Recomandarea zilei de 12 octombrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 12 octombrie 2020


Recomandarea zilei de 12 octombrie 2020, Berbec:

Iți vin în minte câteva idei destul de bune. Indicat ar fi să ți le notezi, poate la un moment dat le vei pune în aplicare.


Recomandarea zilei de 12 octombrie 2020, Taur:

Simți că este o zi foarte bună pentru tine, deși parcă toată lumea îți pune piedici. Nu te abate de la drumul tău și mergi înainte indiferent de obstacolele pe care le întâlnești.


Recomandarea zilei de 12 octombrie 2020, Gemeni:

Tinzi să fii pesimist(ă), iar starea această nu îți aduce lucruri bune. Recomandat ar fi să te plimbi sau să mergi să faci sport, îți va limpezi mintea, iar gândurile negative vor dispărea imediat.


Recomandarea zilei de 12 octombrie 2020, Rac:

Ești foarte calm(ă) și expui problemele pe un ton foarte liniștit. Bine ar fi să vă păstrați acest mod de comunicare și să îl folosiți de-a lungul timpului pentru că veți avea de câștigat.






Recomandarea zilei de 12 octombrie 2020, Leu:

Nu te simți tu însuți(ăți) în ultima perioadă, ești din ce în ce mai trist și parcă nu ai chef de nimic. Indicat ar fi să luptați să ieșiți din această stare, pentru că nu vă stă în fire să aveți atitudinea aceasta.


Recomandarea zilei de 12 octombrie 2020, Fecioară:

E o perioadă favorabilă să mergi să vizitezi ceea ce ți-ai propus anul trecut. Dedică mai mult timp familiei, pentru că ai cam neglijat-o în ultima perioadă.






Recomandarea zilei de 12 octombrie 2020, Balanţă:

Te simți din ce în ce mai bine și ești plin(ă) de ambiție. Este momentul oportun să te apuci de proiectele pe care le-ai lăsat baltă și chiar să le începi pe cele care stau la rând.


Recomandarea zilei de 12 octombrie 2020, Scorpion:

Veți afla un lucru care vă va ajuta foarte mult în viitorul apropiat. Pe lângă asta, vă puteți lega prietenii cu noii(le) colegi(e) de muncă și vă mai descrețiți puțin frunțile.


Recomandarea zilei de 12 octombrie 2020, Săgetător:

Te simți din ce în ce mai bine în compania unei persoane de s*x opus. Bine ar fi să faci tu primul pas și să o inviți la o cină romantică.






Recomandarea zilei de 12 octombrie 2020, Capricorn:

Indicat ar fi să încerci să fii mai puțin impulsiv(ă) în relațiile tale de prietenie. Prietenii(ele) cei(le) vechi te cunosc, dar pe cei(le) noi s-ar putea să îi/le deranjeze aceste mici ieșiri ale tale.


Recomandarea zilei de 12 octombrie 2020, Vărsător:

Visul tău e pe cale să se realizeze, iar tu conștientizezi asta. Recomandat ar fi să îți scoți familia la cină și să sărbătoriți pentru această mare reușită…


Recomandarea zilei de 12 octombrie 2020, Peşti:

Fii mai atent(ă) la tonul pe care îl folosești, s-ar putea să ai de pierdut. Familia nu este încântată de atitudinea ta din ultima perioadă.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS