Recomandarea zilei de 17 noiembrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 17 noiembrie 2020


Recomandarea zilei de 17 noiembrie 2020, Berbec:

Nativii(ele) acestei zodii iau decizii importante privind cariera. Sunteţi susţinuţi în toate demersurile necesare, în special de o femeie.


Recomandarea zilei de 17 noiembrie 2020, Taur:

Nativii(ele) acestei zodii trebuie să fie foarte atenţi(te) la ce comunică celor din jur. S-ar putea să întâlniţi o persoană care nu are cele mai bune intenţii, aşa că diplomaţia vă poate salva dintr-o situaţie problematică.


Recomandarea zilei de 17 noiembrie 2020, Gemeni:

Nativii(ele) acestei zodii ar trebui să se bazeze mai mult pe logică şi nu pe instinct. Pentru că altfel aţi putea lua decizii greşite privind o relaţie, un parteneriat, o asociere.


Recomandarea zilei de 17 noiembrie 2020, Rac:

Nativii(ele) acestei zodii trebuie să fie atenţi(te) astăzi la călătorii, indiferent de mijlocul de transport. Partea bună este că deciziile privind o relaţie sau o afacere sunt inevitabile, dar foarte productive.


Recomandarea zilei de 17 noiembrie 2020, Leu:

Nativii(ele) acestei zodii au o zi excelentă la serviciu, mai ales dacă au de făcut nişte alegeri. Iar cineva vă va ajuta pe partea birocratică în cazul în care aveţi nevoie.


Recomandarea zilei de 17 noiembrie 2020, Fecioară:

Pentru nativii(ele) acestei zodii, comunicarea este cheia. Încercaţi să vă exprimaţi cât mai clar intenţiile legate de un proiect sau de un parteneriat. Şi nu uitaţi să mărturisiţi şi ceea ce vă deranjează.


Recomandarea zilei de 17 noiembrie 2020, Balanţă:

La serviciu, nativii(ele) acestei zodii vor întâmpina probleme, dar nu ar trebui să se streseze prea mult, indiferent dacă este vorba de superiori(are) sau de colegi(e).


Recomandarea zilei de 17 noiembrie 2020, Scorpion:

Nativii(ele) acestei zodii au de luat hotărâri privind cariera. Ar fi bine să nu vă aventuraţi prea mult şi să păstraţi ideile inovative pentru data viitoare.


Recomandarea zilei de 17 noiembrie 2020, Săgetător:

Nativii(ele) acestei zodii sunt plini(e) de pasiune, iar aştrii prevăd o întâlnire karmică. După aceasta, cu siguranţă veţi vedea lucrurile diferit, iar asta poate fi doar de bine.


Recomandarea zilei de 17 noiembrie 2020, Capricorn:

Nativii(ele) acestei zodii vor rezolva chestiuni legate de casă sau de familie. Însă trebuie să aveţi grijă la buget, pentru că azi este posibil ca cineva să vă păcălească cu o investiţie neprofitabilă.


Recomandarea zilei de 17 noiembrie 2020, Vărsător:

Nativii(ele) acestei zodii pot achiziţiona un obiect de care au nevoie la un preţ foarte bun. În plus, ar trebui să puneţi accent pe zona relaţiilor dacă vreţi să reaprindeţi flacăra iubirii.


Recomandarea zilei de 17 noiembrie 2020, Peşti:

Nativii(ele) acestei zodii pot afla ceva despre prietenii(ele) lor. Dezamăgirea va fi parte din ecuaţie, pentru că este posibil să nu aveţi parte de sprijinul la care speraţi.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS