Horoscopul zilei de sâmbătă, 1 august 2020

 
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 1 august 2020


Horoscop 1 august 2020, Berbec:

Berbecii se pregătesc pentru un eveniment important în viaţa lor. Discutaţi cu persoanele dragi pentru a cere sfaturi şi pentru a gândi în profunzime următorul pas. Poate fi o perioadă solicitantă, aglomerată şi stresantă, dar de îndată ce vă veţi duce planul la bun sfârşit vă veţi regăsi liniştea şi mai ales fericirea.


Horoscop 1 august 2020, Taur:

Taurii pot face o călătorie cu avionul în viitorul apropiat. S-ar putea să fie prima experienţă de acest gen, motiv pentru care aţi putea simţi o oarecare teamă de necunoscut. Dacă scopul este pentru a merge în vacanţă, aştrii vă recomandă să întrebaţi mai mulţi(te) prieteni(e). O călătorie de grup vă va ajuta mult pentru a vă scăpa de stres şi senzaţia de anxietate.


Horoscop 1 august 2020, Gemeni:

Multă bucurie anunţă aştrii pentru Gemeni. Dragostea pluteşte în aer în cazul vostru, iar sufletul vostru pereche vă va demonstra că este menit să vă fie alături toată viaţa. În această perioadă aţi putea lua decizii foarte importante, de durată, care vă vor lega destinul pentru totdeauna.


Horoscop 1 august 2020, Rac:

Nu îți face griji dacă astăzi lucrurile nu merg așa cum ți-ai dori. Creierul tău funcționează cel mai bine atunci când se simte provocat. Ai dovedit de multe ori că ai avut doar de câștigat de pe urma conflictelor și stărilor de tensiune, așa că profită de ocazie. Apasă pedala de accelerație și mergi cu toată îndrăzneala spre sursa tuturor problemelor. O să îți placă să dezbați idei noi cu oameni care, la prima vedere, nu par să fie de acord cu tine.


Horoscop 1 august 2020, Leu:

Vei avea șansa să întâlnești o persoană care îți va atrage toată admirația prin felul ei de a fi, onest și plin de tact. Sigur, orice veste ai afla de pe buzele acestei persoane nu îți va strica ziua! Dacă deja cunoști pe cineva așa, încearcă să afli mai multe despre ea, despre ce o face să fie așa. Sunt multe lucruri pe care le-ai putea învăța de la ea. Iar asta îți va prinde bine mai târziu, când vei fi pus(ă) în situația de a interacționa cu diferite tipuri de oameni.


Horoscop 1 august 2020, Fecioară:

Zi cu obstacole astăzi, însă acest lucru nu ar trebui să te încetinească prea mult. Profită de ocazie, ia o pauză și relaxează-te. Cineva încearcă să-ți atragă atenția de ceva vreme, dar se pare că ai fost un pic prea ocupat(ă) să observi acest lucru. Acum e timpul pentru asta. Fii deschis(ă) la conversații noi și vei lumina ziua cuiva!


Horoscop 1 august 2020, Balanţă:

Dacă ați așteptat momentul potrivit pentru a vinde o idee sau a convinge pe cineva să se răzgândească legat de ceva, astăzi este ziua! Aveți o energie excepțional de mare și sunteți puternic persuasivi(e) acum, de ce să nu profitați la maxim? Veți găsi o modalitate excelentă de a vă face auziți(te) și de a-i/le ajuta pe ceilalți(lelalte) să vadă lucrurile altfel. Va fi o zi extraordinar de satisfăcătoare și, în general, te vei culca știind că ai făcut totul cu toată convingerea ta.


Horoscop 1 august 2020, Scorpion:

Puteți citi majoritatea oamenilor ca pe o carte, dar astăzi vă dați seama că persoana apărută de curând în viața ta nu va fi ușor de descifrat. E suficient de prietenoasă și deschisă, dar ceea ce transmit în jur e destul de amestecat. În loc să te mai străduiești să încolțești această persoană pentru a o pune la pământ, fă un pas în spate și dă-i spațiu. Arată-i că e ceva misterios în felul tău de a fi. Schimbă strategia și în curând această persoană se va deschide singură spre tine.


Horoscop 1 august 2020, Săgetător:

Ești iubit(ă) de prieteni(e) mult mai mult decât ai putea simți că ești, uneori. Nu toată lumea este pricepută să-și transmită emoțiile și să te anunțe cât de important ești pentru ei(le). Începeți să îmbunătățiți comunicarea emoțională astăzi, lăsând pe toți(ate) cei(le) de care vă pasă să știe cât de mult vă pasă de ei(le). Trimiteți niște e-mailuri sau chiar note scrise de mână, pline de dragoste și sentiment, iar energia pe care o expuneți se va întoarce. Pregătește-te pentru o conexiune profundă.


Horoscop 1 august 2020, Capricorn:

Capricornii care nu au partener(ă) ar face bine să se uite bine în jur, dacă vor să-și găsească jumătatea. Nu vei găsi iubirea decât dacă îți deschizi sufletul și...ochii. Tentațiile sunt multe și la tot pasul, iar sfatul aștrilor este să-ți folosești timpul cu înțelepciune. Între timp, nu uita să te bucuri de viață. Ieși din casă, plimbă-te cu prietenii(ele), citește o carte bună, fă lucruri care să-ți bucure sufletul.


Horoscop 1 august 2020, Vărsător:

Sâmbătă, unii Vărsători simt nevoia unei schimbări majore, au chef de noi experiențe. Da, este timpul pentru o schimbare în viața ta! Nu apleca urechea la cei(le) din jur și ascultă-ți inima. A venit timpul să ai grijă de tine și să-ți îndeplinești dorințele. Fă o pauză din a avea mereu grijă de ceilalți(lelalte), pune-te pe tine în centrul atenției. Dacă vrei ceva cu adevărat, vei găsi și soluțiile, ai nevoie doar de puțin curaj și un prim pas.


Horoscop 1 august 2020, Peşti:

Peștii sunt îndrăgostiți până peste cap și nu se gândesc decât la ce surprize să le facă partenerilor(elor) de viață. Nu demult ai trecut printr-o despărțire grea, dar totul s-a întâmplat cu un motiv. Ai întâlnit o persoană specială și ești gata să dai totul în această relație. În plan financiar, lucrurile nu stau tocmai bine. Ești destul de strâmtorat(ă), însă aștrii te sfătuiesc să nu intri în panică. Totul se va rezolva în curând.
 

Horoscopul zilei de vineri, 31 iulie 2020

 
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 31 iulie 2020


Horoscop 31 iulie 2020, Berbec:

Dacă aveţi o presimţire în legătură cu fidelitatea persoanei iubite, bine ar fi să nu reacţionaţi vulcanic. O confruntare nu vă va ajuta cu prea multe, ba chiar riscaţi să pierdeţi totul dacă în final veţi descoperi că v-aţi înşelat. Fiţi discreţi(te) şi urmăriţi micile schimbări care apar în relaţia voastră. Poate fi pur şi simplu doar o perioadă solicitantă.


Horoscop 31 iulie 2020, Taur:

Taurii se pregătesc de vacanţă. Vă aşteaptă o perioadă de relaxare, linişte şi odihnă alături de prieteni(e) ori de persoana iubită. Sufletul vostru pereche vă va pregăti de altfel şi o surpriză, cu ocazia unei noi veşti.


Horoscop 31 iulie 2020, Gemeni:

Gemenii trebuie să ia o decizie foarte importantă în dragoste, decizie care îi va bântui dacă în final nu va fi cea corectă. Gândiţi-vă bine, alegeţi cu sufletul fără a fi manipulaţi(te) de cei(le) din jur, căci inima doar vouă vă bate-n piept.


Horoscop 31 iulie 2020, Rac:

Ți-ai consumat energia concentrându-te la ceea ce își doresc ceilalți(lelalte) - în detrimentul tău - și nu e o idee bună să analizezi acum relațiile din viața ta. Ceea ce nu e un lucru rău. Ai face bine să te concentrezi mai mult pe propria persoană, pe cine ești tu. Altfel, riști să te pierzi în mulțime. Chiar merită să te focalizezi mereu pe ceilalți(lelalte), în loc să te pui pe tine pe primul loc?


Horoscop 31 iulie 2020, Leu:

Vei descoperi curând cât de mult ajută ca, uneori, să pleci urechea la ceea ce îți spun ceilalți(lelalte) și să înveți lucruri noi. Învățarea necesită timp, dar oferă mai multe recompense pe termen lung decât ți-ai putea imagina vreodată. Este timpul să te gândești la imaginea de ansamblu și să renunți, o vreme, la câștigurile imediate. Pune întrebări atunci când nu știi ceva. Nimeni nu te va condamna pentru asta.


Horoscop 31 iulie 2020, Fecioară:

Zi cu soare și voie bună astăzi. Vestea unui câștig financiar ți-a adus zâmbetul pe față încă de dimineață. Ferește-te de conflicte și de oamenii care îți pot strica buna dispoziție. Fii onest(ă) și spune oamenilor în față ce crezi despre anumite proiecte în care vor să te implice ca să nu îi/le încurci degeaba.


Horoscop 31 iulie 2020, Balanţă:

Dacă începeți treaba la un nou loc de muncă, nu puneți presiune asupra voastră. Acordă-ți tot timpul de care ai nevoie pentru a te obișnui cu noua ta rutină, noul mediu sau noul grup de oameni din jurul tău. Empatia care vă este arătată acum vă va încuraja să vă relaxați și să fiți voi înșivă(sevă). Treaba ta este acum să înveți, nu să impresionezi.


Horoscop 31 iulie 2020, Scorpion:

Există o relație directă între cât de ușor este ceva și cât de demn de urmat e. Dacă cineva clipește des la tine, moare după atenție, nu este persoana pe care ar trebui să o iei în seamă chiar acum. Căutați persoana care nu muncește atât de mult pentru a primi aprobarea celorlalți(te). Această persoană nu se străduie din greu pentru a obține ceva. E pur și simplu cine e, așa că merită să încerci să discuți cu ea, chiar dacă ar putea fi o provocare.


Horoscop 31 iulie 2020, Săgetător:

Când erai mic(ă), efortul de a pedala pe bicicletă spre vârful unui deal mare nu a fost chiar atât de distractiv, dar să cobori pe cealaltă parte cu o viteză extremă era mereu ceva palpitant. Totul este să depui efortul necesar pentru a obține cât mai mult distracție azi. Dacă simțiți că vă luptați sau că depuneți mai mult decât ar fi corect, e suficient să-ți amintești recompensa de pe cealaltă parte a dealului.


Horoscop 31 iulie 2020, Capricorn:

Capricornii nu au un comportament de invidiat. Ești invidios(asă) pe succesul și reușitele profesionale ale celor din jur. Încearcă să te desprinzi de aceste sentimente urâte. Fii mai încrezător(are) în propriile forțe și gândește-te că și tu ești capabil(ă) de lucruri incredibile. Dacă cineva apropiat îți cere ajutorul, fiind într-un mare impas financiar, nu-l dezamăgi. Fii generos(asă), iar răsplata va fi înzecită.


Horoscop 31 iulie 2020, Vărsător:

Vărsătorii simt nevoia unei schimbări majore în viaţa lor, însă trebuie să înțeleagă acum nu e momentul potrivit. Amână deciziile pe care vrei să le iei. Este o perioadă destul de tulbure, așa că nu te grăbi. În plan sentimental, totul se poate schimba radical într-o singură zi. Sfatul aștrilor pentru tine este să îți asculți sufletul și să nu ceri părerea nimănui. Fă doar ce simți!


Horoscop 31 iulie 2020, Peşti:

Astăzi, Peştii pot fi prinși cu minciuna. Ai în vedere această avertizarea și încearcă să nu faci greșeli care pot pune în pericol relaţiile cu rudele şi prietenii(ele). Dacă nu ești atent(ă), există riscul ca cei(le) din jur să te perceapă altfel decât ești cu adevărat. Seara, vei avea parte de o surpriză extrem de plăcută. Vei realiza că o persoană extrem de specială din anturajul tău ar putea fi mai mult decât un/o prieten(ă). Ia-ți inima în dinți și fă primul pas. Nu vei regreta!
 

Horoscopul zilei de sâmbătă, 25 iulie 2020

 
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 25 iulie 2020


Horoscop 25 iulie 2020, Berbec:

Nu vă ascundeţi sentimentele în faţa acelei persoane speciale, dragi Berbeci, căci aveţi toate şansele ca şi aceasta să aibă trăiri intense faţă de voi. Discutaţi deschis, vorbiţi despre voi şi, de ce nu, despre o potenţială relaţie de dragoste. Dacă lucrurile nu merg conform planului, însă vă înţelegeţi extraordinar, păstraţi prietenia, căci s-ar putea să dureze pentru toată viaţa.


Horoscop 25 iulie 2020, Taur:

Taurii trebuie să ia o decizie foarte importantă astăzi în ceea ce priveşte locul de muncă. Dacă vreţi să faceţi o schimbare ori nu vă mai convine salariul, puteţi discuta cu şeful(a) vostru(astră). Există şansa ca tensiunile dintre voi şi ceilalţi(lelalte) colegi(e) de serviciu să fie unul dintre motivele pentru care nu vă doriţi să mai faceţi parte din echipă. Nu este nicio problemă, multe alte companii îşi vor dori să colaboreze cu voi.


Horoscop 25 iulie 2020, Gemeni:

Gemenii nu au scăpat de muncă, implicit nici de stres în această perioadă. Mai este totuşi puţin până la vacanţă dacă aţi planificat vreo escapadă în viitorul apropiat. Puteţi să vă faceţi bagajele, dar doar imaginar. Aveţi însă grijă şi la vreme, o răceala fix în perioada aceasta vă va strica concediul din toate punctele de vedere.


Horoscop 25 iulie 2020, Rac:

Un/o prieten(ă) le va face o surpriză Racilor în cel mai neaşteptat moment. Dacă v-aţi simţit singuri(e) în ultima vreme ori poate neajutoraţi(te), acum este momentul să vă schimbaţi complet părerea, căci această persoană va veni de departe pentru a vă fi alături câteva zile. Petreceţi tot timpul împreună, depănaţi amintiri şi participaţi la diferite evenimente care să vă aducă bunădispoziţie.


Horoscop 25 iulie 2020, Leu:

Singurul lucru mai rău decât să te lauzi singur(ă) este să exagerezi cu modestia. Așadar, dacă ai făcut ceva notabil, nu fi timid(ă)! Dacă te ferești să te lași lăudat(ă) de ceilalți(lelalte), atunci nu faci altceva decât să te minimalizezi și să lași impresia că nu ai făcut nimic special. Nu îți faceți griji pentru cine ar putea fi gelos(asă) pe realizările tale. Meriți toate laudele, deci bucură-te de moment!


Horoscop 25 iulie 2020, Fecioară:

E o zi plină de incertitudine, dar s-ar putea să nu fie un lucru atât de rău! Neștiind exact ce urmează să se întâmple ar putea să îți aprindă imaginația și să te ajute să vezi lucrurile într-o lumină nouă, pozitivă. Acum e momentul să explorezi noi senzații, să cauți noi locații ori cartiere pe care nu le-ai mai vizitat până acum. Nu-i așa că viața devine mai palpitantă când nu mai știi totul dinainte?


Horoscop 25 iulie 2020, Balanţă:

Poți să îți ții cât vrei capul plecat, crezând că așa eviți un conflict cu cineva apropiat. Nu va funcționa. Uneori, conflictul este inevitabil și îți poate aduce și beneficii. Nu e nimic de care să-ți fie frică, ba chiar poți învăța câte ceva după lecția de astăzi. Spune lucrurilor pe nume. Te vei simți mai bine după ce îți vei demonstra că poți ține piept persoanei pe care o evitai până acum.


Horoscop 25 iulie 2020, Scorpion:

Cineva din viața ta privată vrea să intre în viața ta profesională sau invers. Și va face o mișcare majoră în această direcție astăzi. Acest lucru poate fi benefic pentru ea, dar dificil pentru tine. Îți va fi greu să te raportezi la persoana respectivă și altfel decât ai făcut-o până acum. Nu lua ușor această tranziție.


Horoscop 25 iulie 2020, Săgetător:

Aveți atât de mult potențial care nu e valorificat acum și aveți nevoie de injecție de încredere pentru ca lucrurile să se miște! Uneori, dacă vrei să creezi schimbări cu adevărat mari în viața ta, trebuie să începi să le faci pe cele mai mici, pentru a da Universului un exemplu despre ceea ce urmează. Deci, astăzi, faceți câteva modificări minuscule. Urmați un alt traseu, purtați șosete nepotrivite, urcați scările, în loc să luați liftului.


Horoscop 25 iulie 2020, Capricorn:

Ești pregătit(ă) pentru schimbări și ele se apropie curând, trebuie doar să mai aveți puțină răbdare. Deocamdată, rutina voastră se păstrează, dar nu trebuie să fie prea plictisitoare. Dacă privești ziua ta ca pe ceva ce urmează să se schimbe, o vei aprecia mult mai mult. Lucrurile noi devin lucruri vechi, apoi dispar și s-ar putea să îți lipsească! Ești mult mai norocos(asă) decât majoritatea oamenilor și nu ar trebui să fie greu să găsești satisfacții în această zi.


Horoscop 25 iulie 2020, Vărsător:

Există o energie emoțională tensionată în jurul tău astăzi, se pare că toată lumea este la limită și nu vrei să fii persoana care să facă pe cineva să dispară. Acesta este un moment bun pentru tine să pleci și să lucrezi la propriile lucruri, pentru o perioadă. Dacă prietenii(ele) se bâlbâie, atunci optează pentru ieșiri singur(ă). Este mai bine să scapi de drama lor, decât să fi prins(ă) în ea. Și dacă nu puteți evita colegii(ele) de la serviciu, atunci asigurați-vă cel puțin că vă purtați singuri(e) de grijă.


Horoscop 25 iulie 2020, Peşti:

Sentimentele tale nu sunt ceva ce poți băga sub covor, mai ales acum, când ai atâtea emoții conflictuale. Dar aveți responsabilitatea de a găsi o modalitate să le transmiteți oamenilor potriviți, într-un mod corect. Cearta cu colegul(a) tău(a) despre volumul de muncă nu va realiza nimic. Faceți împreună un plan și vorbește cu șeful(a). Arată tuturor că nu aștepți alte persoane care să facă schimbările pe care le dorești în viață.
 

Horoscopul zilei de vineri, 24 iulie 2020

 
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 24 iulie 2020


Horoscop 24 iulie 2020, Berbec:

Berbecii au ocazia de a cunoaşte o persoană foarte specială la un eveniment la care, iniţial, nici nu şi-au dorit să participe. Conexiunea dintre voi va fi instantă, mai ales că veţi descoperi multe lucruri în comun. Se poate naşte astfel o frumoasă relaţie de prietenie, care, cine ştie, ar putea dura toată viaţa.


Horoscop 24 iulie 2020, Taur:

Taurii se pregătesc de vacanţă, căci nu multe zile vor mai fi până când vor putea profita de libertate, relaxare şi linişte. Probabil că în ultima vreme stresul v-a acaparat, motiv pentru care o pauză este binevenită. Dacă în excursie veţi merge alături de prieteni(e) ori chiar de persoana iubită, amintiri memorabile se vor crea.


Horoscop 24 iulie 2020, Gemeni:

O zi într-adevăr specială pentru Gemeni. Veţi înţelege cu adevărat care este scopul în viaţa voastră şi cu ce trebuie să vă ocupaţi, care este menirea voastră, cum trebuie să arate viitorul. Din acest punct nu vă va rămâne decât să luptaţi cu toate armele pentru a obţine succesul binemeritat.


Horoscop 24 iulie 2020, Rac:

Mulți oameni din jurul tău se agită să ajungă în lumina reflectoarelor, așa că cea mai bună strategie pentru a capta atenția este să nu faci la fel ca ei. Dimpotrivă. Fii subtil(ă) și supus(ă) și te vei diferenția de restul grupului. Când ești calm(ă) și reținut(ă) ajungi mult mai departe decât dacă te-ai agita cu orice preț doar ca să fii în centrul atenției.


Horoscop 24 iulie 2020, Leu:

Crezi că ți-ai pierdut abilitățile tale intuitive? Nu te teme - cât de curând vei fi pus(ă) în situația de a-ți testa simțul acesta de detectiv(ă). Nu îți face griji că ceilalți(lelalte) te vor crede paranoic(ă). Ai încredere în intuiția ta. Cât de curând se va afla adevărul și toți(ate) ceilalți(lelalte) îți vor da dreptate. Intuiția nu te-a înșelat niciodată. Nu o va face nici acum!


Horoscop 24 iulie 2020, Fecioară:

Dacă ești presat(ă) de timp, cel mai rău lucru pe care îl poți face este să te grăbești! Dacă îți petreci toată ziua alergând de colo colo nu vei putea fi atent(ă) la detalii. Sau, mai rău, nu te vei putea concentra la ceea ce ai de făcut. Deci, mai bine te-ai organiza. Relaxează-te, fă un plan și ține-te de el. Dă-ți timpul necesar pentru a înțelege pe deplin ce ai de făcut în viitor, nu te grăbi să ajungi la destinație.


Horoscop 24 iulie 2020, Balanţă:

Vă veți simți destul de generos(asă) astăzi, gata să vă arătați flexibilitatea ori de câte ori va fi nevoie de un compromis. Cineva ar avea nevoie să vă anuleze întâlnirea? Nicio problemă, aceste lucruri se întâmplă. Cineva te încetinește în trafic? Nu claxonezi, mai degrabă vei prefera să te miști în siguranță, decât să te enervezi pe drum. Această fază ar trebui să dureze câteva zile și vă va permite să vă păstrați calmul în situații în care alți oameni ar putea exploda. Acesta este un moment foarte bun pentru sănătatea ta emoțională.


Horoscop 24 iulie 2020, Scorpion:

Aveți o mod excelent de interacțiune cu oamenii, care va fi foarte util azi. Să acționezi cu tact și să fii diplomat(ă) te va ajuta să stingi tensiunile între doi(uă) prieteni(e) și să-i/le facă pe toți(ate) cei(le) din grupul tău să se manifeste mult mai bine. Dar când decizi să ajuți oamenii să aibă o conversație civilizată, încearcă să nu controlezi cum acționează. Dă-le libertatea pentru a rezolva lucrurile în așa fel încât să aibă sens pentru ei(le). Felul tău de a face lucrurile nu este probabil cel pe care l-ar alege, așa că nu-i/le forțați.


Horoscop 24 iulie 2020, Săgetător:

Filozofia ta despre viață s-ar putea să nu fie ceva pe care îl poți exprima în cuvinte, dar a fost nevoie de mult timp și de încercări pentru a ajunge la ea, deci, respect-o. Nu fă un pas în spate doar pentru că astăzi ea e contestată. Stai departe de oamenii care nu îți respectă idealurile. Încercarea de a le explica nu va fi ușoară, iar șansele să fii ascultat(ă) aproape nule. Ei(le) sunt preocupați(te) de propriile păreri și nu sunt interesați(te) să învețe de la tine. Este trist, dar este adevărat.


Horoscop 24 iulie 2020, Capricorn:

Capricornii vor să-și atingă toate obiectivele pe care și le-au propus. Ai de tras din greu, însă rezultatul merită tot efortul. Sfatul aștrilor pentru tine este să începi să fii mai curajos(asă) și să lași modestia de-o parte. De asemenea, mare atenție la sănătate. Dacă nu îți dozezi energia cum trebuie, s-ar putea ca la sfârșitul zilei să nu mai ai putere nici măcar să te bagi la somn. Nu uita, însă, că succesul este mai aproape decât crezi.


Horoscop 24 iulie 2020, Vărsător:

Pentru Vărsători, este momentul să-și facă planurile de vacanță. Nu lăsa totul pe ultima sută de metri, pentru că s-ar putea să ai parte de tot felul de surprize neplăcute. Încearcă să acorzi mai multă atenție propriei persoane și propriilor dorințe. Seara aduce cu ea emoții foarte puternice. Vei primi vești de la o persoană dragă ție, cu care nu ai mai vorbit de multă vreme.


Horoscop 24 iulie 2020, Peşti:

Vineri, Peștii sunt în prim plan. Ești în mijlocul atenției și asta nu poate decât să te bucure. La muncă, pui stăpânire pe toate discuţiile și rezolvi cu ușurință toate sarcinile. Atenție, însă, riști să fii privit(ă) cu invidie de colegi(e), așa că încearcă să fii un pic mai rezervat(ă). Cu toate astea, nu te abate de la calea ta spre succes. Continuă să iei inițiativa și să le demonstrezi șefilor(elor) că meriți să fii promovat(ă).
 

Horoscop indian, 20-26 iulie 2020

 
Horoscop indian, 20-26 iulie 2020


BERBEC, Mesha:

S-ar putea să descoperi lucruri neaşteptate despre cel(a) drag(ă) sau despre relaţia ta. Această săptămână îţi poate oferi câteva ocazii excepţionale pentru viaţa profesională, mai ales dacă eşti la început de drum într-un domeniu. Ai puncte de vedere bune şi ai un profund sentiment de securitate şi bunăstare. Dacă participi la un concurs sau dezbatere, ai norocul să te numeri printre câştigători(are). Viaţa de familie este mulţumitoare.


TAUR, Vrishabha:

Ai nevoie de mai mult romantism, nu da la o parte acest aspect din viaţa ta. Dacă nu ai pe cineva drag, poţi întâlni persoana care să-ţi aducă un suflu nou, mai multă prospeţime, o altă perspectivă. Dacă eşti luat(ă) cu acte în regulă, petrece mai mult timp cu partenerul(a), fă-ţi planuri de viitor.


GEMENI, Mithun:

Organizează-ţi timp de calitate alături de cel(a) drag(ă). Fă-i o surpriză, pregăteşte o cină romantică. Relaţia voastră are nevoie de acest avânt nou pentru a nu se prăfui prea tare. Dacă ai investit mai de mult în zona construcţiilor, există posibilitatea unei creşteri de venituri. Dacă nu ai serviciu în prezent, se prea poate să îţi găseşti un loc de muncă care să te scoată în evidenţă.


RAC, Kataka:

Tonul aspru nu îţi aduce niciun folos. Dacă lucrezi în domeniul comercial şi nu ai un plan gândit bine îţi va fi foarte dificil să îţi atingi scopurile. Unele întârzieri din dezvoltarea proiectelor tale îţi pot aduce dezamăgiri. Dar nu dispera. Ai răbdare şi vei observa că atunci când eşti liniştit(ă) poţi găsi mai uşor soluţiile care vor duce munca ta la bun sfârşit şi cu roade binemeritate.


LEU, Simha:

Te încântă ideea de a învăţa să cânţi la un instrument muzical. De ce nu încerci? Te poate relaxa. Dacă trebuie să iei o decizie importantă, este nevoie de multă maturitate şi simţ practic. Poate o reuniune de familie îţi va fi de ajutor ca să vezi care ar fi implicaţiile şi din punctul celorlalţi(te) de vedere. Este posibil ca până la sfârşitul acestei săptămâni să culegi roadele unui proiect la care ai lucrat mai de mult.


FECIOARĂ, Kanya:

Simţi o nouă energie în cariera ta, ceea ce îţi dă o stare de bucurie şi te face să te consideri mai luat(ă) în serios decât până acum. La capitolul finanţe se anunţă veşti bune. Idei noi şi ingenioase, dar practice şi realiste, pot începe să dea roade. Dacă te confrunţi cu diverse probleme, rudele mai în vârstă ţi-ar putea fi buni(e) sfătuitori(are).


BALANŢĂ, Tula:

Nu te expune prea mult. Cineva ar putea da vina pe tine, la serviciu, iar tu nu meriţi asta. Dar dacă reacţionezi şi devii agresiv(ă), toată lumea va crede că eşti vinovat(ă). Aşteaptă sfârşitul săptămânii sau chiar pe cea viitoare, pentru a lua o decizie cu privire la această situaţie. Bazează-te pe prieteni(e) să te mai scoată din zona de disconfort şi nervozitate.


SCORPION, Vrishchika:

Se poate să încerci să îi/le domini pe alţii(tele), ceea ce îţi poate aduce o stare de iritare şi tristeţe. Fii atent(ă) la persoanele cu care te ocupi de afaceri. Încearcă să economiseşti mai mult. Şi în ceea ce priveşte sănătatea ar trebui să fii precaut(ă). Odihneşte-te mai mult!


SĂGETĂTOR, Dhanus:

S-ar putea ca o persoană să-ţi fi făcut o promisiune pe care acum e nevoită să o încalce. Nu te necăji prea mult, are motive întemeiate. Dacă vrei să scapi de îndoieli sau confuzii în spaţiul profesional, asigură-te că alegi consilierul(a) potrivit(ă) pentru a te informa corect. Este posibil să fii anxios(asă) cu privire la o ceremonie viitoare. La capitolul finanţe ai reuşit să echilibrezi foarte bine balanţa, iar dacă vrei să economiseşti mai mult, ar trebui să urmezi cu şi mai multă stricteţe planul iniţial. La capitolul sănătate, ar trebui să fii atent(ă) la recomandările medicului pentru a fi în formă atât din punct de vedere fizic, cât şi psihic.


CAPRICORN, Makara:

Nu te alarma din cauza problemelor minore. Fii realist(ă) şi nu ezita să iei decizii. Urmăreşte-ţi cu atenţie responsabilităţile şi proiectele de la locul de muncă şi fă tot posibilul să fie finalizate la timp. Ocupă-te de ceva creativ, pentru a-ţi păstra mentalul într-o stare de echilibru.


VĂRSĂTOR, Kumbha:

O săptămână de relaxare în care te eliberezi de frământările pe care ţi le-ai făcut până acum. Fii răbdător(are) la serviciu, mai ales în problemele legate de bani. O discuţie importantă poate avea final pozitiv. Se anunţă schimbări importante în plan financiar. Urmăreşte-ţi cu atenţie veniturile şi cheltuielile, pentru a şti întotdeauna cum stai cu banii.


PEŞTI, Meena:

Viaţa merge înainte, iar tu va trebui să îţi faci în continuare planuri. Ai şansa găsirii unui serviciu mai bun sau se anunţă o promovare. Mintea ta este ageră, dar calmă, poţi gândi limpede. Dacă eşti singur(ă), sunt ocazii mari să îţi întâlneşti jumătatea.
 

Recomandarea zilei de 23 iulie 2020

 
Recomandarea zilei de 23 iulie 2020


Recomandarea zilei de 23 iulie 2020, Berbec:

Joi te confrunți cu anumite situații pe care nu le-ai mai întâlnit până acum și nu știi exact cum ar trebui să reacționezi. O să fii nevoit(ă) să dai dovadă de foarte multă răbdare. Aștrii îți recomandă să ceri sfatul unui(ei) prieten(e), te-ar putea ajuta.


Recomandarea zilei de 23 iulie 2020, Taur:

Nu mai critica așa de mult deciziile pe care le iau ceilalţi(lelalte) în ultima vreme. Dă dovadă de mai multă înțelegere. Te poți pune în locul lor, asta ți-ar da răspunsul la foarte multe întrebări. Ai grijă să nu primești ceea ce oferi!


Recomandarea zilei de 23 iulie 2020, Gemeni:

Ziua de joi se va sfârşi bine, alături de familie, citind o carte bună ori vizionând un film interesant.


Recomandarea zilei de 23 iulie 2020, Rac:

Impune-te mai tare în fața celorlalți(te), altfel s-ar putea să nu fi luat în serios. Nu mai lăsa să te afecteze spusele celorlalţi(te) și spune tot ceea ce crezi. Vei avea de câștigat pentru sinceritatea de care dai dovadă!


Recomandarea zilei de 23 iulie 2020, Leu:

Deși totul pare negru în ultima vreme pentru tine, aștrii îți te îndeamnă să începi să te bucuri de fiecare lucru neînsemnat. Nu este o perioadă chiar așa de rea, doar trebuie să știi cum să o îmbunătățești.


Recomandarea zilei de 23 iulie 2020, Fecioară:

Ai idei bune și privești spre viitor mai pozitiv ca niciodată. Aștrii te îndeamnă să profiți din plin de ele și să le pui în practică cât mai rapid. Lucrurile vor evolua de la sine, fii doar încrezător(are) și pornește cu dreptul în această aventură!


Recomandarea zilei de 23 iulie 2020, Balanţă:

Vei fi pus(ă) în situații noi și vor fi extrem de interesante. Bine ar fi să profiți de aceste situații pentru că vei avea foarte multe lucruri de învățat de pe urma lor și mulți oameni cu care ar trebui să colaborezi în viitorul apropiat.


Recomandarea zilei de 23 iulie 2020, Scorpion:

Lucrurile de astăzi, pentru nativii(ele) zodiei Scorpion, vor evolua exact cum își doresc. Ziua de joi este excelentă pentru a-ți duce la bun sfârșit un proiect greu la care lucrezi de mult timp. Aștrii îți recomandă să te bucuri din plin și de reușitele din această zi.


Recomandarea zilei de 23 iulie 2020, Săgetător:

Persoanele din jurul tău îţi vor face câteva observaţii. Se prea poate să ai parte și de un conflict cu cineva apropiat. Aștrii vă îndeamnă să treceți peste aceste probleme cu diplomația și eleganța cu care i-ați obișnuit pe ceilalți(lelalte).


Recomandarea zilei de 23 iulie 2020, Capricorn:

Porți discuții divergente cu colegii(ele) de muncă, ceea ce te epuizează. Expune-ți punctul tău de vedere, fii atent și la ale lor, apoi încheie discuția într-o notă elegantă. Nu te lăsa influențat de aceste mici discuții de moment!


Recomandarea zilei de 23 iulie 2020, Vărsător:

Joi ar trebui să fii foarte atent(ă) la pașii pe care îi faci, dar și la ce spui. Aștrii vă îndeamnă să faceți pași mici și siguri, decât să nu evoluați deloc. Aveți răbdare pentru că totul se întâmplă cu un motiv!


Recomandarea zilei de 23 iulie 2020, Peşti:

Ar trebui să te relaxezi. Citește o carte de dragoste, vezi un film comic sau fă o baie lungă. Ia o pauză de la activitatea și energia celorlalte persoane.
 

Zodiac chinezesc, 20-26 iulie 2020

 
Zodiac chinezesc, 20-26 iulie 2020


Șobolan (luna decembrie, semnul clasic Săgetător):

Te poţi simţi inhibat(ă) şi neîncrezător(are), mai ales la începutul săptămânii. Acţiunile tale sunt timide şi rezervate, iar persoanele din jurul tău sunt insistente şi au multe solicitări. Din fericire, weekendul mai calmează atmosfera şi îţi dă ocazia să te relaxezi. Dacă eşti singur(ă), sunt posibile aventuri romantice.


Bivol (luna ianuarie, semnul clasic Capricorn):

Ca să ai succes pe viitor trebuie să te comporţi ca şi când ai avea deja. Vei face o mai bună impresie persoanelor din jurul tău şi, în plus, vei atrage exact ceea ce-ţi doreşti. Calmul şi căldura de care dai dovadă vor stârni admiraţia celorlalţi(te). Există şi riscul unor dezamăgiri personale, însă te vei repune rapid pe picioare. Cu ajutorul concentrării şi al autocontrolului vei reuşi să străluceşti în orice domeniu îţi propui.


Tigru (luna februarie, semnul clasic Vărsător):

Comunicarea cu toată lumea este la nivel înalt în această săptămână. Vei întâlni foarte multe persoane, în special datorită reţelelor de socializare. Se anunţă şi călătorii care te vor ajuta să îţi îndeplineşti planurile. Nu uita să iei în considerare toate opţiunile atunci când iei o hotărâre şi nu ignora riscurile. Poţi ajunge să munceşti mai mult ca să repari ceva ce ai stricat din grabă.


Iepure (luna martie, semnul clasic Peşti):

O săptămână în care îţi forţezi limitele. Vrei să depăşeşti toate obstacolele şi poţi deveni foarte pretenţios(asă), atât în ceea ce te priveşte, cât şi în relaţiile cu ceilalţi(lelalte). Poţi fi nerăbdător(are) şi se recomandă o atitudine cu mai mult calm, pentru a obţine rezultate mai bune. Petrece mai mult timp cercetând şi organizând, astfel încât proiectele tale să aibă mai multe şanse de reuşită.


Dragon (luna aprilie, semnul clasic Berbec):

Săptămâna poate începe cu o întâlnire romantică. Te simţi vrăjit(ă) şi în al nouălea cer. Mijlocul săptămânii este ideal pentru afaceri, deci profită să-ţi stabileşti întâlnirile de miercuri încolo. Weekendul îţi poate aduce satisfacţia unor rezultate profesionale deosebite. Veştile bune apar de vineri încolo.


Șarpe (luna mai, semnul clasic Taur):

Simţi o dorinţă puternică de a ieşi în lume şi, poate, cine ştie, aşa îţi vei cunoaşte jumătatea. Ai şarm, iar bărbaţii/femeile se vor bucura de compania ta. Dacă te înscrii în rândul norocoşilor(aselor) care au deja un/o partener(ă), te pregăteşti pentru o săptămână specială. Ieşirile vor colora puţin viaţa de cuplu.


Cal (luna iunie, semnul clasic Gemeni):

Eşti un om muncitor, iar superiorii prind încredere în tine. Planificarea atentă şi conştiinciozitatea încep să aducă recompense. Spre mijlocul săptămânii spune cu convingere ceea ce crezi. Ai lucruri importante de împărtăşit. Weekendul poate aduce momente plăcute, mai ales dacă eşti singur(ă). Sunt şanse mari să întâlneşti pe cineva de care să te îndrăgosteşti.


Capră/Oaie (luna iulie, semnul clasic Rac):

Săptămâna începe sub puternica influenţă a celor din jurul tău. Simţurile lor îţi depăşesc logica şi eşti puţin confuz(ă). Lucrurile se mai clarifică spre mijlocul săptămânii şi poţi lua decizii corecte. Zona romantică cunoaşte o îmbunătăţire semnificativă spre sfârşitul săptămânii. Dacă eşti singur(ă), păstrează-ţi calmul şi foloseşte-ţi şarmul pentru a cuceri persoana pe care ai pus ochii.


Maimuță (luna august, semnul clasic Leu):

O săptămână cu energie în creştere, în care îţi poţi demonstra toate talentele. Concentrează-te pe ceea ce ai de făcut şi vei depăşi cu uşurinţă fiecare obstacol care îţi apare în cale. Nu neglija sentimentele oamenilor. Mesajele lor te pot ajuta să îţi schimbi atitudinea faţă de anumite lucruri. Dacă nu faci acest lucru sunt posibile rupturi, atât la nivelul relaţiilor de cuplu, cât şi la nivelul relaţiilor cu prietenii(ele) sau cu membri(e) ai(le) familiei.


Cocoș (luna septembrie, semnul clasic Fecioară):

Dacă eşti dispus(ă) să faci compromisuri, poţi avea rezultate remarcabile. Aceasta este o săptămână dinamică, dar nu forţa lucrurile. Ca să ai inspiraţie, scrie-ţi obiectivele clar şi pune-le la vedere. Vineri aduce un moment de reflecţie care îţi va da puterea să mergi mai departe. Weekendul aduce o atmosferă fierbinte. Dacă eşti îndrăgostit(ă) de cineva, a venit vremea să-i spui ce simţi. Poţi avea un început de relaţie promiţător.


Câine (luna octombrie, semnul clasic Balanţă):

Dacă te-ai gândit vreodată să intri în politică, acum este momentul prielnic. Fii generos(asă) şi nu ezita să îi/le ajuţi pe ceilalţi(lelalte) să ducă o viaţă mai bună. Dacă eşti singur(ă), este o săptămână norocoasă şi pentru găsirea jumătăţii.


Mistreț (luna noiembrie, semnul clasic Scorpion):

Începutul săptămânii poate fi aglomerat, de aceea se recomandă să anulezi întâlniri sau obiective care nu sunt pe ordinea priorităţilor. Mijlocul săptămânii este ideal să-l dedici relaţiei de cuplu. Nu mai amâna rezolvarea unor conflicte dintre tine şi partener(ă). Weekendul are bune auspicii pentru întâlniri sentimentale sau de afaceri. Indiferent despre ce e vorba în cazul tău, mergi înainte cu încredere şi profită de acest moment astral favorabil.

 

Horoscopul zilei de joi, 23 iulie 2020

 
Horoscop zilnic adevărat: joi, 23 iulie 2020


Horoscop 23 iulie 2020, Berbec:

Berbecii ar putea fi afectaţi de anumite veşti primite în familie. Încercaţi să păstraţi legătura cu o rudă apropiată care trece prin momente grele. Aduceţi buna dispoziţie şi păstraţi un tonus pozitiv pentru a înlătura măcar pentru un moment atmosfera apăsătoare. Vorbiţi şi oferiţi sfaturi, căci suportul emoţional de care daţi dovadă va fi îndelung apreciat.


Horoscop 23 iulie 2020, Taur:

Taurii realizează că sunt „exploataţi” de o persoană dragă. Mai exact, sunteţi mereu la dispoziţia sa, oferiţi ajutor, suport emoţional şi nu spuneţi niciodată nu, nici măcar atunci când v-aţi dori să faceţi asta ori când aveţi lucruri personale de făcut. Încercaţi să purtaţi o conversaţie deschisă în care să vă exprimaţi sincer sentimentele şi doleanţele.


Horoscop 23 iulie 2020, Gemeni:

E o zi plină de surprize arată aştrii pentru Gemeni. Fiţi însă sinceri(e), mai ales în prezenţa persoanei iubite. Vorbiţi despre sentimentele şi trăirile voastre, nu vă ascundeţi sub o mască, căci s-ar putea să regretaţi ulterior. Ziua se va încheia bine, în interiorul căminului vostru, alături de o carte bună ori vizionând un film interesant.


Horoscop 23 iulie 2020, Rac:

Treci prin zile dificile și este extrem de important să îți păstrezi mintea limpede. Trebuie să te asiguri că oamenii cu care ai de-a face înțeleg cine ești și ce ești dispus(ă) să faci. Fii mai explicit(ă) cu ceea ce vrei să spui, altfel riști să aprinzi conflicte pe care nu ți le dorești. Fii cu ochii în patru la enunțuri și gândește de două ori înainte ceea ce vrei să scoți pe gură.


Horoscop 23 iulie 2020, Leu:

Dacă joci moneda omului modest doar ca să nu ieși în evidență, atunci să știi că nu ești prea sincer(ă)! Nu te simți vinovat(ă) că te bucuri de laudele pe care le primești atunci când faci ceva remarcabil. Toți(ate) știu deja că nu ești genul de persoană lăudăroasă așa că nu îți strici imaginea dacă te bucuri un pic de recunoștința ce îți este adusă.


Horoscop 23 iulie 2020, Fecioară:

Astăzi îți pui toată energia și compasiunea în ajutorul celorlalți(te). Nu trebuie să te urci în avion și să zbori spre o țară din Lumea a treia. Există o mulțime de oameni care au nevoie de ajutor chiar aici, lângă tine. Ba chiar, un/o prieten(ă) apropiat(ă) ar putea să te cheme să-i dai o mână de ajutor la un proiect pe lângă casă, fie ca e vorba de o reparație ori construcția unui loc de joacă pentru copii. Îți va face bine să depui puțină muncă fizică!


Horoscop 23 iulie 2020, Balanţă:

Felul în care se poartă cei(le) din cercul tău social ar putea să te înnebunească, chiar dacă nu te implică în mod direct, așa că nu te băga singur(ă) în drama acestora. Ține capul plecat și evită să iei partea cuiva. Poți să rămâi neutru, în ciuda a ceea ce spune unul dintre actorii principali. Nu cedați presiunii lor. Este posibil să vadă lucrurile ca fiind albe sau negre, dar vedeți ambele părți ale acestei probleme. Din fericire, lucrurile ar trebui să se liniștească în curând.


Horoscop 23 iulie 2020, Scorpion:

Trebuie să începi să te miști mult mai agresiv spre unul dintre obiectivele tale. Nu o să vină singur spre tine. Sigur, poate părea greu de atins și probabil că va dura mai mult de o zi pentru a-l atinge. Dar este important pentru tine să crezi că poți obține ceea ce vrei. Trebuie doar să începi să ajungi să gândești asta! Arătați Universului că sunteți gata să puneți multe la bătaie. Nu există niciun motiv să ezitați.


Horoscop 23 iulie 2020, Săgetător:

Ambiția voastră tot mai mare vă face să ajungeți într-un moment de dispută cu un/o prieten(ă) amabil(ă). Dacă aveți planuri împreună, trebuie să lucrați mai mult pentru a vă adapta modului lui de a gândi, dacă vrei să vă înțelegeți bine. Nu poți vorbi despre cariera ta sau despre alte aspirații și să te aștepți să fie interesante pentru toată lumea. Influența acestui om în viața ta este bună, așa că ar trebui să profiți de șansa de a vorbi despre idei mai profunde și concepte mai spirituale. Ai norocul să ai un grup de prieteni(e) atât de divers în viața ta.


Horoscop 23 iulie 2020, Capricorn:

Te gândești deja la ziua de mâine? Revino la problemele de azi! Trebuie să te confrunți cu oameni care sunt parte din viața ta azi și probleme actuale. E bine să te gândești la viitor și să ai țeluri, dar dacă ignori prezentul, vei pierde multe. În loc să te gândești la ce vei face în weekend sau să planifici o vacanță, mai bine concentrează-te pe ce ai de făcut în următoarele ore.


Horoscop 23 iulie 2020, Vărsător:

Orice probleme se ivesc azi acasă nu vor fi chiar dramatice, dar ți-ar putea solicita atenția totală. Ar putea reprezenta o schimbare reală pe care trebuie să o faci la tine. Dacă este vorba de un conflict pentru curățenie, poate trebuie să scapi de dezordinea din partea emoțională a vieții tale. Să arunci gunoiul nu se referă la cojile de cartofi și ziare vechi. Gândurile negative și îndoiala de sine trebuie să fie îndepărtate și ele.


Horoscop 23 iulie 2020, Peşti:

Asigură-te că faci tot ce trebuie să ai parte de liniște și pace azi. Este sănătos să ai niște timp doar pentru tine din când în când, iar azi e o zi la fel de bună ca oricare alta. Creativitatea ta nu este atât bună ca înainte și ai avea nevoie de o reîncărcare a bateriilor. Fă ceva distractiv care se poate face individual. Citește o carte siropoasă, vezi un film amuzant sau fă o baie lungă. Ia o pauză de la activitatea și energia celorlalte persoane.
 

Horoscopul banilor, 20-26 iulie 2020

 
Horoscopul banilor, 20-26 iulie 2020


Horoscop 20-26 iulie 2020, Berbec:

În această săptămână vei primi confirmarea că unele obiective profesionale ale tale nu trebuie să fie abandonate. Simți nevoia să înaintezi mai repede, să acționezi mai intens și să îți expui ideile și gândurile. Această săptămână este bună pentru a stabili noi contacte, pentru a-ți dezvolta relațiile și pentru a descoperi noi orizonturi în ceea ce privește cariera. Scopul tău nu sunt banii, ci doar împlinirea profesională.


Horoscop 20-26 iulie 2020, Taur:

Săptămâna aceasta te vei distanța de orice are legătură cu banii. Te vei lansa spontan în proiecte pe termen lung și vei face achiziții importante fără să te gândești la situația ta financiară. Impulsivitatea te împinge să acționezi exagerat și să îți creezi obiceiuri noi.


Horoscop 20-26 iulie 2020, Gemeni:

Situația ta materială va beneficia de un flux de noroc în această săptămână. Vei fi tentat(ă) să faci unele achiziții în scopul îmbunătățirii stilului de viață, cât și în amenajarea casei tale. Vei avea creșteri financiare mai mari decât săptămâna trecută, mai ales dacă faci o schimbare profesională sau o investiție majoră în imobiliare.


Horoscop 20-26 iulie 2020, Rac:

Ambițiile tale pentru stabilitatea ta financiară își vor pierde din avânt în această săptămână. Nu îți subestima așteptările, determinarea este esențială pentru a merge mai departe. Fii mai spontan(ă) și creativ(ă) în ceea ce privește proiectele tale. Doar un factor imprevizibil te poate face să îți pierzi șansele de succes, dar acțiunea personală este esențială pentru a avansa atât în ceea ce privește cariera, cât și banii.


Horoscop 20-26 iulie 2020, Leu:

Vei avea o perspectivă mai profundă asupra situației tale financiare, ceea ce te va determina să reduci din cheltuieli. Aștrii îți oferă mai multă înțelepciune și motive pentru a nu ceda ispitelor. Investițiile sunt favorabile, în special în străinătate sau dacă sunt legate de comerțul extern.


Horoscop 20-26 iulie 2020, Fecioară:

Dacă vei analiza prea mult situația ta materială, vei fi tentat(ă) să reduci drastic din cheltuieli. Pe de altă parte, vei avea parte, prin discuții, de o trezire care te va face să realizezi importanța echilibrului tău financiar fără să te deprimi în mod nejustificat. Depinde doar de tine să găsești acest punct de echilibru.


Horoscop 20-26 iulie 2020, Balanţă:

Îți faci ordine cu înțelepciune în viața ta materială. Motivul este mai puternic decât orice alt criteriu și știi mai mult ca niciodată că pragmatismul e benefic, indiferent de obstacolele care îți apar în cale. Aștrii te vor ajuta să eviți repetarea unei greșeli din trecut și să acționezi corect de această dată.


Horoscop 20-26 iulie 2020, Scorpion:

Realismul tău te poate face să fii prea pesimist(ă) cu privire la planurile tale financiare. Obstacolele nu sunt limite absolute, nu lăsa detaliile să te întoarcă din drum sau să îți taie aripile. Deocamdată, situația ta materială necesită o reorientarea a obiectivelor tale fundamentale cu înțelepciune și rațiune.


Horoscop 20-26 iulie 2020, Săgetător:

Vei avea suficientă energie în această săptămână pentru a-ți îmbunătăți situația materială. Singura regulă pe care trebuie să o respecți este să te organizezi foarte bine și, astfel, vei evita orice pericol. Succesul va ajunge la tine dacă accepți să depui eforturile necesare.


Horoscop 20-26 iulie 2020, Capricorn:

Circumstanțele te determină să te mobilizezi și îți facilitează drumul spre stabilitatea financiară la care țintești. Îți vei extinde orizonturile. Studiul și reflecția îți vor fi de mare ajutor și îți vor aduce noroc la bani.


Horoscop 20-26 iulie 2020, Vărsător:

Vei avea inspirația și șansa de a găsi puncte de sprijin pentru proiectele tale financiare din această săptămână. Acest lucru va evita sentimentele de instabilitate pe care le urăști atât de mult. Va fi totuși necesar să te organzizezi zilnic foarte bine. Chiar și cea mai mică lipsă de claritate îți poate destabiliza echipa din care faci parte.


Horoscop 20-26 iulie 2020, Peşti:

Indiferent de situația ta financiară, aștrii îți recomandă să te lași pe mâna imaginației și creativității tale. Acestea sunt factori esenșiale ai norocului material. Impulsurile tale de inspirație spontană vor fi cel mai bun atu al tău în obținerea stabilității.
 

Horoscopul dragostei, 20-26 iulie 2020

 
Horoscopul dragostei, 20-26 iulie 2020


Horoscop 20-26 iulie 2020, Berbec:

Zilele acestei săptămâni nu vor veni cu nimic deosebit pe plan social. Dacă ești într-o relație acum, ai nevoie de o schimbare pozitivă, unele obiceiuri din cuplu trebuie modificate. Aştrii îți permit să experimentezi momente de exces pe care nu le vei regreta, deoarece acestea se reconectează cu nevoile tale.


Horoscop 20-26 iulie 2020, Taur:

Furtunile pasionale continuă să avanseze în această săptămână. Te conduc la schimbări pe care nu le așteptai așa devreme. În ciuda abilităților tale de anticipare, vei întâlni situații noi. Mai exact, vei avea parte de mai multe întâlniri romantice care pun uneori în discuție situația ta emoțională actuală. Întrebările sunt esențiale.


Horoscop 20-26 iulie 2020, Gemeni:

Apar interese noi în viața ta sentimentală în această săptămână. Indiferent de situația în care te afli, vei simți o nevoie puternică de schimbare, reînnoire și aprofundare a afectivității. Multe ispite de tot felul vor veni spontan. Experiențele fără precedent devin posibile, senzuale și emoționante.


Horoscop 20-26 iulie 2020, Rac:

Spontaneitatea ta revine în forță și te duce pe cărările plăcerii intense. Pofta de viață revine în viața ta sentimentală. Pentru mulți(te) dintre voi, un nou început va fi posibil la mijlocul săptămânii. Indiferent de situația ta actuală, vei experimenta o reînnoire profundă, sentimentele tale se intensifică, mai ales atunci când vei primi gesturi de afecțiune. Nu te implica în relații noi înainte de a te gândi la toate!


Horoscop 20-26 iulie 2020, Leu:

Impulsivitatea te expune la certuri și dorințe care schimbă totul în calea lor, inclusiv rațiunea. Teama de respingere te poate face să îți reții sentimentele, să acționezi cu mai puțină diplomație sau atenție. Importanța iubirii devine inevitabilă, astfel încât te vei mobiliza instinctiv pentru a îmbunătăți lucrurile.


Horoscop 20-26 iulie 2020, Fecioară:

Situația ta sentimentală din această săptămână e influențată în mare parte de partenerul(a) tău(a) și de schimbările de dispoziție ale acestuia(eia). Vei avea un sentiment de mai puțin control asupra vieții tale sentimentale. Această perioadă necesită o mai mare capacitate de acceptare a situației prezente, care poate părea uneori frustrantă. Din fericire, acest sentiment este doar pe termen scurt.


Horoscop 20-26 iulie 2020, Balanţă:

Atmosfera din această săptămână este plină de optimism în viața ta sentimentală. Momentele de dezacord dintre tine și persoana iubită vor avea un singur scop, acela de a vă întâlni undeva la mijloc în ceea ce privește modul vostru de gândire, aspirațiile și valorile. Așteaptă-te la întâlniri pasionale în care atracția fizică va fi pe deplin prezentă.


Horoscop 20-26 iulie 2020, Scorpion:

Viața ta sentimentală va fi dominată de nevoia ta de control care va crește în această săptămână. Aștrii te sfătuiesc să acționezi cu mai multă căldură în ceea ce privește relația cu persoana iubită. De asemenea, dacă trebuie să iei vreo decizie importantă, nu uita să te consulți cu partenerul(a) de viață!


Horoscop 20-26 iulie 2020, Săgetător:

Dragostea va fi intens favorizată în această săptămână, în sensul că vei ajunge fără eforturi speciale să fii mai tandru(ă) față de persoana iubită. Aștrii te ajută să fii mai dispus(ă) să oferi mai mult. Lucrurile se vor desfășura cu ușurință.


Horoscop 20-26 iulie 2020, Capricorn:

Viața ta sentimentală se anunță a fi intensă în această săptămână. Se pune accentul pe persoana de lângă tine și îți va fi destul de greu să nu conduci dansul. Dacă ești implicat(ă) într-o relație de lungă durată, vei observa că partenerul(a) este mai receptiv(ă) la seducția ta, cât și mai expansiv(ă) față de tine.


Horoscop 20-26 iulie 2020, Vărsător:

Săptămâna aceasta e nevoie urgentă de decizii. Te vei vedea nevoit(ă) să te exprimi mai clar cu privire la valorile, așteptările și planurile tale de viitor în ceea ce privește viața personală. Dacă ești singur(ă), întâlnirile pasionale sunt antidotul perfect pentru a te vindeca de trecut.


Horoscop 20-26 iulie 2020, Peşti:

Poți depăși multe momente delicate prin forța voinței și prin exprimarea celor mai importante dorințe ale tale. Dacă ești deja implicat(ă) într-o relație, se va produce o ușurare care îți va oferi mai mult spațiu personal. Dacă ești singur(ă), aștrii favorizează întâlnirile. Pentru ca aceste întâlniri să decurgă bine trebuie să îți depășești fricile din cauza experiențelor din trecut.
 

Horoscopul zilei de miercuri, 22 iulie 2020

 
Horoscop zilnic adevărat: miercuri, 22 iulie 2020


Horoscop 22 iulie 2020, Berbec:

Berbecii trebuie să treacă astăzi testul fidelităţii. S-ar putea ca o persoană interesantă să încerce să vă cunoască mai bine. Totul s-ar putea întâmpla chiar într-un cadru profesional, ceea ce nu ar fi deloc benefic pentru imaginea voastră din cadrul companiei. Dacă aveţi deja un/o partener(ă) stabil(ă), încercaţi să menţineţi lucrurile la nivel formal, ba chiar aducând în discuţie poate, la un moment dat, persoana faţă de care aveţi sentimente.


Horoscop 22 iulie 2020, Taur:

Un/o membru(ă) al/a familiei sau din cercul de prieteni(e) s-a comportat destul de ciudat în ultima vreme, mai ales faţă de voi. Dacă nu ştiţi care sunt motivele pentru care adoptă această atitudine, ar fi indicat să îi cereţi o mică explicaţie. Întrebaţi dacă aţi greşit ori deranjat cu ceva, ori dacă au pur şi simplu o perioadă grea sau alte probleme personale. Poate că această modalitate de a se închide în sine ascunde de fapt un haos lăuntric pentru care puteţi da o mână de ajutor.


Horoscop 22 iulie 2020, Gemeni:

Perioada aceasta se anunţă destul de aglomerată pentru cei(le) aflaţi(te) sub semnul zodiacal al Gemenilor. La serviciu aţi putea avea parte de mai multe conflicte din cauza unor neînţelegeri cu anumiţi(te) colegi(e), iar în dragoste lucrurile nu merg extraordinar. Cel mai bine astăzi ar fi să vă relaxaţi, să vă retrageţi în spaţiul vostru în care vă simţiţi protejaţi(te), poate fi căminul vostru ori o anumită zonă din oraş, un parc, o terasă. Puneţi-vă ordine în gânduri.


Horoscop 22 iulie 2020, Rac:

Trendul azi va fi despre neprevăzut. Anulări neașteptate, întârzieri și reprogramări repetate s-ar putea să nu fie binevenite, dar există și o parte pozitivă în acest haos: îți va elibera porțiuni valoroase de timp din calendar. Sigur, probabil ai lucrat din greu să te pregătești pentru ceva, dar încearcă să nu fii dezamăgit(ă). Toată pregătirea aia nu se va irosi. Iar între timp te poți bucura de o pauză neașteptată în program.


Horoscop 22 iulie 2020, Leu:

Universul îți oferă niște vești bune: timpul doar cu tine este pe cale să se mărească. Prietenii(ele) și membrii(ele) familiei au alte obligații pentru următoarele zile, așa că rămâi singur(ă) cu umbra ta. Gândește-te cum vrei să petreci următoarele zile. Alege ceva ce nu reușești să îi/le convingi pe ceilalți(lelalte) să facă împreună cu tine, precum vizionarea unui film străin sau mergi la escaladă. Acum e șansa ta!


Horoscop 22 iulie 2020, Fecioară:

Nu toată lumea este pe aceeași lungime de undă cu tine acum, așa că s-ar putea să te confrunți cu tensiuni și confuzie când lucrezi în grup. Fii atent(ă) când comunici și concentrează-te pe ce ești de acord cu ei(le), nu pe ce nu îți convine. Fii clar(ă) în exprimare și nu te folosi de sarcasm pentru a-ți spune punctul de vedere. Dacă este posibil, încearcă să eviți complet lucrul cu alți oameni. Poți obține ce vrei să faci singur(ă). Nu ai nevoie de ajutor.


Horoscop 22 iulie 2020, Balanţă:

Chiar dacă nu te simți special legat de relațiile sociale și ieșit în oraș, astăzi este o zi bună pentru a iniția o conversație cu cineva în fața căruia te-ai simțit întotdeauna puțin timid(ă). Te-a așteptat să te deschizi și ai putea avea astăzi o oportunitate. Vino spre acest om cu una dintre atitudinile tale care topesc și gheața. Nu vă faceți griji dacă pare prea siropos. Uneori, a fi așa este cel mai bun mod de a alunga tensiunea. Nu uitați că și contactul vizual este esențial.


Horoscop 22 iulie 2020, Scorpion:

În momentul de față, energia din jurul tău te ajută să faci o schimbare de direcție. Și din moment ce nu este niciodată prea târziu pentru un nou început, de ce să nu începeți ceva nou despre care ați fost întotdeauna curioși(ase)? Fie că este un nou hobby, o nouă relație sau chiar un nou tip de mâncare, astăzi a venit ziua să faceți pasul. Renunță la rutină astăzi și descoperă cum ceva nou - indiferent cât de minor - îți poate transforma complet atitudinea față de viață.


Horoscop 22 iulie 2020, Săgetător:

Ești pe cale să fii lovit(ă) de un val enorm de energie creativă, așa că nu ai cum să te plictisești! Îți poți face viața distractivă cu ușurință, fie luând niște pânze și vopsea, fie preluând stilou și hârtia. Natura amuzantă a oamenilor obișnuiți este amplificată și acum, așa că este un moment minunat să mergi undeva unde te poți bucura de unii oameni, doar urmărindu-i.


Horoscop 22 iulie 2020, Capricorn:

Întâlnirea romantică pe care aţi avut-o recent cu o persoană foarte specială v-a pus pe gânduri. Dacă v-aţi simţit într-adevăr foarte bine şi vă doriţi să repetaţi experienţa, aveţi curaj şi iniţiaţi o invitaţie. S-ar putea ca sentimentul să fie reciproc. Aștrii au de altfel veşti foarte bune în dragoste, dacă totul merge bine, aţi putea începe o frumoasă poveste de dragoste.


Horoscop 22 iulie 2020, Vărsător:

Încercarea de a face întotdeauna totul perfect vă va obosi extrem de mult, dragi Vărsători. Perfecţiunea nu poate fi atinsă, iar dorinţa voastră de a arăta celor din jur că vă pricepeţi la absolut orice vă va consuma teribil la un moment dat. Relaxaţi-vă. Aștrii vă recomandă o vacanţă de câteva zile departe de civilizaţie, pentru a vă putea pune ordine în gânduri şi pentru a stabili planurile pentru viitor.


Horoscop 22 iulie 2020, Peşti:

Nativii(ele) Peşti vor fi preocupaţi(te) cu reamenajarea locuinţei astăzi. Mergeţi la cumpărături însoţiţi(te) de o persoană apropiată pentru a vă putea sfătui împreună. Altfel, aţi putea achiziţiona diferite obiecte complet nefolositoare pe care le veţi regreta imediat cum veţi ajunge acasă.
 

Horoscopul zilei de marţi, 21 iulie 2020

 
Horoscop zilnic adevărat: marţi, 21 iulie 2020


Horoscop 21 iulie 2020, Berbec:

Şansele de a avea o zi bună vor creşte dacă veţi încerca să adoptaţi o atitudine pozitivă, fără să vă mai plângeţi de absolut tot ce vă înconjoară. Dacă vă supără ceva ori cineva, încercaţi să discutaţi deschis şi să vă spuneţi opinia. Mai bine fiţi sinceri(e), căci veţi fi apreciaţi(te) pentru onestitate. În cele din urmă oricare ar fi mărul discordiei, veţi trece peste.


Horoscop 21 iulie 2020, Taur:

Un/o prieten(ă) apropiat(ă) vă va cere, probabil, sfaturi în legătură cu o problemă pe care au întâmpinat-o, însă nu vor ţine cont de vorbele voastre. Nu vă supăraţi. Există şansa ca, într-o problemă emoţională, aceştia(stea) să refuze întru totul să fie raţionali(e) şi vor apela tot la vocea inimii. Fiţi înţelegători(are) şi răbdători(are), căci dacă vor greşi, în final vor învăţa.


Horoscop 21 iulie 2020, Gemeni:

Gemenii au parte în această zi de o surpriză complet neaşteptată din partea persoanei iubite. Ar putea fi un semn că relaţia voastră sentimentală avansează. Nu înseamnă totuşi că vă puteţi aştepta la o promisiune eternă, cum ar fi o cerere în căsătorie, însă v-aţi putea face câteva planuri de viitor. Vedeţi cum reacţionează, rezultatul final vă va da motive de gândire.


Horoscop 21 iulie 2020, Rac:

S-ar putea să simţi mai multe lucruri decât gândeşti, ceea ce ar putea să cauzeze o neînţelegere dacă nu eşti atent(ă). Trebuie să munceşti mai mult ca să ştii când sentimentele sunt relevante şi când nu. Emoţiile amplifică energia din comportamentul fiecăruia, iar comunicarea ar putea fi interpretată greşit. Ai putea crede că oamenii te insultă sau se îndoiesc de motivele tale, când de fapt nu fac asta. Abţine-te să iei decizii majore până ce cunoşti toate datele problemei.


Horoscop 21 iulie 2020, Leu:

Există o lipsă de conducere într-unul din grupurile tale de ceva vreme. Oamenii au nevoie de un/o lider(ă) şi ar trebui să te gândeşti serios să te oferi pentru acest rol. Oamenii se bucură de perspectiva unică pe care o aduci şi vor reacţiona bine la ideile tale noi şi la modul de conducere. Întreabă pe cineva a cărui opinie îţi inspiră încredere ce părere au despre ieşirea ta la rampă. Vor veni cu o părere foarte încurajatoare.


Horoscop 21 iulie 2020, Fecioară:

Astăzi vei primi foarte multe informaţii, dar ai un talent să ţii lucrurile sub control. Poate e concentrarea ta solidă pe detalii care salvează ziua, dar poate e vorba şi despre abilitatea ta să vezi în ansamblu şi să nu te laşi prins(ă) de nimicuri. Se pare că azi nu prea ai cum să dai greş indiferent cum alegi să acţionezi. Este o zi perfectă să încerci lucruri pe care nu le-ai mai făcut până acum. Vei avea succes!


Horoscop 21 iulie 2020, Balanţă:

Astăzi nu există loc pentru scuze. Singurul lucru care îți stă în cale ești chiar tu, așa că este timpul să te oprești din jocul cu cine e de vină și să începi să faci lucrurile. Dacă nu ai toate informațiile necesare, pune mai multe întrebări convingătoare. Dacă nimeni nu se va opri din ceea ce face ca să te ajute, fă-o singur(ă). Nu este deloc amuzant să fii nevoit(ă) să muncești mai mult, dar cel puțin atunci când ai terminat te poți simți mândru(ă) de tine, pentru că nu stai doar și te plângi.


Horoscop 21 iulie 2020, Scorpion:

De ce încerci atât de mult să-ți ascunzi imperfecțiunile? Acestea sunt micile detalii despre personalitatea ta pe care oamenii trebuie să le vadă, pentru a înțelege cine ești cu adevărat. Nu ezita să le arătați. De fapt, fii mândru(ă) de ele! Aceste mici aspecte neobișnuite sunt ceea ce te fac memorabil(ă) și special în ochii prietenilor(elor) tăi(ale), așa că ar impresiona și oamenii noi.


Horoscop 21 iulie 2020, Săgetător:

Jocurile sociale obișnuiau să fie distractive și fermecătoare, dar în ultima vreme au devenit prea previzibile și obositoare. Este timpul pentru o schimbare de plan. Oamenii care doar vorbesc trebuie evitați. În schimb, trebuie să petreci mai mult timp cu oameni care se angajează în a face lucruri și știu să urmeze un țel. Armonizează-te cu oamenii de care poți depinde în viitor. Schimbările se întâmplă din când în când în relații, iar acesta este o schimbare necesară.


Horoscop 21 iulie 2020, Capricorn:

Marți, unii(ele) nativi(e) ai(le) zodiei Capricorn reiau legătura cu un/o vechi(e) prieten(ă) și devin nostalgici(e). Rezolvi rapid toate obligațiile de serviciu și restul zilei ți-l petrece alături de această persoană specială. Împreună, mergeți într-un loc special, unde nu ai mai fost de multă vreme. Seara ești tot(ată) cu zâmbetul pe buze, mai ales că primești o veste incredibilă, care îți poate schimba radical viața.


Horoscop 21 iulie 2020, Vărsător:

Vărsătorii se simt depășiți de toate sarcinile primite la locul de muncă. Încearcă să te calmezi și să îți prioritizezi activitățile. Important este să nu te împiedici de detalii şi să valorifici în favoarea ta fiecare moment important al zilei. Seara, te vei bucura de un moment de respiro, care îţi va permite să te relaxezi alături de persoana iubită. Un film bun sau o plimbare în par pot fi alegeri inspirate.


Horoscop 21 iulie 2020, Peşti:

Nativii(ele) zodiei Peşti au foarte multă energie pozitivă și vor să o consume făcând muncă voluntară. Vrei să ajuți cât mai multă lume, să aduci bucurie și zâmbet pe buzele oamenilor. La serviciu, sari în ajutorul colegilor(elor) mai puțin experimentați(te), iar asta nu trece neobservat în ochii șefilor(elor). În plan financiar, lucrurile nu stau prea bine, însă acest episod nu va dura foarte mult. În curând, vei primi o propunere din partea unui(ei) vechi(e) prieten(ă), care te va scoate din încurcătură.