Recomandarea zilei de 19 noiembrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 19 noiembrie 2020


Recomandarea zilei de 19 noiembrie 2020, Berbec:

Nativii(ele) Berbeci tind să fie mult prea încăpăţânaţi(te). Chiar dacă persoanele din jur nu au dreptate, daţi-le şansa să se exprime. Asta dacă nu vreţi să porniţi conflicte de proporţii.


Recomandarea zilei de 19 noiembrie 2020, Taur:

Nativii(ele) acestei zodii ar fi bine să se axeze pe casă şi orice ce ţine de confortul în locuinţă. S-ar putea să fie nevoie de reparaţii, aşa că nu le amânaţi.


Recomandarea zilei de 19 noiembrie 2020, Gemeni:

Gemenii iau decizii bune privind o achiziţie, o investiţie sau o relocare. Aşa că nu excludeţi varianta să vă mutaţi într-un alt oraş sau chiar ţară.


Recomandarea zilei de 19 noiembrie 2020, Rac:

Nativii(ele) acestei zodii se pot îndrăgosti. Iar probabilitatea să flirtaţi cu cineva de la locul de muncă este foarte mare. Este o zi prielnică să luaţi decizii şi privind o problemă de sănătate.






Recomandarea zilei de 19 noiembrie 2020, Leu:

Încearcă să nu mai arunci banii pe prostii, ci să economisești cât mai mult. Ai nevoie să fii mult mai cumpătat(ă) din acest punct de vedere.


Recomandarea zilei de 19 noiembrie 2020, Fecioară:

Nativii(ele) acestei zodii sunt uşor vulnerabili(e) din punct vedere fizic, dar partea bună este că veţi reuşi să organizaţi foarte bine un proiect şi dacă o faceţi de acasă.






Recomandarea zilei de 19 noiembrie 2020, Balanţă:

Persoanele născute în această zodie fac impresie bună la o întâlnire, în special în mediul online. Dacă primiţi o propunere prin care să faceţi bani, nu o acceptaţi, pentru că mai mult veţi pierde.


Recomandarea zilei de 19 noiembrie 2020, Scorpion:

Scorpionii excelează într-o negociere cu o rudă sau cu persoana dragă. Chiar şi cei(le) mai încăpăţânaţi(te) vă vor asculta şi urma în ceea ce propuneţi.


Recomandarea zilei de 19 noiembrie 2020, Săgetător:

Tot ceea ce ai făcut în ultima vreme ți-a adus doar satisfacții și de aceea ar trebui să continui exact în aceeași manieră. Nu-ți schimba modul de a acționa și vei avea parte doar de reușite.






Recomandarea zilei de 19 noiembrie 2020, Capricorn:

Nativii(ele) acestei zodii îşi pot face strategii în ceea ce priveşte ascensiunea socială. Dacă nu sunteţi mulţumiţi(te) de actualul serviciu, de anturaj sau altceva, plănuiţi o schimbare.


Recomandarea zilei de 19 noiembrie 2020, Vărsător:

Vărsătorii sunt în competiţie cu cineva de la locul de muncă. Orice v-ar spune sau face, aveţi răbdare şi nu intraţi în conflict cu acea persoană.


Recomandarea zilei de 19 noiembrie 2020, Peşti:

Peștii au zi bună în carieră. Veţi discuta ceva important cu un/o superior(ară) sau un/o coordonator(are), ceea ce se va dovedi profitabil ulterior.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS