Recomandarea zilei de 20 octombrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 20 octombrie 2020


Recomandarea zilei de 20 octombrie 2020, Berbec:

Nativii(ele) acestei zodii se vor simţi astăzi cu musca pe căciulă când li se va atrage atenţia că sunt datori(are) cu o sumă destul de mare de bani.


Recomandarea zilei de 20 octombrie 2020, Taur:

Sfatul zilei pentru Tauri este acela de a fi pregătiți de orice, mai ales de o surpriză extrem de plăcută care va veni din partea persoanei dragi lor.


Recomandarea zilei de 20 octombrie 2020, Gemeni:

Zilele petrecute în casă nu trebuie să se cunoască foarte mult atunci când nativii(ele) acestei zodii vor ieşi din nou. Bineînţeles că ronțăitul este la ordinea zilei însă aceştia(stea) sunt sfătuiţi(te) să fie atenţi(te) la alimentele pe care le consumă.


Recomandarea zilei de 20 octombrie 2020, Rac:

Nativilor(elor) acestei zodii nu le place prea mult sedentarismul. Aceştia(stea) trebuie să găsească o variantă să facă sport cât mai mult.






Recomandarea zilei de 20 octombrie 2020, Leu:

Aştrii îi/le sfătuiesc pe nativii(ele) Leu să nu se atingă zi de bani, ci să îi economisească şi să îi păstreze pentru zile negre.


Recomandarea zilei de 20 octombrie 2020, Fecioară:

Fecioarele sunt nativii(ele) care se plâng cel mai mult din cauza aspectului fizic. Aştrii spun că e timpul să se oprească din văicăreală.






Recomandarea zilei de 20 octombrie 2020, Balanţă:

Aştrii îi/le sfătuiesc pe nativii(ele) acestei zodii să nu mai aştepte şi să stabilească o întâlnire cât mai rapid. Astfel, vor reuşi să se vadă puţin şi să îşi mai aline dorul care nu le dă pace niciodată.


Recomandarea zilei de 20 octombrie 2020, Scorpion:

Aştrii îi sfătuiesc pe Scorpioni să fie serioşi în continuare şi să îşi dea toată silința pentru a-şi mulțumi şeful(a) şi a demonstra că îşi merită salariul pe deplin.


Recomandarea zilei de 20 octombrie 2020, Săgetător:

Se pare că afacerea nativilor(elor) din zodia Săgetător scârțâie şi va fi nevoie de ceva inovator pentru a ieşi la suprafaţă. Săgetătorii sunt sfătuiţi să rişte totul, dar şi să calculeze câștigurile pe care le-ar putea avea.






Recomandarea zilei de 20 octombrie 2020, Capricorn:

Nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiţi(te) să nu piardă ziua dormind, ci să găsească diferite activităţi care să îi/le ţină în priză.


Recomandarea zilei de 20 octombrie 2020, Vărsător:

Aştrii îi sfătuiesc pe Vărsători să fie foarte atenţi la fiecare pas şi să gândească fiecare mişcare. S-ar putea ca acest început să fie extrem de important pentru viitorul lor.


Recomandarea zilei de 20 octombrie 2020, Peşti:

Puţină odihnă, un ceai şi o baie relaxantă ar putea veni în sprijinul nativilor(elor) acestei zodii şi cu siguranţă le-ar face să se simtă mult mai bine până la finalul zilei.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS