Horoscop săptămânal: 9-15 noiembrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul săptămânii 9-15 noiembrie 2020


Horoscop 9-15 noiembrie 2020, Berbec:

Aștrii te vor ajuta în această săptămână să primești răspunsurile pe care le aștepți. Influențele lor benefice te invită să comunici deschis cu cel(a) pe care-l(o) iubești și să favorizezi dialogul. Să spuneți amândoi ceea ce simțiți vă va ajuta relația prin ameliorarea tensiunilor și prin reconectarea unul(a) la celălalt(alaltă). Reușești să îți înțelegi partenerul(a) de cuplu mai bine și să aveți o comunicare sănătoasă și productivă. Săptămâna aceasta vei fi destul de fericit(ă) și asta doar datorită banilor pe care-i deții. În cele din urmă obții ceea ce îți dorești. Savurează situația actuală, însă fă-o cu atenție și moderație. Altfel, toate eforturile depuse până acum se vor duce pe apa sâmbetei. Acceptă și adoptă din acest moment un nou stil de viață, în care administrarea banilor să fie primordială. În acest fel, poți evita stresul unui portofel gol!


Horoscop 9-15 noiembrie 2020, Taur:

Săptămâna aceasta este despre comunicare. Cu cât vorbești mai mult și mai deschis cu partenerul(a) de cuplu, cu atât liniștea și armonia va dăinui în căminul tău. Orice problemă ați întâmpina, veți găsi rezolvare doar discutând sincer unul(a) cu celălalt(alaltă). Dacă ești singur(ă), apar oportunități noi de cucerire. Săptămâna aceasta se restabilește echilibrul financiar. Banii pe care îi vei obține acum sunt îndeajuns ca să îți aducă pacea binemeritată. Relațiile pe care le ai te ajută să evoluezi. La serviciu predomină armonia, ești generos(asă) cu timpul și cu experiența ta și vei fi răsplătit(ă).


Horoscop 9-15 noiembrie 2020, Gemeni:

Vei avea parte de provocări în această săptămână. Îți poți confrunta partenerul(a) de viață pentru a scăpa de îndoieli. Cu toate acestea, evită aducerea în discuție a subiectelor prea delicate. Analizează cu atenție ceea ce îți poate oferi jumătatea ta! Dacă ai în gând să faci unele cumpărături mai serioase, în această săptămână este momentul perfect. Conturile tale bancare sunt în creștere, fie că ai reușit să economisești, fie un flux neașteptat de bani îți permite să te răsfeți și să îi răsfeți și pe cei(le) dragi. Nu e nevoie să îți mai impui limite.


Horoscop 9-15 noiembrie 2020, Rac:

Preiei inițiativa în iubire și ai toate șansele să îți îndeplinești aspirațiile. Ești pe drumul cel bun, așadar continuă tot așa! Nu trebuie să mai stai cu capul plecat, ci să înfrunți realitatea cu curaj și îndrăzneală. Dacă ești singur(ă), scopul tău este să găsești pe cineva exact așa cum îți dorești. Și nu te vei lăsa până nu îți atingi țelul. Dacă ai crezut întotdeauna în steaua ta norocoasă, atunci nu e nevoie să cauți mai departe după ea. E chiar deasupra ta și are grijă de situația ta financiară. Săptămâna aceasta te așteaptă câștiguri mari din diferite surse. Vei fi copleșit(ă) de atâtea beneficii pe care le vei primi.


Horoscop 9-15 noiembrie 2020, Leu:

Sectorul sentimental îți creează probleme și nu te lasă să te relaxezi. S-ar putea ca sentimentele tale să nu fie în ton cu cele ale partenerului(ei) de cuplu sau ale persoanei pe care o placi, făcându-te să te simți foarte rău. Te simți neglijat(ă) și frustrat(ă). Drept urmare, scapă de acele relații care te țin captiv(ă) în nefericire. Săptămâna aceasta îți va fi dificil să revizuiești toate dorințele tale materiale, dar este necesar, poate chiar urgent să faci acest lucru. Indiferent dacă exagerezi cu cumpărăturile sau nu, trebuie să îți reechilibrezi sectorul financiar, care se află într-o poziție grea în acest moment. Rezumă-te la cheltuielile esențiale și refuză-le pe cele care care nu sunt importante. De asemenea, uită de cadourile pentru cei(le) din jur, chiar nu sunt prioritare!


Horoscop 9-15 noiembrie 2020, Fecioară:

Dacă ești singur(ă), prioritatea ta este să îi acorzi mai multă atenție persoanei pe care o placi. Acest lucru te poate aduce tot mai aproape de relația mult dorită. Dacă ești implicat(ă) într-o relație serioasă și de lungă durată, va exista mai multă înțelegere și comunicare între tine și persoana iubită. Proiectele tale pot prinde contur în această săptămână, atât timp cât situația ta financiară este una stabilă. Fă tot posibilul să o menții așa, evitând cheltuielile impulsive și mofturile. Relațiile pe care le ai îți pot scoate în față oportunități grozave, cum ar fi activități unice, muncă mai puțin stresantă și suficienți bani.


Horoscop 9-15 noiembrie 2020, Balanţă:

Mintea ta este ocupată cu lucruri care nu au nicio legătură cu dragostea. Nu ai cum să știi ce se întâmplă cu viața ta sentimentală atât timp cât nu îi acorzi atenție. Ești lucid(ă) și plin(ă) de bun simț, așa că poți profita de aceste calități pentru a cuceri pe cineva. Puterea ta de seducție este încă bună, trebuie doar să o pui în aplicare. Cu toate acestea, dacă dai de superficialitate, te vei întoarce de unde ai venit. Ce bine o duci cu banii! În cele din urmă, venitul tău își revine și te poți relaxa cu adevărat. Tot ce trebuie să faci este să ai grijă de sursă, astfel încât totul să vină în continuare cu fluiditatea de până acum.


Horoscop 9-15 noiembrie 2020, Scorpion:

Nicio chestiune nu va rămâne nerezolvată în această săptămână. Vei primi răspuns la orice nelămurire pe care o ai în ceea ce privește dragostea. Comunicarea te va ajuta să uiți de frământări și să te reconectezi cu partenerul(a) de viață la un nivel mai profund. Cele mai îndrăznețe dorințe ale tale se pot împlini în această săptămână. Ai suficienți bani cât să îți permiți nu doar să visezi la tot ce îți dorești tu, ci chiar să obții. În ceea ce privește munca, poți face acum alegeri durabile și profitabile.


Horoscop 9-15 noiembrie 2020, Săgetător:

Dacă ești singur(ă), aștrii încurajează întâlnirile și te ajută să dezvolți strategiile potrivite pentru a-ți găsi sufletul pereche. Profită de această conjunctură pentru a trăi din plin de viață și de a te bucura de prezent cu prudență. Fructele interzise te ispitesc, deci ia în calcul riscurile! În ceea ce privește oportunitățile, contactele noi sunt benefice. În mare parte, venitul tău va crește datorită relațiilor tale. Dacă ai un proiect în derulare sau unul pe viitor, vei găsi modalități avantajoase de a-l realiza. Influențele sunt favorabile, te afli sub protecția aștrilor. Banii nu mai sunt o problemă, talentul tău este recompensat.


Horoscop 9-15 noiembrie 2020, Capricorn:

Iei săptămâna cu asalt, ți-ai recuperat complet energia, te afli într-o formă excelentă, ești plin(ă) de optimism și faci pași mari și importanți. De ce? Pentru că dragostea pe care o trăiești este sursa bunăstării tale. Norocul este prezent în viața ta sentimentală, este momentul ideal pentru planuri noi de cuplu. Logodna sau căsătoria ar însemna fericirea supremă pentru tine. Liniște sufletească și odihnă, despre asta este vorba în această săptămână. Într-adevăr, atunci când o duci bine cu banii îți poți permite o astfel de pauză. Cu toate acestea, nu lungi prea mult această latență, pentru că s-ar putea să îți ieși din ritm. Încarcă-ți bateriile și revino la muncă!


Horoscop 9-15 noiembrie 2020, Vărsător:

Lipsa stabilității sentimentale te face să fii irascibil(ă) în această săptămână. Să vorbești deschis cu persoana iubită este cea mai bună soluție. Dezvăluie-te așa cum ești! Dacă ești singur(ă), personalitatea ta atrage oameni impetuoși și obositori, care s-ar putea să-ți ceară prea mult. Schimbă-ți puțin atitudinea! Întârzierile legate de bani te pun în dificultate în această săptămână. Dacă te bazezi că cineva îți va restitui o sumă de bani, ia-ți gândul de la asta. Situația ta se va îmbunătăți odată cu venirea weekendului, însă va fi prea târziu ca să mai poți face ce îți doreai.


Horoscop 9-15 noiembrie 2020, Peşti:

Este o săptămână bună pentru tine în cazul în care ești singur(ă) și disponibil(ă) emoțional. Este foarte important să lași trecutul în urmă dacă vrei ca viitoarea relație să fie una de succes. Ca și cuplu, tu și persoana iubită vă veți apropia mai mult datorită unui eveniment nu tocmai plăcut. Totul merge atât de bine în ceea ce privește banii încât vrei să cumperi totul. Cumpărăturile impulsive nu vor fi o problemă, pentru că ți le poți permite. Oferă, dăruiește zâmbete și fericire, acum chiar poți face viața celorlalți mai bună.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS