Recomandarea zilei de 18 noiembrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 18 noiembrie 2020


Recomandarea zilei de 18 noiembrie 2020, Berbec:

Nativii(ele) acestei zodii clarifică nişte chestiuni delicate cu o femeie. Va exista tensiune în discuţii, dar nu va fi loc pentru interpretări.


Recomandarea zilei de 18 noiembrie 2020, Taur:

Nativii(ele) acestei zodii ar trebui să acorde o importanţă mai mare sănătăţii. Stresul, alimentaţia nepotrivită şi munca vă pot afecta serios. Însă este o zi foarte bună să luaţi decizii privind o casă sau un apartament.


Recomandarea zilei de 18 noiembrie 2020, Gemeni:

Nativii(ele) acestei zodii vor să le demonstreze persoanelor din jur că sunt cu mult superiori(are). Nu este indicat nici să cheltuiţi bani pentru asta şi nici timp sau energie.


Recomandarea zilei de 18 noiembrie 2020, Rac:

Nativii(ele) acestei zodii trebuie să fie atenţi(te) la cum comunică cu persoanele din jur. Sunt mari şanse să vă enervaţi şi să porniţi conflicte de proporţii.






Recomandarea zilei de 18 noiembrie 2020, Leu:

Nativii(ele) acestei zodii au de luat hotărâri importante privind o competiţie din cariera lor, fie că este vorba de un concurs sau un examen. Nu mai staţi pe gânduri şi acţionaţi!


Recomandarea zilei de 18 noiembrie 2020, Fecioară:

Nativii(ele) acestei zodii trebuie să regleze ceva privind o maşină, o casă sau un teren. În special pe partea birocratică. Esenţial este să vă organizaţi puţin mai bine.






Recomandarea zilei de 18 noiembrie 2020, Balanţă:

Refuzurile nu vor lipsi în cazul Balanțelor, în special cele legate de străinătate. Nu vă îngrijoraţi, pentru că s-ar putea să fie doar o eroare.


Recomandarea zilei de 18 noiembrie 2020, Scorpion:

Nativii(ele) acestei zodii primesc o ofertă de muncă interesantă pe care ar fi bine să o accepte. Singura condiţie este să verificaţi toate documentele să nu existe loc de interpretări.


Recomandarea zilei de 18 noiembrie 2020, Săgetător:

Nativii(ele) acestei zodii primesc veşti legate de nişte plăţi restante şi ar fi cazul să nu le mai amânaţi.






Recomandarea zilei de 18 noiembrie 2020, Capricorn:

Capricornii care au probleme de sănătate trebuie să fie extrem de atenţi. Nu vă enervaţi deloc şi odihniţi-vă mai mult. De asemenea, puteţi primi un răspuns pozitiv legat de nişte acte, hârtii, documente.


Recomandarea zilei de 18 noiembrie 2020, Vărsător:

O relocare, o mutare sau o achiziţie este nelipsită pentru Vărsători. Orice aţi decide va fi de bun augur, iar în acest demers o femeie poate fi pilonul de bază.


Recomandarea zilei de 18 noiembrie 2020, Peşti:

Peștii au liber la cumpărături! Nu ezitaţi să cumpăraţi ce aveţi nevoie, mai ales că este este posibil să primiţi o veste excelentă în a doua parte a zilei.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS