Horoscopul zilei de marți, 8 decembrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de marți, 8 decembrie 2020


Horoscop 8 decembrie 2020, Berbec:

Sănătatea vă dă bătăi de cap, dar nu este nimic grav. Nu ar strica, totuși, să faceți un control de rutină, să discutați cu un specialist. Prevenția este mult mai bună decât vindecarea. Nu neglijați timpul petrecut cu familia. O masă caldă, mici surprize, discuții în jurul mesei, toate aceste momente vă vor umple de bucurie și energie pozitivă. La locul de muncă, atmosfera este relaxantă. Nimănui nu prea îi mai stă mintea la sarcinile de serviciu, cu sărbătorile bătând la ușă.


Horoscop 8 decembrie 2020, Taur:

Vă bucurați, în sfârșit, de o binemeritată pauză după haosul de săptămâna trecută. După ce v-ați agitat în interes de serviciu, dar și pentru a rezolva probleme personale este timpul pentru o pauză. Mai pe seară poate ieșiți și la cumpărături. Lista de cadouri din acest an v-a dat bătăi de cap, dar veți găsi inspirație pe ultima sută de metri. Este o zi ideală să vă gândiți la viitor, poate la o achiziție mai serioasă sau la un credit de nevoi personale.


Horoscop 8 decembrie 2020, Gemeni:

Nimic nu stă în calea acestor nativi. Luna decembrie vă priește din plin, sunteți energici, cu chef de muncă, nimeni nu poate ține pasul cu voi. Dar atenție cum dozați această energie. Astăzi este o zi ideală pentru a vă face planuri de vacanță cu partenerul de viață, poate reușiți să negociați și cadoul mult visat. Crăciunul este o perioadă magică, profitați de această perioadă, relaxați-vă și bucurați-vă de tot ceea ce ați obținut prin muncă și dedicare.






Horoscop 8 decembrie 2020, Rac:

Racii traversează o perioadă confuză. Pare că i-a ajuns din urmă oboseala și sunt deja cu gândul la vacanță, la planurile de sărbători și la lista de cadouri. Astăzi vă concentrați mai greu, parcă nu vă găsiți locul. Nu uitați să mai luați și pauze, mâncați bine și încercați să vă găsiți echilibrul. Aceasta este perioada când sunteți fragili din punctul de vedere al sănătății, iar starea de oboseală vă slăbește imunitatea și capacitatea de a gestiona situații dificile. Sunteți mai arțăgoși și mai dificili în aceste zile.


Horoscop 8 decembrie 2020, Leu:

Leii au nevoie să înveţe să-şi facă reclamă singuri şi asta indiferent că vorbim despre un eventual succes vizat la locul de muncă sau despre relaţia cu o persoană pe care încercaţi să o cuceriţi. Dacă voi nu vă lăudaţi, cine să vă laude? Nu este o misiune uşor de îndeplinit, însă la final izbânda va fi mai dulce şi veţi vedea că efortul depus a dat rezultate mai mari decât vă aşteptaţi.


Horoscop 8 decembrie 2020, Fecioară:

Fecioarele sunt, astăzi, extrem de uşor influenţabile. Toate persoanele cu care intraţi în contact îşi pot lăsa amprenta asupra voastră şi asta nu este chiar bine. Încercaţi să reduceţi la maxim elementele de socializare şi, spre seară, căutaţi să vă găsiţi liniştea în mijlocul familiei. Doar anumite rude vor înţelege că nu traversaţi cea mai bună perioadă şi aveţi nevoie de alinare.






Horoscop 8 decembrie 2020, Balanţă:

Nativii Balanţă trebuie să aibă în atenţie posibilitatea ca o rudă sau un prieten apropiat să le ceară ajutorul. Încercaţi să vă oferiţi suportul, însă fără a intra în detalii, pentru că ajutorul dat azi se poate întoarce împotriva voastră. Chiar dacă vreţi să ajutaţi cu adevărat persoana respectivă, nu este potrivit să vă etalaţi cu nonşalanţă sentimentele care pot afecta moralul.


Horoscop 8 decembrie 2020, Scorpion:

Scorpionii ajung astăzi în tot felul de situaţii neliniştitoare, însă asta nu-i împiedică să strălucească. Vor trece în stil mare peste momentele dificile sau mai puţin plăcute. Intuiţia este punctul forte, iar la finalul zilei veţi avea ocazia să trageţi câteva concluzii absolut surprinzătoare. Totul este să nu vă lăsaţi păcăliţi de succesul de moment şi să continuaţi să vă vedeţi de treabă.


Horoscop 8 decembrie 2020, Săgetător:

Astăzi, nativii zodiei Săgetător simt nevoia să plece într-o călătorie. Iar dorinţa ta pare să se împlinească, deşi această deplasare în interes profesional nu se justifică deloc. Din fericire, pentru tine va însemna o adevărată gură de oxigen. Vei găsi un loc minunat, unde totul va fi înconjurat de o energie pozitivă. Fă fotografii pentru ca în viitor să îți aduci aminte de această experiență inedită. Mai ales că vei cunoaște o persoană specială, de care te vei ataşa foarte tare şi care îţi va provoca fluturi în stomac.






Horoscop 8 decembrie 2020, Capricorn:

Marţi, nativii zodiei Capricorn se trezesc cu o energie incredibilă. Ești pozitiv, emani numai bucurie și fericire. Simți că toată lumea este a ta și că niciun obstacol nu este greu de depășit. În plan sentimental, totul merge ca pe roate și te gândești serios să treci la următorul nivel. Lucrurile nu stau la fel de bine din punct de vedere financiar. O soluție ar fi un loc de muncă mai bine plătit sau o colaborare suplimentară.


Horoscop 8 decembrie 2020, Vărsător:

Indiferent de deciziile pe care trebuie să le ia Vărsătorii, este puțin probabil să reușească. Practic, îţi va fi imposibil să faci o alegere finală. Mai mult, cu cât situaţia îţi va cere să acţionezi mai rapid şi să iei o decizie, cu atât vei încetini ritmul. Cu toate acestea, dacă cei din jur nu te grăbesc și nu creează agitație în jurul tău, vei duce orice proiect la bun sfârşit. Seara, un prieten foarte apropiat îţi va da o veste incredibilă.


Horoscop 8 decembrie 2020, Peşti:

Marţi, Peștii vor căuta o abordare practică, chiar pragmatică, în tot ceea ce fac. Vei aplica asta inclusiv în viaţa sentimentală. Dacă vei cumpăra un cadou pentru o persoană dragă, în loc de un buchet de flori, vei oferi un portocal într-o ghiveci, iar în loc de bijuterii, vei dărui un lucru necesar în gospodărie. Iar cadoul nu va fi deloc scump. Astăzi, nu vrei cu niciun chip să arunci cu banii pe fereastră, mai ales că situaţia ta financiară nu este una foarte fericită. Seara, un apropiat te va surprinde cu o ofertă de muncă extrem de avantajoasă.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS