8 ianuarie - 1 februarie 2021: Venus tranzitează Capricornul

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
8 ianuarie - 1 februarie 2021: Venus tranzitează Capricornul


Berbec:

Acest tranzit va avea o influență benefică în domeniul carierei și al imaginii tale sociale. Vei afișa o imagine de persoană conştiincioasă și cerebrală și vei putea să creezi planuri profesionale cu perspective pe termen lung.


Taur:

Principiile tale de viață vor deveni mai conservatoare și vei aprecia mai mult tradițiile. Vei lua hotărârile după o matură chibzuință, vei gândi lucrurile în mod rațional, în funcție de date și fapte clare. Se poate să intri în contact cu oameni cu autoritate din domeniul educației superioare sau al justiției.


Gemeni:

Pasiunea va face locul rațiunii în relațiile personale, însă se prea poate să dai impresia de detașare emoțională. În schimb, vor fi avantajate parteneriatele profesionale și contractele.






Rac:

În relațiile parteneriale, personale și/sau profesionale vei adopta o atitudine conservatoare, uneori rigidă. Această atitudine cerebrală poate fi benefică în privința parteneriatelor profesionale, pentru că vei avea o judecată matură. Va dura însă mai mult până vei analiza totul așa cum trebuie.


Leu:

Acest tranzit susține activitățile curente și cele de serviciu, unde vei munci cu responsabilitate. Nu vor avea loc evoluții spectaculoase, ci unele constante. Venus va aduce un plus de creativitate în proiectele tale, precum și capacitatea de a profita de ocaziile financiare.


Fecioară:

Gândirea ta va fi rațională, vei avea forță intelectuală și dorința de a acumula cunoștințe solide. În relația ta sentimentală vei părea cam rece cu partenerul(a) ta. Dacă nu ai un/o partener(ă) de cuplu vei dori să cunoşti doar o persoană cu care să ai o relație serioasă.






Balanţă:

Vei fi mai atașat(ă) de casă mai mult ca de obicei, pentru că îţi va da o senzație de stabilitate. Concepțiile tale vor fi conservatoare, tradiționale, inclusiv în relațiile de familie. Vei avea grijă de părinți sau de casa părintească.


Scorpion:

Relațiile publice vor fi mai puține, mai sobre și vor fi bazate pe considerente practice. În activitățile tale sociale vei avea în vedere obiectivele concrete. Discuțiile vor deveni mai scurte și mai la obiect, iar discuțiile superficiale te vor deranja.


Săgetător:

Prezența lui Venus în semnul Capricornului va favoriza domeniul financiar. Vei avea capacitatea să apreciezi un loc de muncă sigur, care îţi poate aduce un venit constant, pe termen lung. Dacă vei căuta un loc de muncă, îl vei analiza cu atenție, din punct de vedere pragmatic.






Capricorn:

Venus îţi va oferi mai mult farmec și mai multă creativitate în exprimarea personală. Oamenii vor observa că eşti mai deschis(ă) ca de obicei, mai dornic(ă) să atragi privirile asupra ta, prin ținuta vestimentară, de exemplu.


Vărsător:

E o perioadă în care vei dori să te retragi din spațiul public, să petreci mai mult timp acolo unde te simți în siguranță. Vei fi reticent(ă) să îţi exprimi deschis sentimentele, de teamă să nu fi rănit(ă).


Peşti:

Din punct de vedere social vei dori să intri în contact cu persoane care pot să te ajute în activitățile profesionale sau de afaceri. Discuțiile, chiar și cu prietenii(ele), vor avea tendința să se îndrepte către subiecte practice, concrete sau financiare.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS