Recomandarea zilei de 8 decembrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 8 decembrie 2020


Recomandarea zilei de 8 decembrie 2020, Berbec:

Berbecii au chef de vorbă! Sunteţi eficienţi în comunicare, tocmai de aceea conversaţiile pe care le purtaţi vor fi mai mult în beneficiul partenerilor de dialog.


Recomandarea zilei de 8 decembrie 2020, Taur:

Trădare este cuvântul-cheie pentru Tauri. Prieteni, apropiaţi, chiar şi rude vă pot dezamăgi azi. Totuşi, nu este o zi bună să vă certaţi, aşa că e mai bine să îi evitaţi.


Recomandarea zilei de 8 decembrie 2020, Gemeni:

Gemenii sunt deschişi către noi experienţe, dar trebuie să fie atenţi la excese. Iar la serviciu, dacă vă este subminată autoritatea, veţi pune pe oricine la punct.


Recomandarea zilei de 8 decembrie 2020, Rac:

Racii au multă energie şi pot materializa tot ce îşi propun. Este o zi excelentă în care aveţi puterea să atrageţi în viaţa voastră orice vă doriţi, aşa că profitaţi la maximum.






Recomandarea zilei de 8 decembrie 2020, Leu:

La serviciu, Leii vor duce la bun sfârşit toate sarcinile, iar asta îi poate enerva pe şefi sau pe colegi. Ar fi bine să nu ieşiţi prea mult în evidenţă.


Recomandarea zilei de 8 decembrie 2020, Fecioară:

Fecioarele dau dovadă de simţ practic şi îi mobilizează pe toţi cei din jur. În plus, luaţi o decizie importantă cu privire la un serviciu sau o achiziţie.






Recomandarea zilei de 8 decembrie 2020, Balanţă:

Nativii Balanţă au foarte multă intuiţie şi vor rezolva chestiunile complicate care le-au tot dat bătăi de cap. Iar cei care se află într-o relaţie, nu ar trebui să asculte de partener, ci să îşi urmeze instinctul, indiferent despre ce subiect este vorba.


Recomandarea zilei de 8 decembrie 2020, Scorpion:

Scorpionii se reinventează în afaceri, asocieri, parteneriate şi găsesc soluţii eficiente în orice problemă. În plus, este o zi bună dacă vreţi să vă mutaţi sau să redecoraţi.


Recomandarea zilei de 8 decembrie 2020, Săgetător:

Săgetătorii fac alegeri importante privind cariera lor. Aştrii vă sfătuiesc să nu ascultaţi de cei din jur, ci să vă bazaţi doar pe intuiţia voastră.






Recomandarea zilei de 8 decembrie 2020, Capricorn:

Pentru Capricorni, relaţiile, indiferent de natura lor, se reînnoadă. Iar cei care nu vă înţelegeţi cu o femeie anume, astăzi veţi găsi o cale de mijloc.


Recomandarea zilei de 8 decembrie 2020, Vărsător:

Vărsătorii trebuie să îşi organizeze foarte bine programul, pentru că tind să fie dezordonaţi.


Recomandarea zilei de 8 decembrie 2020, Peşti:

Peştii sunt mult mai atenţi decât în mod normal la felul cum arată. Este o zi bună să începeţi o nouă dietă sau să faceţi sport.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS