1 octombrie 2020: Lună Plină în zodia Berbec

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
1 octombrie 2020: Lună Plină în zodia Berbec


Acest eveniment astral are loc în noaptea dintre 1 și 2 octombrie 2020, în zodia Berbecului şi formează aspecte cu planeta Uranus, care ne va constrânge să eliberăm energiile negative acumulate.


Berbec:

Luna Plină care are loc chiar în această zodie aduce o neînţelegere între ceea ce simți în mod emoțional că vrei să faci și ceea ce gândeşti în mod rațional că ar trebui să faci. Nu te lăsa dominat(ă) de nerăbdare sau de agresivitate, ci gândeşte la rece înainte de a lua decizii sau a acționa.


Taur:

Va urma o perioadă în care vei avea o senzație tot mai mare de limitare, de restricții și vei vrea să te eliberezi de constrângeri. Următoarele săptămâni nu vor aduce eliberarea de care ai nevoie, ci mai degrabă pot fi un prilej să te gândeşti ce ai de făcut în viitor.


Gemeni:

Poţi avea parte de evenimente imprevizibile în relațiile sociale, cu prietenii(ele). Evită reacțiile emoționale, impulsive, care pot duce la rupturi. Dacă în ultima vreme s-au acumulat nemulțumiri neexprimate, acest eveniment astral le poate aduce la suprafață. Vestea bună este că acesta poate fi o şansă pentru lămurirea unor situații.






Rac:

Tensiunile sau evenimentele surprinzătoare, de mai mică sau mai mare amploare, pot apărea în domeniul carierei și al imaginii publice. Acestea includ de la nemulțumiri înăbuşite care vor fi în sfârșit exprimate, până la evenimente care pot aduce o schimbare de direcție.


Leu:

Acest eveniment astral va intensifica emotivitatea şi/sau preocupările spirituale. Sub influența idealurilor vei acționa uneori imprevizibil(ă), luându-i(le) prin nepregătite pe ceilalți(lelalte). Principiile morale vor deveni mai importante și îţi vor influența deciziile.


Fecioară:

Dacă în relația de cuplu s-a acumulat o stare de nervozitate legată de administrarea banilor, este posibil ca aceasta să iasă la suprafaţă și să provoace discuții lămuritoare. Nu te lăsa dominat(ă) de emoții şi nu lua decizii la nervi.






Balanţă:

Pentru cuplurile sau relațiile parteneriale profesionale în care s-au adunat supărări care nu au fost declarate, vrând nevrând va fi o împrejurare pentru lămurirea acestora. Pentru cei(le) care sunt într-un cuplu bine închegat, discuțiile care vor avea loc vor fi propice pe termen lung, pentru că vor aduce clarificări. Pentru cuplurile nesolide, rezultatul va fi nesigur.


Scorpion:

Acest eveniment astral va marca sectorul profesional și pe cel al activităților zilnice, aducând de la mici neînţelegeri iscate de nerăbdare și ieșirea la suprafaţă a unor supărări mai vechi, până la schimbări importante neașteptate. Ai grijă la durerile de cap sau la traumatismele acestuia!


Săgetător:

În lumina reflectoarelor vor fi relațiile de dragoste. Pentru persoanele fără partener(ă), se pot forma legături surprinzătoare; se poate să cunoşti pe cineva nou și să te implici într-o relație fără să te gândeşti de două ori înainte. Nu se știe dacă va fi și de durată. Pentru cei(le) care sunt într-un cuplu, pot apărea certuri, mici sau mari, din senin.






Capricorn:

Sunt posibile schimbări sau decizii subite legate de casă și familie. Nu te lăsa atras(ă) în certuri, dacă observi că cel(a) drag(ă) ţie este indispus(ă). Flexibilitatea va fi importantă în următoarea perioadă. Evită deciziile premature legate de bunurile și proprietățile familiei.


Vărsător:

Unele din evenimentele care pot avea loc în următoarele două săptămâni sunt: schimbări, amânări, întârzieri, drumuri neașteptate. Comunicarea va fi mai rapidă, nerăbdarea și agitația mai mari, activitatea mintală intensă.


Peşti:

Acest eveniment astral va influența pentru Peşti sectorul financiar. Deci nu te grăbi să iei decizii prea rapide legate de bani, evită cheltuielile sub impulsul momentului. Pot avea loc discuții pe tema banilor sau evenimente surprinzătoare legate de bani și situația financiară, nu neapărat negative.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS