Recomandarea zilei de 1 octombrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 1 octombrie 2020


Recomandarea zilei de 1 octombrie 2020, Berbec:

Fă o listă cu orice trebuie făcut și apoi abordează fiecare sarcină una câte una până când atingi obiectivul.


Recomandarea zilei de 1 octombrie 2020, Taur:

Fă tot posibilul și speră că și alții(tele) vor face la fel. Dacă o parte din sarcini trebuie să aștepte, nu va fi sfârșitul lumii!


Recomandarea zilei de 1 octombrie 2020, Gemeni:

Ai plănuit să călătorești în scop de afaceri? Se prea poate să primești vestea că deocamdată călătoria ta trebuie amânată, ceea ce ar putea fi dezamăgitor.


Recomandarea zilei de 1 octombrie 2020, Rac:

O reuniune cu un grup de persoane apropiate ar trebui să fie amânată pentru mai târziu în această seară sau poate pentru o altă zi.






Recomandarea zilei de 1 octombrie 2020, Leu:

Te aștepți ca un/o amic(ă) apropiat(ă) sau un/o partener(ă) de dragoste să te viziteze acasă. Nu te panica dacă prietenul(a) tău(a) nu apare la momentul stabilit.


Recomandarea zilei de 1 octombrie 2020, Fecioară:

Un apel telefonic emoțional ar putea veni de la un/o prieten(ă) apropiat(ă) sau un/o iubit(ă). Această persoană are o mulțime de griji și este dispusă să le spună pe toate dacă o lași să se destăinuie.






Recomandarea zilei de 1 octombrie 2020, Balanţă:

Găsește ceva ieftin, dar fascinant de făcut, cum ar fi cititul sau vizionarea unui documentar. Vei uita de necazurile tale și vei învăța ceva între timp.


Recomandarea zilei de 1 octombrie 2020, Scorpion:

Încearcă să rămâi calm(ă) atunci când vorbești cu partenerul(a). Comportamentul disperat sau speriat ar putea să-l(o) împingă în direcția opusă.


Recomandarea zilei de 1 octombrie 2020, Săgetător:

Sentimentele romantice idealizate s-ar putea revărsa astăzi când vorbim despre aşteptările tale. Dacă este o relație nouă, partenerul(a) tău(a) ar putea fi speriat(ă).






Recomandarea zilei de 1 octombrie 2020, Capricorn:

Ți-e teamă că vei fi tentat(ă) să cheltuiești mai mult decât îți poți permite acum. Probabil o vei face, dar acesta nu este un motiv pentru a rămâne deoparte.


Recomandarea zilei de 1 octombrie 2020, Vărsător:

O viață secretă, interioară, care iţi oferă evadarea totală pe care ţi-ai dorit-o, fără nicio provocare, este ceea ce vrei acum.


Recomandarea zilei de 1 octombrie 2020, Peşti:

Trebuie să ai răbdare cu tine, să avansezi, să înveți și să capeți experiență. De cealaltă parte, nimic în viață nu este sută la sută sigur, așa că e mai bine să îți asumi niște riscuri.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS