10 decembrie 2020: Sextil al lui Venus cu Pluto

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
10 decembrie 2020: Sextil al lui Venus (în Scorpion) cu Pluto (în Capricorn)


Pasiunea este în creştere, pe măsură ce marea întâlnire dintre Venus şi Pluto, din 10 decembrie 2020, se apropie. Venus, planeta iubirii, face sextil cu Pluto, străinul întunecat şi misterios al astrologiei. Puterea atracţiei creşte, dragostea devine mai profundă, mai misterioasă. Pluto este stăpânul secretelor bine ascunse, al intensităţii emoţionale obscure. Dragostea capăta tente obsesive. Nu te poţi ascunde de Pluto. Adevăratele sentimente ies la lumină.


Berbec:

Încerci să păstrezi cărţile ascunse de ochii curioşilor(aselor), dar n-ai niciun fel de control. O întâlnire romantică clandestină ar putea schimba totul. Poţi avea dorinţe bizare pe care nu le mai poţi ţine ascunse. Un/O admirator(are) secret(ă) te poate ajuta să mergi mai departe.


Taur:

Venus este patronal zodiei tale, iar sextilul cu Pluto nu poate însemna decât un singur lucru: creşterea senzualităţii. Te simţi mai provocator(are) şi mai misterios(asă) ca niciodată, iar acest lucru poate atrage un/o pretendent(ă) destul de ilustru(ă) în cercurile tale.


Gemeni:

Influenţele astrale actuale te favorizează. S-ar putea să încânţi pe cineva cu abilităţile şi calităţile tale. Dacă eşti în căutarea unui(ei) partener(e) cu care să te căsătoreşti, şansele să îl/o şi găseşti sunt foarte mari, graţie aranjamentului planetar.






Rac:

Dragostea are tente exotice pentru tine. Eşti obsedat(ă) de orizonturi îndepărtate sau de o persoană străină care pare să deţină cheia fericirii tale. Simţi nevoia unei relaţii stabile, care să te împuternicească. Fă ce-ţi spune sufletul!


Leu:

Simţi nevoia de mai multă iubire, de mai mult timp petrecut alături de partener(ă). Vrei mai multe momente de tandreţe. Dar de ce nu îi spui asta partenerului(ei)? Ce anume te opreşte din a spune ce simţi? Fii cinstit(ă) cu tine însuţi(ăţi) şi cu partenerul(a).


Fecioară:

Dragostea îţi bate la uşă. Te simţi provocator(are), atrăgător(are), iar inima îţi bate cu putere. Doar că tu te temi să iubeşti şi să fii iubit(ă). Dar acesta este un moment în care ar trebui să rişti şi să faci ce-ţi spune sufletul! Dă-ţi voie să fii pasional(ă).






Balanţă:

Venus, planeta ta conducătoare, se întâlneşte cu Pluto cel întunecat, iar tu te poţi considera o persoană extrem de atrăgătoare. Eşti într-o poziţie bună să câştigi, indiferent că este vorba despre o favoare sau despre o aventură sentimentală. Un flirt la birou ar putea genera scântei.


Scorpion:

Eşti atât de provocator(are) încât puţină lume poate rezista farmecelor tale. Cu atât mai mult în această perioadă extrem de pasională. Viaţa sentimentală este satisfăcătoare, bucură-te de ceea ce ai. Partea bună este că şi în plan profesional poţi profita de pe urma şarmului tău.


Săgetător:

Acum este momentul să acţionezi. Iar acţiunea cea mai puternică poate fi acasă. Cum este acasă la tine? Este casa ta un loc prielnic iubirii? Dacă nu, asigură-te că devine. Cumpără ceva frumos pentru casa ta.






Capricorn:

Ai puterea de a hipnotiza pe oricine se află în apropierea ta. Gândurile şi cuvintele tale au mari puteri de a evoca dragostea. Foloseşte-le cu înţelepciune. Încearcă, totodată, să nu devii obsedat(ă) de anumite lucruri sau acţiuni.


Vărsător:

Dragostea este profundă şi transformatoare, mai ales dacă eşti pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul(a) tău(a). Este un moment prielnic să începi ceva nou cu cel(a) drag(ă). Iar dacă eşti singur(ă), poţi primi o propunere care să te încânte.


Peşti:

Sentimentele devin profunde. Acum îţi dai seama ce anume este adevărat în viaţa ta. Ce iubeşti sau cine te iubeşte. În cine ai încredere şi în cine poţi avea încredere. Cu cine împarţi visuri şi idealuri? De ce nu profiţi de această perioadă că să te apropii de respectiva persoană?








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS