nimeni nu v-ar putea perturba traiectoria setată.


Horoscop 1 ianuarie 2021, Săgetător:

Săgetătorii încep Noul An cu schimbări bruşte de atitudine. V-aţi dat seama că dacă abordaţi o mină liniştită nu ajungeţi foarte departe, aşa că e momentul să scoateţi armele la înaintare. Trebuie să puneţi pe primul plan îndeplinirea obiectivului personal şi să lăsaţi de o parte sentimentele altor persoane care ar putea fi afectate de noul vostru mod de a fi.


Horoscop 1 ianuarie 2021, Capricorn:

Aveţi parte de surprize care nu sunt tocmai pe placul vostru. V-aţi dori, mai degrabă, ca totul să se desfăşoare conform unui plan bine pus la punct, dar cu cât sunt implicate mai multe persoane în proiect, cu atât trebuie să vă aşteptaţi ca lucrurile să nu decurgă într-un ritm normal. Încercaţi să nu pierdeţi controlul şi să vă bucuraţi de implicarea într-un proiect care vă ţine într-un ritm alert.


Horoscop 1 ianuarie 2021, Vărsător:

Şi Vărsătorii au parte de surprize, dar în dragoste. Şi surpriza cea mai mare vine din partea unei persoane pe care aţi pus ochii de ceva vreme. Este posibil să primiţi un mesaj conform căruia sentimentele sunt reciproce. În cazul acesta, nu ezitaţi să faceţi primul pas. Timpul trece, iar, dacă nu sunt întreţinute corespunzător, sentimentele s-ar putea să nu fie totuşi de durată.


Horoscop 1 ianuarie 2021, Peşti:

Peştii au probleme cu dieta şi trebuie să ia măsuri. Tăiaţi din dulciuri, în special - şi renunţaţi, măcar pentru o perioadă şi la băuturile alcoolice pentru a obţine un anumit confort personal. Încercaţi să vă bucuraţi de vremea frumoasă de afară şi să faceţi mai multe plimbări în aer liber până când temperaturile nu scad sub zero grade. Ideal ar fi ca cea mai mare parte din energie să o obţineţi din natură.
 

Evenimente astrologice în luna ianuarie 2021

 
Evenimente astrologice în luna ianuarie 2021


- 1 ianuarie 2021: Mercur (în Capricorn) în sextil cu Neptun (în Pești).

- 5 ianuarie 2021: Conjuncție dintre Mercur (în Capricorn) și Pluton (în Capricorn).

- 7 ianuarie 2021: Marte intră în Taur.

- 8 ianuarie 2021: Debutul tranzitului lui Mercur în Vărsător.

- 8 ianuarie 2021: Venus începe să parcurgă sectorul astrologic al Capricornului.

- 8 ianuarie 2021: Sextil al Soarelui (în Capricorn) cu Neptun (în Pești).

- 9 ianuarie 2021: Cuadrat între Mercur (în Vărsător) și Marte (în Taur).

- 9 ianuarie 2021: Venus (în Capricorn) în trigon cu Marte (în Taur).

- 10 ianuarie 2021: Conjuncție a lui Mercur (în Vărsător) cu Saturn (în Vărsător).

- 11 ianuarie 2021: Mercur (în Vărsător) în conjuncție cu Jupiter (în Vărsător).

- 12 ianuarie 2021: Cuadrat între Mercur (în Vărsător) și Uranus (în Taur).

- 13 ianuarie 2021: Marte (în Taur) în cuadrat cu Saturn (în Vărsător).

- 13 ianuarie 2021: Lună Nouă în Capricorn.

- 14 ianuarie 2021: Trigon al lui Venus (în Capricorn) cu Uranus (în Taur).

- 14 ianuarie 2021: Conjuncție dintre Soare (în Capricorn) și Pluton (în Capricorn).

- 14 ianuarie 2021: Uranus ia o turnură retrogradă în Taur.

- 18 ianuarie 2021: Jupiter (în Vărsător) în cuadrat cu Uranus (în Taur).


- 19 ianuarie 2021: Soarele pătrunde în Vărsător.

- 20 ianuarie 2021: Conjuncție între Marte (în Taur) și Uranus (în Taur).

- 23 ianuarie 2021: Cuadrat al lui Marte (în Taur) cu Jupiter (în Vărsător).

- 23 ianuarie 2021: Venus (în Capricorn) în sextil cu Neptun (în Pești).

- 24 ianuarie 2021: Conjuncție dintre Soare (în Vărsător) și Saturn (în Vărsător).

- 26 ianuarie 2021: Soarele (în Vărsător) în cuadrat cu Uranus (în Taur).

- 28 ianuarie 2021: Conjuncție a lui Venus (în Capricorn) cu Pluton (în Capricorn).

- 28 ianuarie 2021: Lună Plină în Leu.

- 29 ianuarie 2021: Conjuncție între Soare (în Vărsător) și Jupiter (în Vărsător).

- 30 ianuarie 2021: Mercur devine retrograd în Vărsător.

 

Recomandarea zilei de 31 decembrie 2020

 
Recomandarea zilei de 31 decembrie 2020


Recomandarea zilei de 31 decembrie 2020, Berbec:

BERBECII se pot îndrăgosti astăzi, pot flirta sau cunoaşte o persoană care să le schimbe viaţa. Vreţi să încercaţi lucruri noi, aşa, că... nu ezitaţi!


Recomandarea zilei de 31 decembrie 2020, Taur:

Aştrii le recomandă TAURILOR să ţină cont de sfaturile pe care le primesc de la persoanele mai... înţelepte. Vă vor ajuta atât pe plan personal, cât şi în carieră.


Recomandarea zilei de 31 decembrie 2020, Gemeni:

GEMENII reuşesc să aplaneze conflicte, iar maniera în care abordează lucrurile îi ajută să discute chiar şi cu ele mai complicate persoane.


Recomandarea zilei de 31 decembrie 2020, Rac:

RACII văd foarte clar direcţia în care trebuie să se îndrepte atât în carieră, cât şi în viaţa personală. Esenţial este să vă ascultaţi vocea interioară.


Recomandarea zilei de 31 decembrie 2020, Leu:

Dragostea le bate la uşă LEILOR. Dacă aveţi o relaţie la distanţă, apelurile video nu vor lipsi, însă, dacă persoana iubită este aproape de voi, sigur vă va face o vizită.


Recomandarea zilei de 31 decembrie 2020, Fecioară:

Nativii(ele) FECIOARĂ, chiar dacă se apropie sfârşitul anului, încă îşi fac planuri legate de serviciu şi de carieră. Este un lucru foarte bun, dar nu uitaţi să notaţi undeva ideile pe care aveţi.


Recomandarea zilei de 31 decembrie 2020, Balanţă:

BALANŢELE sunt foarte seducătoare, dar în acelaşi timp sunt pline de viaţă. Folosiţi-vă energia debordantă şi în activităţile domestice.


Recomandarea zilei de 31 decembrie 2020, Scorpion:

O persoană de peste hotare îi poate căuta pe SCORPIONI pentru a-i coopta într-un proiect, o colaborare de succes. Nu refuzaţi, pentru că totul se va dovedi profitabil.


Recomandarea zilei de 31 decembrie 2020, Săgetător:

SĂGETĂTORII ar trebui să se axeze astăzi pe cumpărături. Pe de altă parte, o femeie vă oferă sfaturi utile legate de carieră sau o investiţie, aşa că ascultaţi-o.
Recomandarea zilei de 31 decembrie 2020, Capricorn:

CAPRICORNII uimesc pe toată lumea datorită rapidităţii cu care îşi îndeplinesc sarcinile, dar şi a creativităţii lor. Partea bună este că îi/le stimulaţi şi pe cei(le) din jur.


Recomandarea zilei de 31 decembrie 2020, Vărsător:

Chiar dacă o femeie îşi doreşte să preia controlul asupra vieţii VĂRSĂTORILOR, aceştia vor reuşi să o pună la punct, culmea într-un mod foarte diplomat. Cu politeţea voastră veţi obţine orice vă doriţi azi.


Recomandarea zilei de 31 decembrie 2020, Peşti:

Iar nativii(ele) PEŞTI îşi fac planuri serioase de viitor, ceea ce este excepţional pentru că azi au multă intuiţie. Sunteţi şi foarte raţionali(e), aşa că nu ezitaţi.
 

Horoscopul zilei de joi, 31 decembrie 2020

 
Horoscopul zilei de joi, 31 decembrie 2020


Horoscop 31 decembrie 2020, Berbec:

Berbecii debordează de energie în această perioadă. Ar fi bine să vă canalizaţi acest optimism, pentru a termina proiectele pe care nu aveaţi niciodată timp să le duceţi la capăt. Nativii zodiei ar putea chiar cunoaşte pe cineva, iar schimbările pe plan sentimental sunt binevenite, după o lungă perioadă în care poate singurătatea a părut să vă preseze. Nu trebuie să vă îndoiţi de norocul vostru.


Horoscop 31 decembrie 2020, Taur:

Taurii continuă să aibă o stare excelentă. Este o perioadă favorabilă pentru a vă face remarcaţi atât la muncă, cât şi printre prieteni. Aveţi numai idei bune, iar cei dragi vor aprecia acest lucru. Mai mult, de ceva timp sunteţi într-o continuă stare de visare. Poate pentru că se apropie Revelionul, iar sărbătorile vă dau o stare foarte bună. Sunteţi recunoscători pentru faptul că familia vă este aproape.


Horoscop 31 decembrie 2020, Gemeni:

Gemenii trebuie să fie mai atenţi la posibilele probleme de sănătate. Când ai mai mers ultima dată la un control? Chiar dacă nu pare să ai vreo problemă anume, asta nu înseamnă că trebuie să neglijezi bunăstarea corpului tău. Poate după trecerea sărbătorilor o să iei o decizie în acest sens. Cât despre starea ta de spirit, ai un tonus bun, te simţi excelent şi chiar te gândeşti la un concediu extra în luna ianuarie a anului care vine.


Horoscop 31 decembrie 2020, Rac:

Racii trec printr-o perioadă de incertitudine, au un moment în care introspecţia este cuvântul de bază. Tot acest proces o să vă ajute pe viitor, ca să luaţi decizii mai bune, după această lungă perioadă de gândire. Nativii zodiei simt nevoie de a petrece mai mult timp singuri, dar acest lucru nu înseamnă că se vor îndepărta de cei dragi sau că vor petrece noaptea dintre ani în faţa televizorului.


Horoscop 31 decembrie 2020, Leu:

Nativii acestei zodii sunt răsfățații aștrilor și în această perioadă. Bucurați-vă de lucrurile bune din viața voastră, gândiți pozitiv și pregătiți-vă să întâmpinați noul an cu mintea și inima deschise. 2021 vă pregătește numeroase surprize plăcute, trebuie doar să fiți pe fază. Astăzi îi veți avea aproape pe cei dragi, iar atmosfera de sărbătoare se resimte deja în căminul vostru.


Horoscop 31 decembrie 2020, Fecioară:

Ziua liberă vă priește, sunteți pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru Revelion. Mai aveți timp să dați o tură prin oraș după cumpărături pentru masa de diseară. Nu uitați nici de micile atenții pentru invitați și cei dragi, le veți face o surpriză pe cinste. Nimic nu vă bucură mai mult decât zâmbetele de pe chipurile membrilor familiei. Nu uitați să vă puneți ordine în priorități, astfel încât noul an să vă prindă pe direcția cea bună, pe toate planurile.


Horoscop 31 decembrie 2020, Balanţă:

Sfârșitul anului vă prinde cu o dilemă: vi se oferă un post mult dorit, dar vă îngrijorează aspectul financiar și încă mai cântăriți dacă este sau nu pasul corect. Anul 2021 vă aduce numeroase responsabilități financiare și nu ați vrea să vă treziți în imposibilitatea de a vă achita de aceste cheltuieli. Cel mai bine este să discutați cu familia, să vedeți și perspectiva lor și poate, așa, veți reuși să luați o decizie.


Horoscop 31 decembrie 2020, Scorpion:

Nevoia voastră de comunicare s-ar putea să fie interpretată greșit, iar oamenii să creadă că îi iscodiți. Nu ar strica să vă anunțați intențiile de la început. Cum sfârșitul anului se apropie, lăsați în urma voastră orice urmă de tensiune sau neplăceri și intrați în noul an cu o atitudine pozitivă și cu gânduri bune. Familia și prietenii vă vor fi alături, iar 2021 s-ar putea să vă aducă noi cunoștințe care se vor dovedi benefice pentru parcursul vostru profesional.


Horoscop 31 decembrie 2020, Săgetător:

Săgetătorii ar putea avea, astăzi, parte de o zi aproape perfectă. Contează în primul rând să vă treceţi planurile pe foaie şi să le urmaţi întocmai. Este momentul oportun să vă propuneţi noi obiective şi să exploraţi noi teritorii. Nu vă simţiţi obligaţi să abordaţi în permanenţă o atitudine serioasă. Optimismul şi voia bună vă pot ajuta să treceţi lejer peste momentele mai grele.


Horoscop 31 decembrie 2020, Capricorn:

Capricornii primesc veşti neaşteptate. Impactul este atât de puternic încât vă va fi foarte greu să credeţi ceea ce auziţi. Totuşi, vă descurcaţi foarte bine sub presiune, iar oamenii sunt uimiţi de modul eficient în care luaţi decizii radicale. Veţi fi apreciaţi pentru calităţi pe care nici nu ştiaţi că le aveţi. Important este să vă bucuraţi din plin de aprecierea apropiaţilor.


Horoscop 31 decembrie 2020, Vărsător:

Acţionaţi în continuare în baza plusului de energie obţinut weekendul trecut. Însă asta nu înseamnă neapărat că trebuie să luptaţi doar pentru a obţine bonusuri financiare. Poate ar fi cazul să vă implicaţi şi în proiecte care să vă aducă, mai degrabă, satisfacţie sufletească. Cei din jur vor aprecia altruismul de care daţi dovadă în momente în care alţii poate nu ar fi apucat o asemenea cale.


Horoscop 31 decembrie 2020, Peşti:

Aveţi nevoie de o abordare mult mai realistă a problemelor care nu vă dau pace. Nu e cazul să vă supraestimaţi calităţile pentru că aşa există pericolul să daţi greş în ipostaze neaşteptate. Încercaţi să faceţi paşi mici spre îndeplinirea obiectivelor şi să vă bucuraţi de succesele de moment. Atmosfera este una prielnică, dar trebuie să o valorificaţi la maxim.
 

Horoscopul zilei de joi, 24 decembrie 2020

 
Horoscopul zilei de joi, 24 decembrie 2020


Horoscop 24 decembrie 2020, Berbec:

Nativii Berbec au aflat un secret foarte important, însă dezvăluirea acestuia poate avea un câştig, dar şi o pierdere. Cântăriţi bine decizia pe care urmează să o faceţi, mai ales dacă informaţia nu vă priveşte în mod direct, ba mai mult, ar putea afecta imaginea cuiva drag. Uneori, tăcerea este mult mai importantă.


Horoscop 24 decembrie 2020, Taur:

Ați avut întotdeauna un respect înnăscut pentru autoritate și firea voastră nu v-a permis să călcaţi strâmb pentru a nu vă afecta imaginea în faţa celorlalţi. Acum, când o situație dificilă pare imposibilă, trebuie să vă recunoaşteţi învinşi şi să cereţi ajutor. Nu este nimic greşit în a vă recunoaşte vulnerabilitatea, cei dragi cu siguranţă vă vor oferi o mână de ajutor.


Horoscop 24 decembrie 2020, Gemeni:

Cei aflaţi sub semnul zodiacal al Gemenilor se bucură de timp petrecut în compania familiei, dar şi a persoanei iubite. Întâmpinaţi colindătorii, faceţi bradul şi pregătiţi bunătăţile pentru masa din ziua de Crăciun. Spre seară s-ar putea să fiţi vizitaţi şi de o persoană extrem de dragă pe care nu aţi mai văzut-o de ceva timp.


Horoscop 24 decembrie 2020, Rac:

În ultimele zile, instinctele voastre v-au spus să evitaţi orice mişcare bruscă, orice tentativă de a acţiona sub impuls. Aţi avut dreptate, intuiţia voastră nu este una greşită căci ar fi bine să fiţi liniştiţi, răbdători şi înţelegători în această zi. S-ar putea să fiţi implicaţi în anumite subiecte tensionate, aşa că rolul vostru este de mediator, încercaţi să aplanaţi orice conflict şi să reinstauraţi pacea, mai ales în familie.


Horoscop 24 decembrie 2020, Leu:

Leul se află într-un cadru sentimental nostalgic și este mult mai interesat să se gândească la vremurile bune din trecut, decât să privească spre viitor. Vestea bună este că poți face viitorul pozitiv bazându-te pe trecut, chiar dacă ai decis să uiți totul, cei mai buni oameni vor rămâne cu tine.


Horoscop 24 decembrie 2020, Fecioară:

Fecioara nu este genul de persoană care se complace într-o fantezie romantică, cu excepția cazului în care este susținută de un plan pe termen lung, cu beneficii notabile. Ei bine, acum s-ar putea să dai exact peste această excepţie, însă trebuie să ai mare grijă atunci când cântăreşti beneficiile. Ia în calcul şi faptul că inima poate fi controlată doar o perioadă.


Horoscop 24 decembrie 2020, Balanţă:

Pentru Balanță, evident că farmecul și disciplina sunt punctele tale forte. Adică, puteți face orice trebuie făcut prin a fi suficient de fermă și de fermecătoare, pentru a-i convinge pe ceilalți că toată contribuția lor este esențială. Indiferent de ceea ce este mai important vei avea la îndemână mai mult decât suficient pentru a atrage toate părțile interesate.


Horoscop 24 decembrie 2020, Scorpion:

Dacă cineva știe exact în cine să aibă încredere și în cine să nu aibă încredere, este Scorpionul. Ești isteț, inteligent și foarte greu de înșelat. Puteți observa un șobolan la o milă distanță și mirosi unul chiar şi mai departe. Așadar, acum căutați pe cineva cu care să discutați un anumit subiect, știți exact la cine să mergeți și pe cine să evitați. Dacă cineva de care nu sunteți foarte sigur vă oferă ajutorul, gândiți-vă la un mod frumos de a refuza.


Horoscop 24 decembrie 2020, Săgetător:

Joi, nativii zodiei Săgetător îşi vor folosi energia pentru a rezolva tot felul de probleme personale, legate de sănătate. Nu stai foarte bine la capitolul imunitate, iar stresul din ultima perioadă începe să îşi spună cuvântul. Sfatul meu pentru tine este să ai mai mult grijă de tine şi să încerci să te pui pe primul loc. Nimic nu este mai important decât sănătatea. Îmbracă-te gros când ieşi afară, bea multe ceaiuri şi sucuri naturale. Aşadar, atenţie la sănătate, eşti predispus să te îmbolnăveşti în această perioadă!


Horoscop 24 decembrie 2020, Capricorn:

Astăzi, Capricornii au şansa de a cunoaşte o persoană foarte specială. Vei fi pur şi simplu bulversat, iar gândurile tale se vor îndrepta doar către ea. După ce veţi sta de vorbă, poate veţi decide să ieşiţi să petreceţi sărbătorile împreună. În plan financiar, lucrurile nu stau la fel de bine, însă aştrii au o veste bună pentru tine. Foarte curând, viaţa ta se va schimba radical şi vei avea parte de câştiguri neaşteptate.


Horoscop 24 decembrie 2020, Vărsător:

Vărsătorul astăzi trebuie să îşi facă o listă de priorităţi şi să îşi pregătească planurile pentru noul an. Este foarte posibil să ai parte de multe schimbări în 2021, motiv pentru care trebuie să te gândeşti la ce îţi doreşti să faci cu viaţa ta. Un sfat bun este să fii echilibrat şi să iei deciziile corecte. De asemenea, încearcă să aduni în jurul tău persoane de încredere, care să nu te împiedice să obţii succesul. Ai încredere şi mult curaj, sigur vei reuşi!


Horoscop 24 decembrie 2020, Peşti:

Peştii vor avea parte de o zi uşor obositoare, în care vor trebui să se ocupe de câteva treburi casnice pe care le-ai tot amânat. Deşi ai prefera să leneveşti, trebuie să înţelegi că, cu cât termini mai repede, cu atât va fi mai bine. Nu are rost să îţi strici buna dispoziţie, mai ales acum, în perioada sărbătorilor. În general, este o zi liniștită, în care probabilitatea de a apărea discuţii sau conflicte sunt foarte mici.
 

Recomandarea zilei de 23 decembrie 2020

 
Recomandarea zilei de 23 decembrie 2020


Recomandarea zilei de 23 decembrie 2020, Berbec:

Muncește cât poți de mult pentru visul tău și cu aceeași dăruire ca până acum! Ești foarte aproape de a da marea lovitură. Se recomandă să îți alimentezi această stare de ambiție în fiecare zi cu câte o reușită.


Recomandarea zilei de 23 decembrie 2020, Taur:

S-ar putea ca lucrurile să degenereze puțin. Nu-ți pierde cumpătul, este posibil să trebuiască să ai o stare cât mai calmă pentru a rezolva aceste situații.


Recomandarea zilei de 23 decembrie 2020, Gemeni:

Vei avea parte de o zi extraordinar de bună pe toate planurile. Profită cât se poate de mult de fiecare moment și menține-ți această stare de pozitivitate! Se recomandă să mergi într-o excursie în afara țării, ți-ar fi de mare folos.


Recomandarea zilei de 23 decembrie 2020, Rac:

Nu te mai lăsa afectat de micile probleme de care te tot lovești în fiecare zi. Fii mai încrezător și vei avea parte numai de reușite! Plus de asta, fii atent la oamenii din jurul tău, nu toți îți sunt prieteni! Fiecare are un scop ascuns.


Recomandarea zilei de 23 decembrie 2020, Leu:

Se recomandă să renunți la vicii. Nu treci printr-o perioadă foarte bună din punct de vedere medical. Dedică mai mult timp odihnei și relaxării, pentru a fi din nou într-o stare bună!


Recomandarea zilei de 23 decembrie 2020, Fecioară:

Încearcă să nu mai pui așa mare presiune pe oamenii din jurul tău. Nu sunt ei de vină cu nimic că treci tu printr-o perioadă mai puțin bună. Se recomandă să pui capăt gândurilor negative și să îți faci planuri de viitor.


Recomandarea zilei de 23 decembrie 2020, Balanţă:

Primești mai multe oferte în cursul zilei de astăzi. Îți recomand să nu iei o decizie pe moment. Analizează situația pe toate părțile și vezi ce ți se potrivește cu adevărat!


Recomandarea zilei de 23 decembrie 2020, Scorpion:

Fii atent și la sfaturile primite de la prietenii tăi! În ultima perioadă i-ai cam neglijat, ceea ce creează tensiuni în grupul tău de prieteni. Se recomandă să îți iei câteva zile libere și să pornești într-o excursie împreună cu ei.


Recomandarea zilei de 23 decembrie 2020, Săgetător:

Tinzi să răspunzi impulsiv, iar asta îți aduce doar necazuri în ultima perioadă. Îți recomand să răspunzi cu mult calm provocărilor și să dai dovadă de diplomație în anumite situații. Dacă lucrurile nu au fost cum ți-ai dorit, asta nu înseamnă că nu le poți îndrepta.
Recomandarea zilei de 23 decembrie 2020, Capricorn:

Se recomandă să fii mai atent la persoanele care te înconjoară. Printre ele există una căreia trebuie să îi acorzi mai multă atenție. Încearcă să o surprinzi și să îi arăți într-o manieră destul de subtilă că îți pasă.


Recomandarea zilei de 23 decembrie 2020, Vărsător:

Astăzi nu este o zi excelentă pentru a comunica lucruri serioase. Se recomandă să faci lucruri normale astăzi, să îți ajuți partenerul la curățenie sau să ieși la cumpărături.


Recomandarea zilei de 23 decembrie 2020, Peşti:

Ești aproape de a vedea luminița de la capătul tunelului. Se recomandă să continui în aceeași manieră. Visul tău prinde contur, iar asta te bucură extrem de mult.
 

Horoscopul banilor, 21-27 decembrie 2020

 
Horoscopul banilor, 21-27 decembrie 2020


Horoscop 21-27 decembrie 2020, Berbec:

Vei avea o perspectivă mai clară asupra situației tale financiare, ceea ce te va determina să tai din cheltuieli. Nevoia ta de a vedea cum îți cresc economiile îți oferă mai multă înțelepciune și rațiune în fața ispitelor. Investițiile sunt favorabile, în special în străinătate sau dacă sunt legate de comerțul exterior.


Horoscop 21-27 decembrie 2020, Taur:

Situația ta financiară se află în prim plan în această săptămână. Vei fi deosebit de eficient(ă) în reorganizarea aspectelor materiale, revizuirea proiectelor și luarea în considerare a schimbărilor necesare. Investițiile pot fi o idee bună de a obține o mai mare stabilitate. Există multă acțiune, călătorii profitabile și relații interesante.


Horoscop 21-27 decembrie 2020, Gemeni:

Vei avea elanul și șansa de a găsi sprijin pentru proiectele tale de viitor care implică bani. Acest lucru te va scăpa de sentimentele de instabilitate pe care le urăști atât de mult. Va fi totuși necesar să eviți orice confuzie în ceea ce privește gestionarea bugetului.


Horoscop 21-27 decembrie 2020, Rac:

Nevoile tale de evadare sunt atât de intense încât este posibil să provoci unele probleme juridice, administrative sau financiare. Poți evita acest lucru concentrându-te pe atingerea țelurilor și pe materializarea proiectelor tale profesionale.


Horoscop 21-27 decembrie 2020, Leu:

Poți conta pe creativitatea ta pentru a-ți crește fluxul de bani. Ideile tale pot duce la oportunități bune. Curajul în contextul acțiunilor tale te sprijină material, pe termen lung și îți permite să scapi de situațiile supărătoare. Schimbarea modului de viață devine mult mai posibilă.


Horoscop 21-27 decembrie 2020, Fecioară:

Privitor la situația ta financiară, lucrurile merg bine pentru tine în această săptămână. Vei primi vești bune, mai ales dacă aștepți bani de la stat. Aceasta este perioada ideală pentru tot ceea ce privește pașii oficiali, în conformitate cu legile stabilite.


Horoscop 21-27 decembrie 2020, Balanţă:

Situația ta financiară va fi fructuoasă la începutul acestei săptămâni. Vei avea șansa să-ți pui la punct proiectele legate de locuința ta. Pe de altă parte, este posibil să întâmpini unele dificultăți la final de săptămână, când e un moment nepotrivit pentru negocieri. Impulsivitatea ta se poate trezi când nu trebuie!


Horoscop 21-27 decembrie 2020, Scorpion:

Săptămâna aceasta vei fi în totalitate concentrat(ă) asupra progresului tău financiar. Dar, va trebui să îți planifici investițiile în lumina rațiunii și, mai ales, luând în considerare toată situația ta. Un bilanț te va ajuta să eviți excesele și gândurile epuizante.


Horoscop 21-27 decembrie 2020, Săgetător:

Situația ta financiară din această săptămână va ieși în evidență prin schimbări de administrare. Ar fi indicat să investești, să împrumuți bani sau să te împrumuți. Tot ce are legătură cu arta are mari șanse de succes în aceste zile, atât timp cât nu lași loc pentru îndoieli cu privire la abilitățile tale.


Horoscop 21-27 decembrie 2020, Capricorn:

Începând de luni, vei fi mai serios(asă) și mai atent(ă) la o mai bună gestionare a banilor. Vei avea inspirația de a face investiții bune în ceea ce privește casa și familia ta. Este timpul să recuperezi timpul pierdut și să strângi cureaua acolo unde este cazul.


Horoscop 21-27 decembrie 2020, Vărsător:

Vei avea suficientă energie în această săptămână cât să încerci să-ți îmbunătățești situația financiară. Ideal ar fi să-ți pui proiectele în ordine, să afli exact cât investești în ele și dacă merită sau nu. Un bilanț e necesar. Orice pericol va fi evitat astfel și nimic nu îți poate încetini ascensiunea. Succesul ajunge la tine dacă accepți să faci eforturile necesare. Nevoia ta de progres financiar necesită ajustări și inițiative.


Horoscop 21-27 decembrie 2020, Peşti:

Calmul tău va fi cel mai bun sprijin pentru proiectele tale, ceea ce te poate face să eviți conflictele și să favorizezi în special activitățile comerciale. Nu te lăsa distras(ă) de tensiunile din jur!
 

Horoscopul dragostei, 21-27 decembrie 2020

 
Horoscopul dragostei, 21-27 decembrie 2020


Horoscop 21-27 decembrie 2020, Berbec:

Săptămâna aceasta e necesar să faci unele alegeri. Indiferent de statutul tău, aștrii îți vor aduce situații trase la indigo, flirturi și momente intense de seducție. Nu te mira să descoperi noi dorințe, să simți și mai mult nevoia de evadare, mult mai intens decât în ultimele luni. Vei fi mai dornic(ă) să te bucuri de dragoste.


Horoscop 21-27 decembrie 2020, Taur:

Situația ta sentimentală se va îmbunătăți ușor. De la neglijența partenerului(ei) de viață se trece la o oarecare sensibilitate din partea lui/ei. Influențele astrale vor provoca situații care vor fi foarte utile pentru a crea un climat de tandrețe. Dacă ești singur(ă), nu ești imun(ă) la o dragoste la prima vedere care are toate șansele să dureze.


Horoscop 21-27 decembrie 2020, Gemeni:

Nu ezita să te implici în discuții profunde în aceste zile. Dacă ai o relație acum, această săptămână este perfectă pentru a evidenția proiectele comune și pentru a le implementa. Construirea cuibului îți va aduce satisfacții intense. Dacă ești singur(ă), ești încurajat(ă) să provoci mai multe întâlniri noi.


Horoscop 21-27 decembrie 2020, Rac:

Nevoia ta de seducție va fi mai mare în această săptămână. Cauți apreciere și ești dornic(ă) să-i(le) faci pe ceilalți(lelalte) să vină la tine. Acest lucru va avea ca rezultat mai multă spontaneitate, naturalețe și tandrețe. Treci peste piedicile care te-au intimidat până acum. Acțiunea va fi simplificată datorită spiritului tău îndrăzneț.


Horoscop 21-27 decembrie 2020, Leu:

Evită cu orice preț să stai fără să faci nimic această săptămână. Ți se va deschide o cale de ascensiune în domeniul sentimental. Într-adevăr, începi un nou ciclu, care îți va permite să îți reînnoiești relația. Vei avea multe oportunități de schimbare, iar acestea vor fi sinonime cu un nou început pentru un drum lung plin de iubire.


Horoscop 21-27 decembrie 2020, Fecioară:

Săptămâna aceasta ai mari șanse de a-ți seduce partenerul(a). Reușești să înlături greutatea vinovăției greșelilor comise în trecut și să te concentrezi pe prezent. Ține ferm cârma iubirii, depinde doar de tine cum evoluează aceasta.


Horoscop 21-27 decembrie 2020, Balanţă:

Situația ta sentimentală se va stabiliza și vei reuși să te bucuri mai mult de dragoste în această săptămână. Fie că ești singur(ă) sau nu, ești mai hotărât(ă) ca oricând să profiți de iubirea celor din jur. Nimic nu stă în calea fericirii tale, deoarece ai un optimism extraordinar.


Horoscop 21-27 decembrie 2020, Scorpion:

Spontaneitatea ta revine în forță și te conduce pe cărările plăcerii intense. Setea ta de viață este din nou prezentă în viața ta sentimentală. Pentru mulți(te) nativi(e), un nou început va fi posibil la jumătatea săptămânii. Oricare ar fi situația ta actuală, vei experimenta o reînnoire profundă, sentimentele tale se intensifică, mai ales atunci când vei primi semne de afecțiune. Nu îți asuma responsabilități noi înainte de a te gândi la toate!


Horoscop 21-27 decembrie 2020, Săgetător:

Comportamentul tău va atrage tot mai mult persoanele din jurul tău. Dacă până acum ți-ai făcut planuri, acum este momentul să acționezi. Dacă ești implicat(ă) de multă vreme într-o relație, cel mai probabil vei simți o nevoie de schimbare care nu este întotdeauna evidentă, așa că vorbește deschis cu partenerul(a) de viață!


Horoscop 21-27 decembrie 2020, Capricorn:

Indiferent de situația ta actuală, dacă ești singur(ă) sau nu, ar fi bine să-ți lași capacitatea de a asculta să acționeze, deoarece va fi un factor puternic de noroc în dragoste. Cu toate acestea, fii atent(ă) să nu uiți să ții cont și de dorințele tale, de cele mai importante nevoi ale tale, pentru că vei avea tendința de a te pune pe ultimul loc.


Horoscop 21-27 decembrie 2020, Vărsător:

Indiferent de situația ta actuală, nu te vei mulțumi cu locul doi. Paradoxal, în această săptămână vei fi mai des înconjurat(ă) de rude decât de obicei. Cu toate acestea, va fi resimțită nevoia de ceva nou în cuplu și nu îți e de ajuns ca alte persoane să îți ofere atenție. Dacă ești singur(ă), mediul virtual nu este favorizat. Renunța la site-urile de întâlniri, fă un pas înapoi și revino la lumea reală.


Horoscop 21-27 decembrie 2020, Peşti:

Săptămâna aceasta îți vei înțelege mai bine partenerul(a) și te vei asigura că acesta(asta) este fericit(ă). Se anunță un progres uimitor în viața ta sentimentală. Îți vei schimba instinctiv modul de a te comporta, iar acest lucru îți va schimba în bine relația. Dacă ești singur(ă), vei simți nevoia să ieși din rutină.
 

Horoscopul zilei de sâmbătă, 19 decembrie 2020

 
Horoscopul zilei de sâmbătă, 19 decembrie 2020


Horoscop 19 decembrie 2020, Berbec:

Berbecii sunt cu gândul la vacanță și pe bună dreptate. Pregătirile sunt pe ultima sută de metri, iar acum toate gândurile se îndreaptă către cei(le) dragi și momentele frumoase ce vor urma. Pe cât posibil, încearcă să rezolvi din timp problemele organizatorice, la serviciu sau în casă, astfel încât să te bucuri din plin de spiritul Sărbătorilor.


Horoscop 19 decembrie 2020, Taur:

Taurii întrevăd o rază de speranță, după o perioadă agitată și plină de obstacole. Este rezultatul eforturilor tale și a spiritului de sacrificiu ce te-a ghidat în toate deciziile. Poate că de multe ori ai renunțat la tine și la pasiunile tale pentru a sări în ajutorul celor dragi, dar a meritat. Sentimentul de împlinire sufletească nu poate fi comparat cu nimic.


Horoscop 19 decembrie 2020, Gemeni:

Gemenii au idei trăznite, însă asta nu ar trebui să îi oprească din a-și împlini dorințele. Câteodată, a ținti sus, acolo unde nimeni nu crede că vei ajunge, este chiar secretul pentru a reuși. Dacă simți că norocul este de partea ta, nu ezita nicio clipă. Vei avea numai de câștigat. Și, în cele din urmă, singurul regret este regretul de a nu fi făcut nimic.


Horoscop 19 decembrie 2020, Rac:

După o lungă perioadă în care ai simțit că pierzi controlul propriei agende, astăzi revii la conducere și ai ocazia să pui lucrurile în ordine. Ce ar trebui să faci mai întâi? Fă-ți timp pentru tine. Acordă-ți cel puțin o oră, astăzi, în care să te relaxezi. Indiferent dacă este vorba de un pui de somn, de vizionarea unui film ori de privit pe fereastră, ai nevoie să savurezi din plin puțină... liniște. Te va ajuta mult pe viitor.


Horoscop 19 decembrie 2020, Leu:

Tocmai când începi să te simți confortabil cu rutina de zi cu zi, apare ocazia de a porni într-o aventură interesantă. Ești pregătit(ă) pentru asta? S-ar putea să trebuiască să renunți la ceea ce ai lucrat până acum pentru a profita de această șansă și nu ai nicio garanție că vei reuși. Dacă ești gata pentru o fază mai liniștită a vieții, mai bine ai lăsa această ocazie să treacă pur și simplu pe lângă tine. Gândește-te bine la ceea ce îți dorești și ia o decizie în consecință.


Horoscop 19 decembrie 2020, Fecioară:

Ești ocupat(ă) să găsești acel „ceva” care ți-ar putea extinde orizonturile, indiferent dacă asta înseamnă să găsești un nou loc de muncă, să devii serios(asă) în ceea ce privește începerea unei afaceri sau îmbunătățirea celei pe care o ai. Ideea nu este să faci o muncă suplimentară, ci să găsești modalități prin care să simplifici ceea ce faci acum, în așa fel încât să te simți mai confortabil și să te bucuri de un echilibru pe toate planurile. Mare atenție la sănătate în această perioadă.


Horoscop 19 decembrie 2020, Balanţă:

Balanţele simt nevoia să se exprime mai mult zilele acestea, să îşi expună punctul de vedere, să convingă anumite persoane că opinia lor este cea corectă. Însă, unii oamenii ar putea să înţeleagă greşit ceea ce doriţi să transmiteţi. Chiar dacă în teorie vă puneţi de acord cu anumite lucruri, practica o să vă surprindă. Cu teama de a nu vă supăra, cei(le) dragi ar putea să afirme că vor proceda într-un fel, dar să ţină cont de fapt tot de propriile convingeri şi interese când trebuie să ia o decizie.


Horoscop 19 decembrie 2020, Scorpion:

Scorpionii trebuie să nu mai ridice ziduri în jurul lor de teama că ar putea fi răniţi. Este bine că sunteţi precauţi uneori, dar la modul general ar putea să nu vă prindă chiar atât de bine. Nu vreţi să vă găsiţi în ipostaza de a fi singuri(e) chiar şi atunci când nu doriţi acest lucru. De asemenea, sunteţi într-o perioadă în care vă gândiţi serios să vă mutaţi. Este timpul să nu mai pierdeţi vremea şi să inspectaţi cele mai bune oferte. Puteţi începe următorul an cu idei despre cum ar trebui să arate locul ideal pentru voi.


Horoscop 19 decembrie 2020, Săgetător:

Săgetătorii au o perioadă bună pentru a fi mai creativi. Se simt bine în pielea lor, mai liberi, mai relaxaţi. Pe scurt, mai fericiţi. Pentru artiştii(stele) aflaţi(te) sub semnul acestei zodii este un moment bun să scrieţi, compuneţi, desenaţi cât mai mult. Orice vă pune imaginaţia la contribuţie este de folos. Săgetătorii au înţeles în sfârşit că nu trebuie să îşi îndrepte atenţia doar spre muncă. Viaţa are multe aspecte plăcute de care trebuie să profitaţi. Bucuriile mici pot crea amintiri demne de povestit.


Horoscop 19 decembrie 2020, Capricorn:

Sâmbătă este ziua în care bunăstarea Capricornului se poate schimba drastic - și nu neapărat în bine! Astăzi, mai mult ca oricând, trebuie să fii atent(ă) la tot ce înseamnă probleme legate de bani. De asemenea, încearcă să ai grijă și să fii mai atent(ă) la felul în care îți alegi cuvintele în dialogul cu cei(le) dragi. Din păcate, chiar și o mică neînțelegere poate provoca o furtună, care va fi extrem de dificil de calmat.


Horoscop 19 decembrie 2020, Vărsător:

Nu ești deloc modest(ă) și vrei să le arăți tuturor ce ai și de ce ești capabil(ă). Ei bine, va fi destul de ușor să atragi atenția asupra ta - trebuie doar să atingi subiectul bogăției și succesului. Astăzi, gândurile tale vor fi ocupate doar cu planuri şi proiecte. Eşti într-o formă de zile mari şi tot ce faci va atrage admiraţia celor din jur.


Horoscop 19 decembrie 2020, Peşti:

Astăzi, nativii(ele) zodiei Peşti vor simţi că înoată împotriva curentului. Eşti din ce în ce mai dezamăgit(ă) şi rişti să îţi pierzi orice dorință de a-ți exprima sau susține punctul de vedere. Este indicat să înoți împotriva curentului și să încerci să depășești situația dificilă cu care te confrunți. La finalul zilei, vei vedea că lupta nu a fost în zadar și că există lumină la capătul tunelului.
 

21 decembrie 2020: Soarele intră în Capricorn

 
21 decembrie 2020: Soarele intră în Capricorn


Berbec:

Există domenii sau subiecte pe care te-ai simţit oarecum blocat(ă) în ultima perioadă. Pe măsură ce se prezintă aceste energii noi spre tine, vei avea de lucrat la un plan superior pentru a duce lucrurile mai departe, depăşind obstacolele anterioare. Deşi nu este aşa de simplu precum ai dori să fie, tu eşti capabil(ă) de muncă susţinută şi de a reuşi orice îţi pui în minte. Deci nu te teme să te eliberezi oricând de orice limitare sau rutină şi mergi pe o nouă direcţie dacă asta este calea pentru binele tău.


Taur:

Fiind Taur, tu eşti întotdeauna un pic prea încăpăţânat(ă) şi această caracteristică ajunge să îţi stea în calea progresului. Aceste noi energii aduse de portalul solstiţiului de iarnă îţi vor reaminti că uneori este necesar compromisul. Poate că ce trebuie să faci acum este să te gândeşti cum să faci ca lucrurile să funcţioneze în continuare nu doar pentru tine dar şi pentru cineva apropiat ţie. Iar acest proces este o provocare în sine dar îţi va aduce mari satisfacţii dacă vei reuşi.


Gemeni:

Se pare că ai fost cam plictisit(ă) în ultima perioadă şi se observă. Dinamizarea actualei tale vieţi în contact cu noile energii aduse de portalul solstiţiului de iarnă nu va fi ceva uşor dar se simte ca fiind ceva necesar. Fă tot ce poţi mai bine să încerci lucruri noi, idei noi, situaţii noi, abordări noi. Doar pentru că este puţin inconfortabil faţă de ce ştii deja nu înseamnă că nu eşti capabil(ă) să treci prin asta, iar recompensele vor fi pe măsură.


Rac:

Noile energii aduse de portalul solstiţiului de iarnă te poate forţa, spre binele tău, să ajungi la pace cu ceva ce ai considerat că este dureros pentru tine. Încetează să încerci să impresionezi oamenii din preajma ta în detrimentul respectului de sine şi fă lucrurile pe care simţi din toată inima că vrei să le faci. O asemenea schimbare de paradigmă nu este comodă pentru tine. Însă doar tu îţi trăieşti viaţa şi la capătul zilei tu trebuie să simţi fericirea. Dacă nu simţi, e nevoie să faci anumite schimbări.


Leu:

Portalul energetic al acestui solstiţiu de iarnă te va face să te simţi ca şi cum eşti în faţa unei nevoi serioase pentru ceva nou în viaţa ta. În timp ce acest „ceva” poate să fie greu de găsit, dacă te vei forţa suficient îţi vei da seama despre ce e vorba. Opreşte-te din a te focaliza pe direcţiile greşite şi acordă-ţi clipe în care să simţi cu adevărat actuala ta cale şi la ce e nevoie să renunţi ca să aduci aerul proaspăt al viitorului pentru tine.


Fecioară:

Ca Fecioară, tu ai tendinţa de a fi o persoană destul de căpoasă care o ţine pe a sa convinsă că este cea mai bună cale doar pentru că tu ai gândit-o. Energiile noului portal al solstiţiului de iarnă îţi cer să încetezi să fii aşa de puţin dispus(ă) şi disponibil(ă) să te schimbi. Să ştii că schimbarea este necesară iar pe măsură ce se instalează sezonul nou, tu va trebui să te ocupi să munceşti la integrarea lucrurilor şi situaţiilor noi ce se îndreaptă spre tine dar mai ales să accepţi că ele sunt pentru binele tău. Doar pentru că la început ceva nou este dificil de gestionat, nu înseamnă că nu poţi.


Balanţă:

Lucrează să îţi schimbi circumstanţele vieţii cât de bine poţi. Să ştii că nu vei putea deschide uşi noi dacă nu le închizi pe cele prin care deja ai trecut. Opreşte-te în a mai ţine cu dinţii aşa de tare de trecut. Noile energii ale portalului solstiţiului de iarnă te vor susţine prin diverse întâmplări să procedezi exact aşa dar şi să reuşeşti.


Scorpion:

Stai cu ochii larg deschişi după semne pe care Universul cel prietenos în care trăieşti ţi le trimite. Dacă stai cu capul în jos, nu vezi clar calea în continuare. Chiar dacă te afli pe o direcţie considerată bună de către tine, ceva tot se poate simţi ca fiind în neregulă. Poate că ai nevoie de mai mult timp de unul(a) singur(ă) ca să îţi dai seama şi să găseşti moduri de a repune totul laolaltă. Aici te vor ajuta energiile noului sezon al Soarelui în Capricorn şi portalul solstiţiului de iarnă.


Săgetător:

Nu cumva petreci prea mult timp în compania oamenilor care nu au prea mare însemnătate pentru tine? Încetează să îi/le neglijezi pe cei(le) care ţin sincer la tine şi să mai ţii de situaţii, de relaţii care nu funcţionează aşa cum ar fi cel mai bine pentru tine. Trebuie să mergi mai departe. Tu ştii foarte bine despre ce e vorba. Până când nu vei face asta, uşile noi vor rămâne închise. Ca să te decizi şi să vezi clar despre ce e vorba, vei fi ajutat(ă) de puternicele energii ale portalului solstiţiului de iarnă şi ale noului sezon.


Capricorn:

Puternicele energii ale portalului solstiţiului de iarnă şi ale noului sezon te vor aduce într-un loc al propriei tale minţi în care singur(ă) îţi vei da seama că eşti, în sfârşit, gata să dai drumul oamenilor care te-au ţinut pe loc sau chiar te-au tras înapoi până acum. Nu ezita, fă ce este cel mai bine pentru tine. Doar pentru că ei spun că le pasă nu înseamnă că le pasă. Este nevoie să vezi şi să conştientizezi asta, pentru evoluţia ta.


Vărsător:

Eşti invitat(ă) de puternicele energii ale portalului solstiţiului de iarnă să sari cu încredere în necunoscut şi să îţi faci timp cu adevărat să găseşti ceva care să îţi aducă acea bucurie autentică în viaţa ta. Nu poţi să continui să te mişti prin situaţii în care te prefaci că totul este perfect. Dacă nu te ocupi să îţi rezolvi problemele, ele vor veni cu tine pretutindeni. Dacă îţi lipseşte un imbold, ei bine îl vei primi energetic.


Peşti:

Dacă este nevoie să faci schimbări serioase în viaţa ta, este posibil să fii reticent(ă) să le faci pentru că negi necesitatea lor. Eşti rugat(ă) să încetezi să te tot închizi şi să îţi deschizi larg uşile pentru ca noul să intre în viaţa ta. Gândeşte fără teamă lucrurile şi alege cea mai bună opţiune pentru tine. Lucrurile nu se vor îmbunătăţi dacă nu faci efortul de a trece prin ele, a le transcende şi a accesa o nouă varianta benefică viitorului tău. Energiile portalului noului solstiţiu de iarnă îţi vor fi aliat de nădejde în acest proces.
 

Recomandarea zilei de 18 decembrie 2020

 
Recomandarea zilei de 18 decembrie 2020


Recomandarea zilei de 18 decembrie 2020, Berbec:

Este o zi perfectă pentru relaxare și petrecut timp cu familia. Relaxează-te, pune-ți muzica preferată, comandă-ți mâncarea favorită și bucură-te de această zi minunată. Îți vei face niște amintiri foarte frumoase în această zi.


Recomandarea zilei de 18 decembrie 2020, Taur:

Nu mai ține lângă tine oamenii negativiști, tinzi să le preiei starea. Ocupă-te mai mult de tine însuți și încearcă să te pui întotdeauna pe primul loc. Vei descoperi lucruri la tine pe care până acum le-ai observat.


Recomandarea zilei de 18 decembrie 2020, Gemeni:

Astăzi este o zi despre dreptate și vei reuși să îți faci dreptate însă nu ți-o lua în cap, totul este doar de moment! Fii atent și la ce scrie printre rânduri, ai fi uimit câte lucruri vei putea descoperi astfel!


Recomandarea zilei de 18 decembrie 2020, Rac:

Oamenii apreciază foarte mult faptul că la orice oră ești dispus să îi ajuți, dar să ai grijă și de propria persoană. Nu cred că îți dorești să te pierzi la un moment dat.


Recomandarea zilei de 18 decembrie 2020, Leu:

Nu îți sunt prieteni toți oamenii de lângă tine, ceea ce ai și observat în ultima perioadă. Fii mai atent la ce oameni ții pe lângă tine! Îți recomandăm să fii mai tot timpul cu ochii în patru, de data asta, poate reușești să creezi relații de prietenie bazate pe sinceritate.


Recomandarea zilei de 18 decembrie 2020, Fecioară:

Încearcă să fii cât se poate de discret. Nu toți cei care se dau prietenii tăi îți vor și binele. Găsești rezolvări și ești într-o stare excelentă. Nu le spune care va fi următorul tău pas, lasă-i să creadă că ești tot timpul cu un pas înapoi.


Recomandarea zilei de 18 decembrie 2020, Balanţă:

Nu te obosi prea tare și încearcă să echilibrezi balanța între odihnă și muncă. Cu cât te vei epuiza mai mult, cu atât vei avea o stare de nervozitate mai accentuată. Aștrii îți recomandă să-ți dedici timp și relaxării, aceasta este cheia succesului.


Recomandarea zilei de 18 decembrie 2020, Scorpion:

În ultima perioadă, dai dovadă de o ambiție foarte mare, așa că renunță la persoanele care nu fac altceva decât să îți pună piedici. Cu cât vei lucra mai mult, cu atât rezultatele vor veni mai repede.


Recomandarea zilei de 18 decembrie 2020, Săgetător:

Ai cam lipsit de la întâlnirile cu prietenii tăi. Ia-ți partenerul de viață și mergeți într-un loc pentru a vă relaxa. Veți uita de toate problemele și vă veți simți mai bine ca niciodată. Aveți grijă însă la cât cheltuiți!
Recomandarea zilei de 18 decembrie 2020, Capricorn:

Ești plin de iubire și vrei să oferi cât mai multă persoanelor din jurul tău. Nu evita să o faci, se pare că și ele au nevoie mai mult ca niciodată de o vorbă bună sau de o îmbrățișare din partea ta. E posibil că afecțiunea ta să nu fie înțeleasă chiar de toată lumea. Nu îți face griji, vor înțelege cu timpul!


Recomandarea zilei de 18 decembrie 2020, Vărsător:

E bine să îți începi ziua cu câteva planuri pe care vrei să le ai pentru anul acesta. Nu este o zi tocmai potrivită pentru a lua decizii importante. Îți poți petrece timpul cu familia sau partenerul de viață, te va ajuta.


Recomandarea zilei de 18 decembrie 2020, Peşti:

Ai o stare foarte bună, iar aștrii îți recomandă să îți petreci timpul cu copiii. Vei rămâne surprins plăcut când vei observa cât de repede evoluează acești mici omuleți. Îți prinde bine această zi alături de familie.
 

Horoscopul zilei de vineri, 18 decembrie 2020

 
Horoscopul zilei de vineri, 18 decembrie 2020


Horoscop 18 decembrie 2020, Berbec:

Berbecii sunt mai dificili în aceste zile. Poate nu ar strica să mai lăsați orgoliul deoparte și să deveniți mai accesibili colegilor voștri, până la urmă sunteți o echipă. În familie apar mici tensiuni din cauza listei de cadouri, dar până la finalul weekendului, lucrurile se vor liniști și calmul se va reinstala în căminul vostru. Fiți mai înțelegători în aceste zile, încercați să vă gândiți că este o perioată agitate pentru toată lumea, nu numai pentru voi.


Horoscop 18 decembrie 2020, Taur:

Nativii acestei zodii sunt extrem de răsfăţaţi de aștrii în această zi. Nimic nu le stă în cale, sunt o forță de neoprit, mai ales la locul de muncă. Energia voastră pozitivă îi molipsește și pe cei din jur. În familie, lucrurile sunt armonioase, vă bucurați de momente minunate alături de cei dragi și vă bucurați de compania fiecăruia. Cu toate acestea, nu uitați să vă întoarceți atenția și către lucruri mai mundane. După cum bine știți, vacanța nu a venit încă și ar trebui să vă mai concentrați puțin.


Horoscop 18 decembrie 2020, Gemeni:

Gemenii au o zi plină, sunt într-o agitație continuă, iar sarcinile la locul de muncă par a nu se mai sfârși. În weekend este momentul ideal să vă gândiți la viitorul vostru, poate vă gândiți să investiți mai mult în voi, să vă înscrieți la niște cursuri de limbi străine sau dezvoltare personală. Cert este că familia vă va susține în acest demers, ba mai mult, s-ar putea să primiți și sprijin financiar din partea lor, în acest sens.


Horoscop 18 decembrie 2020, Rac:

Racii visează deja la vacanța de Crăciun. Și-au făcut planuri minuțioase și abia așteaptă să împartă cadourile cu cei dragi. Sunteți ușor distrași în aceste zile, abia mai reușiți să vă concetrați. Faceți un mic efort, totuși. Ar fi păcat să vă stricați reputația pe ultima sută de metri. Poate după sărbători vă faceți mai mult timp și pentru voi și încercați să puneți ordine în haosul care vă înconjoară. Ideal ar fi să vă faceți o listă de priorități și să nu vă mai abateți de pe acest drum.


Horoscop 18 decembrie 2020, Leu:

Leii sunt foarte încrezători cu privire la viitor. În sfârşit au realizat că nu este bine să rămână prinşi în trecut, că trebuie să se detaşeze de lucrurile care au mers rău. La locul de muncă o să apară numeroase oportunităţi pentru a vă face remarcat. Un proiect nou o să vă prindă bine, deoarece o să reuşiţi să mai ieşiţi din monotonie. Pentru prima dată, după mult timp, nativii zodiei o să simtă că se află în momentul potrivit, iar colegii o să vă pară mult mai prietenoşi.


Horoscop 18 decembrie 2020, Fecioară:

Fecioarele se concentrează pe anumite probleme de sănătate, însă nu trebuie să se îngrijoreze, pentru că nu este vorba despre nimic grav. O vizită la medic o să fie suficient pentru a vă linişti. De asemenea, este o perioadă bună pentru a pune în balanţă planurile de viitor. Anumite probleme de sănătate ar putea fi cauzate chiar de stresul resimţit în ultima perioadă. Trebuie să încercaţi să vă relaxaţi mai mult, să vă găsiţi pacea interioară, să faceţi activităţi care vă aduc bucurie.


Horoscop 18 decembrie 2020, Balanţă:

Balanţele se vor bucura că în sfârşit munca depusă dă rezultate. Chiar dacă aşteptarea a fost grea, o să culegeţi roadele unei lungi perioade de studiu. Zilele următoare o să vă găsească poate la fel de ocupaţi, însă mult mai optimişti. Nu este momentul pentru a încetini ritmul. O să aveţi suficient timp şi pentru a petrece timp cu prietenii sau familia, dar acum este prioritar să duceţi la capăt lucrurile pentru care vă sacrificaţi de atâta timp. Nu o să regretaţi.


Horoscop 18 decembrie 2020, Scorpion:

Scorpionii se bucură de apropierea sărbătorilor şi deja au început să pună la cale planurile pentru Crăciun. Într-o notă festivă, aceştia nu vor să se mai gândească la muncă şi sunt cu mintea la vacanţă şi timp liber. Chiar dacă nu o să aveţi la fel de multe activităţi ca în ceilalţi ani, având în vedere contextul actual, asta nu înseamnă că nu vă bucuraţi de atmosferă. Abia aşteptaţi să vedeţi ce cadouri o să primiţi sub brad. Timpul petrecut împreună cu cei dragi vă binedispune.


Horoscop 18 decembrie 2020, Săgetător:

Săgetării ar putea fi prinşi între ciocan şi nicovală pe plan sentimental, acolo unde nicio alegere nu pare a fi bună. Uneori, trebuie doar să iei decizii, pentru că nu există una mai bună ca alta. Asumă-ţi calea pe care o vei urma şi problemele se vor rezolva în timp. Important este să nu te laşi cuprins de nostalgie. Şi sub nicio formă să nu laşi indecizia să te stăpânească.


Horoscop 18 decembrie 2020, Capricorn:

Capricornii care privesc cu atenție ar putea observa că oportunitățile romantice sunt chiar numeroase. Anumite persoane par că sunt mai interesate decât ar fi normal de situația ta sentimentală, iar acesta este un semn clar că există potențial. Ascultă-ți instinctul, doar așa vei putea să afli dacă cineva este pe placul inimii tale. Iar dacă simți că merită să faci un prim pas, nu ezita niciun moment.


Horoscop 18 decembrie 2020, Vărsător:

Vărsătorii ar face bine să se gândească la viitor, însă nu neapărat la cel mai optimist scenariu. Ești pregătit să înfrunți o problemă neașteptată, chiar te-ar putea da peste cap pe termen scurt? Ai resurse la dispoziție pentru a face față unor problmele urgente, fie și de ordin financiar? Dacă răspunsul este nu poate că ar trebui să începi pregătirile. E o decizie pe care nu o vei regreta niciodată.


Horoscop 18 decembrie 2020, Peşti:

Atunci când sunt puși în fața unor obstacole, Peștii ar trebui să recurgă la cea mai simplă strategie: spune clar ceea ce dorești, de la cine dorești și mai ales de ce. Astfel vei transmite un mesaj clar, iar cei din jurul tău vor știe exact cu cine au de-a face. În plus, te vei feri de problemele de comunicare ce intervin, întotodauna, în situațiile dificile. Sinceritatea te va scoate din orice problemă.
 

Horoscopul zilei de joi, 17 decembrie 2020

 
Horoscopul zilei de joi, 17 decembrie 2020


Horoscop 17 decembrie 2020, Berbec:

E imposibil să fii plăcut de toată lumea. Sigur știi deja asta, însă uneori e greu să accepți că nu ești îndrăgit de cei din jurul tău, mai ales astăzi, când pare că ești complet pe dinafară și ratezi toată distracția de la birou. Încearcă să rămâi concentrat pe ceea ce ai de făcut și lasă lumea să te accepte așa cum ești tu de fapt. Cu cât faci mai multe compromisuri pentru a câștiga oamenii de partea ta, cu atât ești mai puțin autentic.


Horoscop 17 decembrie 2020, Taur:

Schimbarea plutește în aer. Dacă simți că ești nemulțumit de orice aspect al vieții tale, acum este momentul perfect pentru un nou început. Ia măsuri de astăzi. Renunță la trecut și îmbrățișează un viitor nou și incitant. Relațiile toxice nu fac decât să te împiedice să evoluezi pe plan profesional și personal.


Horoscop 17 decembrie 2020, Gemeni:

Nativii în Gemeni traversează o perioadă în care diplomația și compromisul dictează cursul evenimentelor. Fă tot posibilul să nu tulburi apele, chiar dacă este dificil. Empatizează cu cei din jurul tău și îți va fi mai ușor să înțelegi perspectiva lor. Pe plan amoros, atât tu, cât și partenerul de viață faceți eforturi să readuceți relația pe un făgașul ei. Acordați-vă timp și încredere. Va fi bine!


Horoscop 17 decembrie 2020, Rac:

Ești pe cale să iei o decizie extrem de importantă pentru viitorul tău. Ești încurajat din toate părține să cercetezi cât mai profund problema înainte de a spune da sau nu. E de înțeles, nu e ușor să decizi lucruri care pot avea consecințe serioase pe termen lung. Mare atenție la semnalele primite și ascultă-ți instinctele.


Horoscop 17 decembrie 2020, Leu:

Leii îşi vor îndrepta atenţia spre chemarea antreprenorială, mai exact vor încerca să îşi gestioneze mai bine resursele, astfel încât să poată investi pe mai departe banii. Sunteţi o persoană analitică, iar acest aspect ar putea să vă ajute mai mult decât credeţi. Pentru cei care conduc deja o afacere, ar fi bine să vă concentraţi atenţia spre dezvoltare. Anumite persoane ar putea veni în sprijinul vostru, poate cu fonduri, poate cu o idee bună sau de ce nu, chiar şi cu suportul moral şi încrederea necondiţionată.


Horoscop 17 decembrie 2020, Fecioară:

Fecioarele reuşesc să iasă din rutină cu diverse activităţi extrem de plăcute în prag de sărbători. Fie că vă faceţi timp să mergeţi la cumpărături sau să pregătiţi casa pentru vizita rudelor, nu o să resimţiţi aceste aspecte ca pe o corvoadă. Din contră, vă regăsiţi în această perioadă din an şi vă face plăcere să petreceţi timp căutând şi împachetând cadouri. Turta dulce şi o ciocolată caldă ar fi completarea perfectă a unei zile liniştite.


Horoscop 17 decembrie 2020, Balanţă:

Balanţele sunt mai calme decât în mod obişnuit. Nativii zodiei chiar vor sfătui şi alte persoane cum să ajungă la pacea interioară mult visată. Simţiţi că totul vă merge bine, mai ales pe plan sentimental. Sunteţi pe punctul de a face o schimbare majoră. Pentru balanţele singure, cineva interesant ar putea apărea în viaţa lor, în timp ce pentru cei care formează deja un cuplu, există mari şanse ca relaţia să fie dusă la un cu totul şi cu totul alt nivel.


Horoscop 17 decembrie 2020, Scorpion:

Scorpionii trebuie să fie mai atenţi la sănătate, după o lungă perioadă în care mersul la doctor nu a reprezentat o prioritate. Nu trebuie să ignoraţi semnalele pe care corpul vostru le transmite. Lucrurile tratate din timp se pot rezolva mult mai uşor. Cât despre moralul vostru, nativii zodiei sunt optimişti şi au un tonus foarte bun. Proiectul acela la care lucraţi de mult timp a primit un feedback pozitiv din partea superiorilor. Consecvenţa vă poate aduce chiar o primă serioasă.


Horoscop 17 decembrie 2020, Săgetător:

Joi, nativii zodiei Săgetător ar trebui să stea departe de conflicte, să evite discuţiile în contradictoriu. Nu eşti într-o perioadă în care să stai bine la capitolul comunicare, astfel că, este mai mult decât posibil să nu te faci bine înţeles. De asemenea, nu este cea mai bună zi pentru declarații de dragoste sau pentru a lua decizii importante în plan sentimental. Seara, aștrii îţi recomandă să citeşti o carte, să te uiţi la un film sau să faci planuri pentru o excursie de Sărbători.


Horoscop 17 decembrie 2020, Capricorn:

Capricornii sunt optimiştii zilei de joi, singura problemă este ca acest optimism să nu se îndepărteze prea mult de realitate. Astăzi, este foarte posibil să apară ceva probleme care să necesite reacții și decizii fulger. Mare atenție la cheltuieli, nu te întinde mai mult decât ai plapuma. Chiar dacă în viitorul apropiat se anunţă câştiguri financiare substanţiale, ai face bine ca până la sfârşitul anului să fii mai chibzuit.


Horoscop 17 decembrie 2020, Vărsător:

Astăzi, nativii zodiei Vărsător ar fi bine să evite tot ce înseamnă întâlniri sau zone aglomerate, există riscul unor probleme de sănătate. Dar nici nu trebuie să te izolezi, soluția este undeva la mijloc. O mare plăcere pe care ți-o poți satisface este comunicarea cu vechi prieteni. Pune mâna pe telefon și ia legătura cu persoane dragi, cu care nu ai mai vorbit de multă vreme. În general, ziua de joi este una bună pentru tine, fără conflicte sau situaţii neplăcute.


Horoscop 17 decembrie 2020, Peşti:

Nativii zodiei Pești primesc o veste care ar putea să le schimbe destinul. Poate fi vorba despre o problemă din trecut care revine și riscă să îți dea viața peste cap. Sfatul aștrilor pentru tine este să încerci să privești calm situația, pentru că odată luată decizia nu mai e cale de întors. Din punct de vedere financiar, pot să apară cheltuieli neprevăzute destul de mari. În aceste zile, încearcă să nu împrumuţi bani sau să achiziţionezi lucruri de care nu ai neapărat nevoie.