Horoscop săptămânal: 2-8 noiembrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul săptămânii 2-8 noiembrie 2020


Horoscop 2-8 noiembrie 2020, Berbec:

Relația de cuplu ar putea fi tensionată în această săptămână, deoarece comportamentul tău este destul de instabil. Există, de asemenea, conflicte sau rivalități cu persoanele din jurul tău, ceea ce îți va perturba liniștea din familie. Dacă ești singur(ă), sporește-ți șansele de succes în dragoste acceptând mai multe întâlniri romantice. Este foarte important să ai de unde alege! Datorită unui câștig neașteptat, săptămâna aceasta vei simți că plutești. Această perioadă promite să fie una frumoasă. La serviciu, posibilitatea unei măriri salariale este prezentă. Acasă vorbești deschis despre bani, planurile de viitor se decid ca o familie. Subiectele despre bani sunt departe de a fi tabu, dimpotrivă, îi aduci în discuție tocmai pentru a aborda marile proiecte.


Horoscop 2-8 noiembrie 2020, Taur:

Un aer de încredere bate în viața ta sentimentală. Acest lucru te ajută să câștigi stabilitate, să porți conversații lungi și interesante și să legi noi prietenii. Dragostea plutește în aer, chiar dacă refuzi să vezi sau să simți. Viața ta sentimentală se schimbă în mai bine. La sfârșitul săptămânii, o mică supărare te obligă să te îndepărtezi de cei(le) dragi. Banii nu te mai îngrijorează în această săptămână. Reușești să îți achiți taxele și toate datoriile și îți va mai rămâne ceva și pentru plăceri. Te-ai străduit foarte multe, însă munca ta a dat roade. Activitățile noi contribuie la o viață de zi cu zi mai confortabilă și mai interesantă. Te poți relaxa, săptămâna aceasta poți cheltui cum vrei tu și pe ce vrei tu. Cei(le) dragi beneficiază de măreția ta.


Horoscop 2-8 noiembrie 2020, Gemeni:

Aștrii îți favorizează viața sentimentală. Un nou impuls te duce, printr-o întâlnire izbitoare, către un nou tip de relație, mai intens în schimburi, proiecte comune și pasiune. Aceste sentimente puternice te vor ajuta să uiți trecutul umbros și tot ce este negativ în viața ta. Te așteaptă ceva mult mai bun! Încă de la începutul săptămânii, totul merge foarte bine. Ești foarte conștiincios(asă) în ceea ce privește cheltuielile, așadar poți evita cu ușurință presiunile sau cumpărăturile impulsive. Cu toate acestea, aștrii te sfătuiesc ca din când în când să te și răsfeți, fără frustrări și fără restricții.






Horoscop 2-8 noiembrie 2020, Rac:

Aștrii fac posibile multe lucruri în această săptămână. Cu toate acestea, e nevoie și de aportul tău în ceea ce privește comunicarea cu partenerul(a) de viață. Fii mai deschis(ă) și mai dispus(ă) spre dialog, altfel cuplul tău s-ar putea destrăma în cel mai scurt timp posibil. Nu sări nicio etapă, pășește cu grijă atunci când vine vorba de bani. Chiar dacă ești tentat(ă) să faci unele investiții, gândește de două ori înainte de a te implica într-un proiect cu risc financiar. O astfel de greșeală ar putea fi fatală pentru situația ta actuală.


Horoscop 2-8 noiembrie 2020, Leu:

Ia inițiativa în căutarea aspirațiilor tale, caută să evoluezi cât mai frumos în ceea ce privește iubirea. Începi să te cunoști mai bine și să ai așteptări mai rezonabile și, astfel, mai realizabile. Ești pe drumul cel bun pentru a-ți atinge obiectivele. Ești îndrăzneț(ață) și debordezi de idei la fel de originale pe cât de constructive. Banii nu vor fi o problemă în aceste zile. În ultima perioadă, portofelul tău a fost cam gol, ceea ce a însemnat mult stres. Eliberează-te de tensiune, acum situația a revenit la normal și deții controlul. Bucură-te de o ieșire cu prietenii(ele) ori familia pentru a te reconecta cu plăcerea de a trăi și uită să numeri fiecare leuț. Cu toate acestea, fii chibzuit(ă) și responsabil(ă).


Horoscop 2-8 noiembrie 2020, Fecioară:

Dacă ești singur(ă), Cupidon ar putea să-ți tragă una dintre săgețile care te vor face să te îndrăgostești pe loc. Dacă ești deja logodit(ă), viața ta în doi este plină de promisiuni pentru viitor și promite să te împlinească. Da, dragostea îți zâmbește, așa că trăiește la fel de intens cum arde inima ta în această perioadă. Pentru că norocul este prezent în viața ta, profită cât poți de mult de el. În orice caz, soarta îți va face traiul mult mai ușor din punct de vedere financiar. Veștile bune vin, adaptează-te din mers fără a depune prea mult efort.






Horoscop 2-8 noiembrie 2020, Balanţă:

Liniștea lipsește din viața ta sentimentală. Se pare că echilibrul familial este afectat de cauze externe. Încearcă să acorzi mai multă importanță persoanei iubite și mai puțină altora. Te confrunți cu excese de mânie și te aprinzi foarte repede. Dacă menții o atmosferă conflictuală în cuplu, resentimentele se vor reactiva și te vei simți forțat(ă) să te arunci în luptă. Ți-e greu să-ți impui punctul de vedere. O conjunctură astrală îți scoate în evidență abilitățile. Dezvoltarea carierei tale este pe drumul cel bun. Drept urmare, venitul tău se poate modifica. Lasă îndoielile deoparte și profită de șansele care ți se oferă. Îndrăznește să vorbești despre talentele și abilitățile tale. Exprimă-ți dorințele, șeful(a) tău(a) va fi tentat(ă) să-ți ofere poziția pe care ți-o dorești.


Horoscop 2-8 noiembrie 2020, Scorpion:

Mergi în căutarea noului, al sufletului pereche care va avea grijă de tine și vei fi surprins(ă) de ce vei găsi. Nu ar trebui să îți fie frică de angajament, pentru că aștrii îți întăresc senzualitatea și te ajută să ai succes. Este timpul să ieși și să cunoști oameni noi. În această săptămână se poate să te confrunți cu cheltuieli importante, taxe mai mari decât te așteptai sau dificultăți în rambursarea unui împrumut. Pe scurt, trebuie să ai grijă, contul tău ar trebui verificat în fiecare zi. Dacă ești în căutarea unei soluții, o vei găsi fără efort.


Horoscop 2-8 noiembrie 2020, Săgetător:

Ești irezistibil(ă) și o știi prea bine. Folosește-te de acest farmec al tău pentru a cuceri pe cine îți dorești. Cu toate acestea, aștrii te sfătuiesc să nu te joci cu inima celor din jur și să te oprești atunci când jocul poate deveni periculos. Acum chiar poți respira ușurat(ă) în ceea ce privește banii. Săptămâna aceasta vei aprecia pe deplin succesul tău minunat și adevărat. Fie că este vorba de o rambursare a impozitului, o datorie de returnat, o promovare neașteptată sau o moștenire, situația ta financiară este acum la adăpost. Permite-ți să trăiești mai bine, să-ți planifici un proiect mare pentru viitor și să respiri adânc: totul este bine!






Horoscop 2-8 noiembrie 2020, Capricorn:

Acordă-i spațiu partenerului(ei) de viață și cere-i același lucru în schimb. Nu uita că primești ceea ce oferi! Lăsați relația să decurgă mai relaxat și mai natural, cu mai puțină dramă, certuri și pasiuni. Este foarte important să cooperați constructiv, să vă respectați unul(a) altuia(eia) spațiul intim și să faceți în așa fel încât să vă fie dor unul(a) de celălalt(alaltă). În această săptămână vei primi vești bune. Venitul tău crește și îți va permite în mare măsură să achiți cheltuielile zilnice fără alte mijloace. Dintr-o dată te vei simți ușurat(ă) pentru că nu te vei mai vedea nevoit(ă) să te împrumuți la unul(a) și la altul(a).


Horoscop 2-8 noiembrie 2020, Vărsător:

Ești mai receptiv(ă), asculți mai atent(ă), ești mai tolerant(ă) și relația ta are numai de câștigat. Dacă ești singur(ă), întâlnirile pe care le vei avea în această săptămână îți vor oferi tot ceea ce ți-a lipsit până acum. Lași rațiunea deoparte și te lași ghidat(ă) de plăcere. O săptămână deosebit de înfloritoare te așteaptă. Venitul tău fix îți permite să-ți satisfaci câteva plăceri mai vechi. De asemenea, poți face unele investiții la care nici nu îndrăzneai să speri. Relația cu banii este una mai relaxată, așadar răsfață-te, dar nu-ți pune portofelul în pericol.


Horoscop 2-8 noiembrie 2020, Peşti:

Aștrii favorizează comunicarea în această săptămână. Atmosfera din cuplu va fi una caldă și protectoare. Așadar, nu ezita să-ți scoți toate atuurile pentru a-ți consolida relația. Viața sentimentală se înveselește și te ajută să uiți puțin de grijile externe. Dacă ești singur(ă), fii atent(ă), deoarece carisma ta puternică îți asigură succesul cu potențialii(ele) tăi(ale) admiratori(are). Unele dificultăți cu banii îți încetinesc expansiunea și pofta de viață. Ia măsuri pentru a remedia problema! Unele acțiuni iresponsabile din trecut ar putea fi de vină pentru toată această situație. Concentrează-te asupra problemelor concrete și uită pentru moment de distracție!








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS