Horoscop indian, 2-8 noiembrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop indian, 2-8 noiembrie 2020


BERBEC, Mesha:

Păstrează-ţi un stil de viaţă sănătos pentru a nu avea probleme tocmai de sărbători. Meditează, mănâncă echilibrat, odihneşte-te şi fă mişcare. Nu sunt excluse călătorii împreună cu partenerul(a) de cuplu sau o delegaţie neaşteptată de la birou. Atenţie cum negociezi termenii unui contract!


TAUR, Vrishabha:

Da, se apropie sărbătorile, dar asta nu înseamnă că trebuie să-ţi cheltui toţi banii. Evită certurile şi disputele, ai grijă de starea de sănătate! Nu te forţa să reuşeşti anumite lucruri. Poate chiar nu este momentul acum sau nu eşti pregătit(ă) să le ai.


GEMENI, Mithun:

Învaţă să te adaptezi atunci când eşti sub presiune. Indiferent de elementul surpriză care te aşteaptă, trebuie să ştii cum să gestionezi aceste emoţii puternice. În plan sentimental, ai parte de linişte şi romantism. Ascultă muzica preferată şi bucură-te împreună cu partenerul(a) de cuplu!






RAC, Kataka:

Ia-ţi puţin timp liber şi bucură-te de persoanele dragi, familie, copii, părinţi, prieteni(e). Vei vedea cum ţi se încarcă bateriile şi cum, uşor-uşor, lucrurile se aşază în făgaşul normal. Poţi descoperi o latură artistică a ta. Dă-ţi voie să fii creativ(ă)!


LEU, Simha:

Ai grijă să-ţi faci această perioadă memorabilă! Dă-ţi toată silinţa să ieşi în evidenţă la serviciu, fii prezent(ă) şi în viaţa de familie. Ai încredere în tine şi utilizează energia astfel încât îţi ajungă pentru tot ce ţi-ai propus.


FECIOARĂ, Kanya:

Este posibil să descoperi lucruri surprinzătoare despre partenerul(a) de cuplu sau despre relaţia ta. Săptămâna aceasta îţi poate oferi câteva oportunităţi excepţionale pentru viaţa profesională, mai ales dacă eşti începător(are) într-un domeniu. Ai perspective bune şi ai un profund sentiment de securitate şi bunăstare. Dacă participi la un concurs sau dezbatere, ai şanse mari să te numeri printre câştigători(are). Viaţa de familie este mulţumitoare.






BALANŢĂ, Tula:

Simţi o nouă energie în cariera ta, ceea ce îţi dă aripi şi te face să te consideri mai luat(ă) în serios decât până acum. Dacă eşti student(ă), te-ai putea confrunta cu probleme de concentrare. Încearcă să te relaxezi puţin, înainte de a trece din nou la treabă şi nu te mai lăsa distras(ă). La capitolul finanţe se anunţă veşti bune. Idei noi şi ingenioase, dar practice şi realiste, pot începe să dea roade. Dacă te confrunţi cu diverse probleme, rudele mai în varstă ţi-ar putea fi buni(e) sfetnici(e).


SCORPION, Vrishchika:

S-ar putea ca cineva să-ţi fi făcut o promisiune pe care acum e nevoit să o încalce. Nu te supăra prea mult, are motive întemeiate. Dacă vrei să scapi de îndoieli sau confuzii în spaţiul profesional, asigură-te că alegi consilierul(a) potrivit(ă) pentru a te informa corect. S-ar putea să fi anxios(asă) cu privire la o ceremonie viitoare. La capitolul finanţe ai reuşit să echilibrezi foarte bine balanţa, iar dacă vrei să economiseşti mai mult, ar trebui să urmezi cu şi mai multă stricteţe planul iniţial. La capitolul sănătate, ar trebui să fii atent(ă) la recomandările medicului pentru a fi în formă atât din punct de vedere fizic, cât şi psihic.


SĂGETĂTOR, Dhanus:

Viaţa continuă să meargă înainte, iar tu va trebui să îţi faci în continuare planuri. Ai oportunitatea găsirii unui loc de muncă mai bun sau se anunţă o promovare. Mintea ta este ageră, dar calmă, poţi gândi limpede. Dacă eşti singur(ă), sunt şanse mari să îţi întâlneşti jumătatea.






CAPRICORN, Makara:

O săptămână de relaxare în care te eliberezi de grijile pe care ţi le-ai făcut până acum. Fii răbdător(are) la locul de muncă, mai ales în problemele legate de bani. O discuţie importantă poate avea final pozitiv. Se anunţă schimbări importante în plan financiar. Urmăreşte-ţi cu atenţie veniturile şi cheltuielile, pentru a şti întotdeauna cum stai cu banii.


VĂRSĂTOR, Kumbha:

Nu te stresa din cauza problemelor minore. Rămâi cu picioarele pe pământ şi nu ezita să iei decizii. Urmăreşte-ţi cu atenţie responsabilităţile şi proiectele de la birou şi fă tot posibilul să fie finalizate la timp. Ocupă-te de ceva creativ, pentru a-ţi păstra mentalul într-o stare de echilibru.


PEŞTI, Meena:

S-ar putea să încerci să îi/le domini pe alţii(tele), ceea ce îţi poate aduce o stare de nervozitate şi tristeţe. Fii atent(ă) la persoanele cu care te ocupi de afaceri. Încearcă să economiseşti mai mult. Şi în ceea ce priveşte sănătatea ar trebui să fii precaut(ă). Odihneşte-te mai mult!








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS