Horoscopul zilei de luni, 16 noiembrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de luni, 16 noiembrie 2020


Horoscop 16 noiembrie 2020, Berbec:

Implicaţi-vă azi, nu vă feriţi să vă puneţi în lumina reflectoarelor. Dacă vedeți pe cineva care este implicat fără să vrea într-o situaţie tensionată în mod indirect, nu trebuie să vă fie teamă să-i luaţi apărarea. Fiţi curajoşi, puternici şi mai ales înţelegători cu cei dragi. Nu închideţi ochii și spuneți că nu este treaba voastră.


Horoscop 16 noiembrie 2020, Taur:

Romantismul necesită din când în când puţin efort. Dacă ești într-o relație, va trebui să-i oferi partenerului tău puțin mai mult decât ce primeşte în general, mai exact timpul, interesul şi surprizele mici, dar frumoase nu ar trebui să lipsească. Compromisul vă va apropia. Și dacă nu sunteți într-o relație, este timpul să lucrați puțin mai mult la stabilirea unei posibile conexiuni cu acea persoană cu care ați vorbit mult în ultima vreme.


Horoscop 16 noiembrie 2020, Gemeni:

S-ar putea să aveți câteva informații suculente de împărtășit și nu ar trebui să vă fie frică să le împărţiţi cu cei apropiaţi. Puteți avea o zi distractivă plină de râsete și conversații prostești cu prietenii ori cu persoana iubită, o ieşirea copilărească nu strică din când în când. Este o zi minunată pentru a petrece timpul cu cei dragi, dacă puteţi face acest lucru. Protejaţi-vă şi aveţi totuşi grijă de sănătatea voastră în orice moment.


Horoscop 16 noiembrie 2020, Rac:

Astăzi este o zi bună pentru a separa oamenii buni de oamenii răi din viața voastră. Aveți timpul necesar, iar evenimentele recente v-au oferit informațiile de care aveți nevoie pentru a face această distincție. Prieteniile nu sunt întotdeauna menite să dureze pentru întreaga viață. Rolul pe care îl jucați în viața lor și rolul pe care îl joacă în a dumneavoastră trebuie să fie unul pozitiv. Când nu mai este așa, atunci natura trebuie să se schimbe sau aţi putea avea de suferit.


Horoscop 16 noiembrie 2020, Leu:

Leii au nevoie de mai multă odihnă. Poate reușiți să vă luați concediu pentru a reuși să vă relaxați și să vă reîncărcați cu energie. La serviciu, lucrurile devin tot mai agitate pe măsură ce se apropie sfârșitul anului. Important este, însă, să nu vă lăsați pradă supărărilor. Acționați cu tact și diplomație și veți avea numai de câștigat. Ascultați sfaturile apropiaților, vă doresc doar binele.


Horoscop 16 noiembrie 2020, Fecioară:

Serviciul este prioritatea acestor nativi. Azi vă veți concentra numai pe activitatea profesională, dar nu uitați să mai luați și câte o pauză. Începutul săptămânii se anunță agitat, dar nimic din ce v-ar putea îngrijora. Sunteți foarte apreciați și de șefii care se gândesc deja să vă recompenseze pentru efortul depus, se discută chiar despre o mărire de salariu. Un nou început în viața socială îți va da mai multă încredere în tine.


Horoscop 16 noiembrie 2020, Balanţă:

Noua săptămână vă pune față în față cu provocări, însă acționați cu răbdare și calm, iar rezultatele nu se vor lăsa așteptate. La locul de muncă nu vă ocolesc conflictele cu colegii, iar dacă nu găsiți o cale de mijloc, s-ar putea să ajungeți chiar în fața șefilor. Spre finalul săptămânii s-ar putea să primiți o vizită care v-ar putea schimba viața.


Horoscop 16 noiembrie 2020, Scorpion:

Scorpionii sunt plini de energie și creativitate. Nimic nu le va sta în cale, mai ales la job, unde sunt foarte apreciați de colegi și de șefi. Primele zile ale săptămânii sunt aglomerate pe toate planurile, dar veți face față cu brio. Atenție, însă și la sănătate. Nu neglijați odihna și ascultați și de cei care vă doresc binele și vă sfătuiesc să o luați mai ușor.


Horoscop 16 noiembrie 2020, Săgetător:

Sunteți implicați în tot felul de acțiuni care par niște puzzle-uri. Important este să nu vă pierdeți entuziasmul. Dacă reușiți să vă păstrați răbdarea, la final este foarte posibil să aveți parte de mai multe surprize plăcute. De asemenea, trebuie evitate persoanele care comentează inutil. Nu-i lăsați pe alții să vă facă să puneți sub semnul întrebării abilitățile pe care le dețineți.


Horoscop 16 noiembrie 2020, Capricorn:

Capricornii dau dovadă de multă energie, iar aceasta vă ajută să finalizați mai multe proiecte în care erați implicați. Există oameni dispuși să vă ajute în demersurile voastre. Acceptați cu bucurie orice ajutor oferit, chiar dacă la final poate trebuie să împărțiți succesul cu persoanele respective. Acordați-le responsabilități mari și, în mod cert, se vor ridica la nivelul așteptărilor voastre.


Horoscop 16 noiembrie 2020, Vărsător:

Atitudinea Vărsătorilor nu este una tocmai potrivită. Mizați pe ideea că totul trebuie să se întâmple aici și acum, iar acest lucru s-ar putea transforma într-o greșeală care este posibil să vă coste scump. Lăsați lucrurile să curgă de la sine și la final, când trageți linie, veți vedea că răbdarea a dat roade, chiar dacă profitul nu este chiar atât de mare pe cât v-ați fi dorit.


Horoscop 16 noiembrie 2020, Peşti:

Peștii au nevoie de ajutor și au nevoie de ajutor de la persoane care au trecut deja prin stările ce îi macină pe ei. Căutați să analizați situația pe de-a întregul și nu vă grăbiți să luați decizii. Mai bine să verificați de șapte ori înainte de a tăia o dată. Nu vă descurajați pentru că astfel veți da satisfacție celor care nu cred în voi și abia așteaptă să vă facă reproșuri.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS