Lecția fiecărui semn astrologic până la sfârșitul anului 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Lecția fiecărui semn astrologic până la sfârșitul anului 2020


Berbec:

Berbecii sunt niște revoluționari și nu s-au ocupat și de ceilalți(lelalte) membri(e) ai(le) familiei, așa că mai au timp până la sfârșitul lui 2020. Nativii(ele) acestei zodii au fost implicați(te) în cu totul altceva decât în familie. Vor conştientiza până la finalul anului toate greșelile pe care le-au făcut și vor pleca cu o lecție bine învățată: să acorde valoarea cuvenită familiei și să se bucure de șansa de avea familia alături de ei. Berbecii trebuie să înțeleagă valoarea familiei.


Taur:

Taurii se pot declara mulțumiți în mare parte pentru că toate atenționările au venit anul acesta asupra lor, din toate punctele de vedere și financiar, loc de muncă nou și posibilitatea întemeierii unei familii. Acum trebuie să ajungă la un sacrificiu pentru a ajunge oameni de valoare, pentru că asta și-au dorit, dar au uitat să se pună în valoare. Dacă fac asta, au motiv la sfârșit de an să se privească în oglindă cu mândrie.


Gemeni:

Viața le-a oferit o mulțime de ocazii de a obține experiență de viață. Important e ca nativii(ele) acestei zodii să rămână cu o lecție bine învățată: nu este în regulă să se complacă într-o situație care le oferă un minimum de confort la momentul respectiv. A te complace într-o trăire de moment este ca un fluture care se apropie prea mult de o lampă. Ei(le) trebuie să se implice într-o relație cu bătaie lungă, să fie consecvenți(te) și să înţeleagă care e rolul unei familii și a unei căsnicii, dar și ce rol au ei(le) în familie.


Rac:

Racii sunt atât de consecvenți. Nativii(ele) acestei zodii ar trebui să nu se mai teamă de nou și de necunoscut. E cea mai grea și cea mai dură lecție pentru un Rac. Racii au un bagaj mare de cunoștințe și schimbările noi sunt ca niște cazane cu smoală, apă opărită pentru ei. Sunt prăpăstioși. Ei văd negru și unde e cel mai colorat curcubeu. Și lovindu-se de aceste temeri, vor înţelege că trecând prin ele nu au de ce să se mai teamă de ele. E ceva doar mental. Racii pe cât sunt de muncitori, pot construi mai multe ca orice zodie.


Leu:

Leul e regele și a profitat cât mai mult de toate ocaziile date. Practic ei fac toate aceste lucruri ca să își îmbogățească experiența de viață. Vor pleca spre 2021 cu mai puțină exigență, Leii greșesc când le cer tuturor să fie pe calapodul lor și anul viitor vor fi mai relaxați. Autoexigența le scade nivelul de motivație. Trebuie să te iubești pe tine ca să te motivezi.


Fecioară:

Fecioarele au porțiile lor bine stabilite, exprimate. Trebuie să îmbogățească tot portofoliu lor și al familiei cu tot ce au căpătat. Au uitat să pună persoana lor pe primul plan. Nu trebuie să se gândească niciun moment că e semn de egoism dacă se pun pe primul plan, e o notă de recunoaștere pentru puterea lor de muncă, pentru consecvență, valoare, pentru felul lor ordonat de a fi. Ele fac pentru toți(ate), îi/le pun la punct, le oferă condiții, dar nativii(ele) acestei zodii nu se mai iubesc, nu mai sunt în prim plan și de multe ori pierd menținerea stimei de sine.


Balanţă:

Balanţa e creatoarea propriului destin. Trebuie să iasă din anul 2020 cu lecția că nimeni nu face nimic pentru ea. Să se ocupe singură de bunăstarea ei, de ascensiune, de tot ce înseamnă spiritual, fizic, psihic. Este propria creatoare a destinului său.


Scorpion:

Scorpionii au o viață destul de liniștită în felul lor, trebuie să știe că au nevoie de o direcție clară, au nevoie de această ascensiune, dar cineva să le traseze direcția. Totul la ei se reconstruiește treptat, nu e nimic peste noapte. Cineva le ghidează direcția și trebuie să accepte asta. Să nu fie încăpățânați.


Săgetător:

Săgetătorii trebuie să renunțe la formele de egoism. Ei cred că tot ce zic ei e cel mai important. Trebuie să nu mai impună nimănui că părerea lor este cea mai importantă. Să accepte și părerile persoanelor din jur. Să scape de prejudecăți.


Capricorn:

Lecția cu care se pregătesc să intre în anul viitor este singura competiție cu ei însuși. Trebuie să fie mai buni ca ieri și să se redescopere. A fost un an cu multe schimbări, decizii. Ies din 2020 cu lecția că trebuie să se pună la întrecere cu ei, să evolueze, să descopere abilități noi.


Vărsător:

Vărsătorii au cules multe învățături, dar acum le pun la un loc și își extrag de acolo lucrurile de care au nevoie. Asta îi ajută să se maturizeze pentru că mereu au tendința să rămână în copilărie. 2020 le-a adus multă maturitate și în 2021 va fi mai pregnantă personalitatea lor. Unii devin săritori, mai maleabili, i-a schimbat în substanță anul ăsta.


Peşti:

Din acest an trebuie să rămână cu un psihic curat, să se rupă de trecut că acolo e cel mai mare bagaj pentru că la ei lucrurile vin când se așteaptă cel mai puțin. Când simt că se năruie, s-a oprit alunecarea de teren.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS