Horoscopul zilei de joi, 8 octombrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: joi, 8 octombrie 2020


Horoscop 8 octombrie 2020, Berbec:

Nativii Berbec trebuie să își ceară iertare în fața unei rude ori unui prieten apropiat. Dacă ați spus câteva cuvinte nepotrivite în timpul unei discuții aprinse iar lucrurile au scăpat de sub control, trebuie să vă asigurați ca veți remedia situația. Invitați persoana cu pricina la un prânz în oraș și discutați deschis despre lucrurile care vă deranjează reciproc.


Horoscop 8 octombrie 2020, Taur:

Cei aflați sub semnul Taurului trebuie să se pregătească temeinic astăzi pentru un interviu important. Dacă ați aplicat pentru un alt loc de muncă, s-ar putea să fiți invitați la o întâlnire formală pentru a discuta despre beneficiile pe care le ați putea obține în urma angajării. Fiți curajoși și dați dovadă de profesionalism.


Horoscop 8 octombrie 2020, Gemeni:

Gemenii se bucură astăzi de o veste bună din partea persoanei iubite. Ați putea pleca într-o excursie de câteva zile în doi, vacanța fiind chiar organizată de sufletul vostru pereche. Profitați de aceste clipe pentru a vă consolida relaţia și pentru a vă face planuri în viitorul apropiat. Din punct de vedere profesional, aștrii întrevăd o perioadă de stagnare.


Horoscop 8 octombrie 2020, Rac:

Racii sunt tot timpul cu capul în nori, dar astăzi își vor concentra atenția la serviciu, căci unul dintre superiori caută să ofere o mărire de salariu celui mai bun angajat. Dați dovada de profesionalism, înțelegere, forță de muncă și mai ales dedicare, iar premiul va ajunge categoric în mâna voastră.


Horoscop 8 octombrie 2020, Leu:

Responsabilitatea este cuvântul de ordine astăzi și, mai mult ca oricând, te întrebi dacă nu cumva ar putea cineva să preia o parte dintre sarcinile care te apasă. Te-ai obișnuit să duci greul, însă ritmul te obosește și ai nevoie de ajutor. Ia o pauză și respiră. Ai să descoperi lângă tine oameni care sunt mai mult decât dispuși să dea o mână de ajutor, însă până acum nu au avut ocazia să o facă. Nu-ți mai irosi energia pe fiecare lucru mărunt și vei descoperi că imaginea de ansamblu este mult mai importantă decât micile detalii.


Horoscop 8 octombrie 2020, Fecioară:

Nu este nimic mai enervant decât o promisiune neîndeplinită. Cu atât mai mult cu cât e vorba de o promisiune pe care ți-ai făcut-o ție și pe care ai neglijat-o. Poate era vorba de o ambiție de carieră ori o promisiune că vei petrece mai mult timp cu cineva drag. Este simplu să te îndepărtezi de lucrurile care contează, dar dacă depui efort, poți reveni la timp pe drumul cel bun.


Horoscop 8 octombrie 2020, Balanţă:

Știi cum are o broască țestoasă carapacea tare și burta moale pe care trebuie să o protejeze de posibili prădători? Ei bine, aplică această analogie cuiva din viața ta, chiar acum. S-ar putea să pară împietriți și duri din exterior, dar într-adevăr se protejează singuri în cel mai bun mod în care știu cum să facă asta. Înainte de a decide să îi respingeți ca fiind lipsiți de reacție sau lipsiți de emoție, acordați-le a doua șansă. S-ar putea să aibă nevoie doar de timp.


Horoscop 8 octombrie 2020, Scorpion:

Cursa către linia de sosire îți face sângele să pompeze exact așa cum ai nevoie. Te dezvolți în circumstanțe competitive și concursuri de îndemânare și rezistență. Dar după ce s-a terminat acest lucru, vei avea în continuare nevoie să rămâi în priză, pentru a consuma toată energia. Te-ai gândit vreodată să alergi la un maraton, sau să te antrenezi pentru un triatlon? Ar fi o modalitate excelentă de a rămâne în formă și de a cunoaște și oameni.


Horoscop 8 octombrie 2020, Săgetător:

Sparge proiectul uriaş la care lucrezi în bucăţi mai mici şi vei descoperi că e mai uşor de „atacat”. Este amuzant cum termenele limită vin peste tine atunci când te aștepți mai puțin. În acest caz, dacă ești capabil să stai calm și să te ocupi de detaliile care compun această situație, să le rezolvi pe rând, vei termina numaidecât. După ce se termină totul, vei fi întrebat cum ai făcut totul cu atâta ușurință. Zâmbește enigmatic, da?


Horoscop 8 octombrie 2020, Capricorn:

Creierul tău are nevoie de asemenea de hrană. Așa că oprește televizorul și fă ceva care să te stimuleze și să te învigoreze. Mergi într-o excursie. Scrie o scrisoare cuiva la care ții, dar cu care nu ai mai vorbit de mult timp. Pune mâna pe acuarelele alea de care nu te-ai mai atins din facultate. Citește o carte grozavă sau niște poezii. Lumea este uriașă, fascinantă și bogată. Viața e prea scurtă ca să nu explorezi cât de mult poți din această lume.


Horoscop 8 octombrie 2020, Vărsător:

Joi, nativii zodiei Vărsător se trezesc cu mare pofta de muncă. Fie că este vorba despre serviciu sau treburi în casă, vrei să te ocupi de toate lucrurile pe care ai evitat să le rezolvi în ultima perioadă. În plan sentimental, nu se întâmplă nimic spectaculos. Dacă ești implicat într-o relație, aștrii îți recomandă să fii mai atent cu partenerul de viață. Seara, primești o veste incredibilă de la un prieten cu care nu ai mai vorbit de ceva vreme.


Horoscop 8 octombrie 2020, Peşti:

Astăzi, Peștii se simt epuizați. Sarcinile primite la locul de muncă, în ultimele zile, au lăsat urme, iar energia ta pare să fie pe sfârșite. Ai nevoie de relaxare, însă, pentru asta, trebuie să aștepți weekendul. Sfatul aștrilor pentru tine este să începi să plănuiești cum vei petrece sfârșitul de săptămână. Dacă vrei să mergi câteva zile la munte, ar fi bine să faci rezervare de acum. În această seară, partenerul de viață îți va face o surpriză extrem de plăcută.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS