Horoscopul zilei de duminică, 22 noiembrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de duminică, 22 noiembrie 2020


Horoscop 22 noiembrie 2020, Berbec:

Nativii(ele) acestei zodii sunt încurajați(te) să discute cu persoane noi și să meargă, pe cât posibil, în locuri pe care nu le-au mai vizitat. Fă o schimbare de la rutina zilnică în care ai găsit confort și siguranță pentru a elibera potențialul tău spiritual, vei redescoperi emoții pe care nu le-ai mai trăit de multă vreme sau poate chiar niciodată.


Horoscop 22 noiembrie 2020, Taur:

Taurii sunt sfătuiți să nu minimalizeze anumite probleme sau să le evite în mod conștient, pentru că nu se vor rezolva de la sine. Tot ce vei reuși, cu această tactică, este să îți sporești anxietatea și frica de viitor. Pentru a obține liniștea de care ai nevoie este necesar, mai întâi, să înfrunți realitatea direct și fără ocolișuri. Mergi tu la probleme și decide când și cum vei acționa, nu aștepta să fii copleșit(ă), într-un moment delicat.


Horoscop 22 noiembrie 2020, Gemeni:

Nativii(ele) din zodia Gemeni ar putea avea surpriza de a observa cum o prietenie se transformă, încet dar sigur, într-o poveste de dragoste din care nu lipsește voia bună și energia pozitivă. Nu este acea iubire romantică și serioasă, a momentelor tensionate, ci una voioasă și cu un aer copilăresc. Exact pe stilul Gemenilor.


Horoscop 22 noiembrie 2020, Rac:

Racii traversează o perioadă excelentă, în care totul pare a merge ca pe roate, în special pe plan profesional. Însă nu este exclus ca atmosfera relaxantă să fie doar liniștea dinaintea furtunii, așa că nu strică să te pregătești din timp. Ascultă-ți instinctul, ai capacitatea să identifici de unde ar putea veni problemele.


Horoscop 22 noiembrie 2020, Leu:

O energie vibrantă și pozitivă îți inundă lumea și îți dă scânteia de care aveai nevoie pentru a trăi din nou cu poftă. Dacă poți, acum e momentul ideal să descoperi locuri noi. Să explorezi noi culturi, mâncăruri exotice și să cunoști oameni interesanți. Și dacă nu poți călători ori nu îți poți lua liber, profită de momentele de relaxare și explorează împrejurimile. Cu siguranță vei avea parte de surprize plăcute.


Horoscop 22 noiembrie 2020, Fecioară:

Oricât de mult îți iubești familia, astăzi vei fi nevoit(ă) să mai lași din obligații la ușă și să rezolvi alte probleme presante. Pur și simplu nu este suficient timp într-o zi ca să le faci pe toate. Te iubesc, așa că vor înțelege. Dar încearcă să-i(le) asiguri că nu se va mai întâmpla. Pe viitor, învață să-ți administrezi timpul în așa fel încât să le ții pe toate în echilibru.


Horoscop 22 noiembrie 2020, Balanţă:

A fi idealist(ă) nu înseamnă același lucru cu a fi naiv(ă). Nu-ți fie teamă să speri la tot ce e mai bun și la o lume mai pașnică. Când te concentrezi pe îmbunătățirea lucrurilor, îi influențezi pe ceilalți oameni să facă același lucru. Nu este niciodată o pierdere de timp să vorbești despre ce nu este în regulă și despre cum să rezolvi problema. Da, există anumite lucruri pe care nu le poți schimba. Dar sunt atât de multe lucruri pe care le poți schimba! Pentru început, puteți ajuta un/o prieten(ă) să iasă dintr-o pasă proastă fericit(ă), doar dându-i un telefon. Începe cu asta.


Horoscop 22 noiembrie 2020, Scorpion:

Astăzi, un gest ori o schimbare de ultim moment ar putea fi o decizie foarte bună pentru tine. În toiul evenimentelor vei simți probabil nevoia de a alege altceva, de a o lua pe alt drum. Fă-o! Dacă mergi la cumpărături, schimbă traseul. Fă loc pentru mai multă spontaneitate în viața ta, încurajează schimbările, îmbrățișează schimbarea.


Horoscop 22 noiembrie 2020, Săgetător:

Duminică, nativii(ele) zodiei Săgetător vor avea un succes incredibil. Este vorba despre un proiect legat de o afacere, iar astăzi primeşti vestea că o să primeşti finanţarea. Lucrul pe care ţi-l doreşti de foarte mult timp este pe cale să devină realitate. Această reuşită îţi va schimba în bine starea şi eşti gata să muţi munţii din loc. Nu uita însă de persoanele care au fost alături de tine pe tot parcursul acestui proces. Un simplu mulţumesc ar putea fi de ajuns.


Horoscop 22 noiembrie 2020, Capricorn:

Astăzi, Capricornii nu trebuie să se grăbească să ia decizii importante. Rişti să pierzi un mic detaliu care va produce greșeli majore în lanţ, greu de îndreptat. Aşa că, fereşte-te de necazuri şi de tot ce ţi-ar putea provoca daune, de orice natură ar fi ele. Bine ar fi să analizezi fiecare situaţie în parte. Dacă eşti implicat(ă) într-o relaţie, fii mai atent(ă) cu persoana iubită, s-ar putea să ai parte de o seară cu adevărat romantică.


Horoscop 22 noiembrie 2020, Vărsător:

Pentru Vărsători, recomandarea horoscopului este să rămână cu picioarele pe pământ. Chiar dacă îţi place să visezi cu ochii deschişi, încearcă să fii ancorat(ă) în realitate. Doar aşa vei putea evita cu succes un conflict cu cineva din familie. Un cuvânt ales greşit poate provoca mari probleme, aşa că mare atenţie! În plan sentimental, dacă eşti singur(ă), aştrii s-ar putea să îţi scoată în cale o nouă iubire, care s-ar putea dovedi a fi chiar jumătatea ta, pentru tot restul vieţii.


Horoscop 22 noiembrie 2020, Peşti:

Peştii primesc astăzi veşti incredibile. Ar putea fi vorba despre cineva din familie sau chiar de cel(a) mai bun(ă) prieten(ă). Există posibilitatea să ai șansa de a-ţi mări veniturile. Chiar dacă pare foarte tentant, însă, este foarte important să calculezi cu atenție toate riscurile. Seara, încearcă să te relaxezi alături de persoana iubită. Cel mai bine ar fi să închizi telefonul şi să te deconectezi de la orice sursă provocatoare de stres.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS