Horoscop indian, 16-22 noiembrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop indian, 16-22 noiembrie 2020


BERBEC, Mesha:

O veste bună ar putea veni în calea ta când este vorba despre câştiguri băneşti. Ai putea avea parte de o suplimentare a veniturilor fie din salarii fie din alte surse. Dacă eşti singur(ă), persoana pe care o admiri s-ar putea să îţi răspundă pozitiv la avansuri. Dacă ai familie, copiii ar putea avea o performanţă care să te facă mândru(ă).


TAUR, Vrishabha:

Energia curentă creează un/o adevărat(ă) luptător(are) care nu se poate da bătut(ă). Rămâi pe aceeaşi lungime cu alţi(te) colegi(e) pentru a-ţi întări poziţia pe frontul academic. Banii vor veni şi ei, dar ar trebui să soliciţi ajutor persoanelor mai în etate la serviciu. Fii atent(ă) dacă urmează să faci ceva ce n-ai mai făcut până acum. Dacă încerci să îţi schimbi locul de muncă, această intenţie s-ar putea dovedi a fi în favoarea ta.


GEMENI, Mithun:

Începutul acestei săptămâni indică o îmbunătăţire a stilului de viaţă, ceea ce aduce puncte bune la capitolul sănătate. Focalizează-te mai mult pe obiectivele din această săptămână şi nu te lăsa distras(ă). Dacă eşti implicat(ă) într-o relaţie, aşteaptă-te ca aceasta să se consolideze. Vei primi un răspuns pozitiv din partea partenerului(ei).






RAC, Kataka:

Ai tendinţa de a fi frivol(ă), mai ales când este vorba despre cheltuieli ce ţin de ego. Dar dacă vei reuşi să recunoşti această tendinţă, îţi va fi mai uşor să o înfrânezi. Te poate aştepta o călătorie interesantă alături de prieteni(e), deşi s-ar putea să îţi fie greu să administrezi resursele. Atenţie la emoţiile negative care îţi pot pune în pericol starea de sănătate!


LEU, Simha:

Se anunţă perspective bune în carieră şi profituri substanţiale. Relaţia ar putea lua o altă întorsătură, mai ales dacă îţi doreşti mai multă intimitate în cuplu. Profită de contextul astral pentru a-ţi scoate la lumină ideile care să conducă spre dezvoltarea profesională.


FECIOARĂ, Kanya:

Bucură-te de viaţa de familie. O influenţă dinamică te-ar putea încuraja să te angajezi într-o conexiune mai profundă cu persoana iubită sau cu un/o partener(ă) de afaceri sau cu un/o colaborator(are). Se prea poate să ţi se recunoască meritele în plan profesional, de către superiori(are). Nu sunt excluse schimbări care să aibă un impact major asupra vieţii tale. Asigură-te că sunt exact ceea ce îţi doreşti!






BALANŢĂ, Tula:

O excursie în afara oraşului te va ajuta să vii cu o mulţime de idei şi strategii. Deşi este posibil să apară şi unele modificări în jurul tău, nu le băga în seamă. Nu sunt chiar atât de importante pe cât crezi. Dacă te confrunţi cu suişuri şi coborâşuri în relaţia de cuplu, lucrurile se vor stabiliza cât de curând.


SCORPION, Vrishchika:

Ai tendinţa să fii certăreţ(aţă). Încearcă să canalizezi această energie în discuţii şi dezbateri mai profunde. Nu te lega de orice detaliu nesemnificativ. Sunt şanse mari să câştigi bani. Săptămâna aceasta concentrează-te mai mult pe dragoste, bani şi venituri.


SĂGETĂTOR, Dhanus:

Cineva apropiat de tine te va ajuta să ieşi dintr-o situaţie nefavorabilă. Din punct de vedere financiar, săptămâna aceasta aduce un flux important de bani. Ai multe de făcut, iar acesta este un început promiţător. Munca ta va fi recunoscută.






CAPRICORN, Makara:

Energia şi entuziasmul tău te ajuta să îţi atingi obiectivele. Vei resimţi îmbunătăţiri semnificative în domeniul de activitate. Dacă urmăreşti un post nou, poţi primi veşti bune în acest sens. Comunici foarte uşor cu persoane tinere care îţi dau o energie mai optimistă.


VĂRSĂTOR, Kumbha:

Ai încredere în forţele proprii şi mergi înainte cu curaj. Această atitudine te va ajuta să depăşeşti orice obstacol întâlnit şi să îţi duci la bun sfârşit fiecare sarcină. O întâlnire surprinzătoare te va ajuta să lămureşti unele îndoieli în ceea ce priveşte alegerile tale.


PEŞTI, Meena:

Dacă eşti într-o poziţie de conducere, vei observa o creştere a respectului şi admiraţiei celor care te înconjoară. Profită de perioada acesta în care comunicarea se face la nivel superior şi vorbeşte-le, încurajează-i. Atenţie la discuţiile din familie, nu folosi cuvinte care să îi/le jignească sau să le rănească sentimentele! Se anunţă veşti bune în plan financiar.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS