Horoscop săptămânal: 12-18 octombrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul săptămânii 12-18 octombrie 2020


Horoscop 12-18 octombrie 2020, Berbec:

Nu va fi loc de plictiseală în această săptămână, începe petrecerea! Întâlnirile romantice sunt favorizate și, cel mai probabil, nu vei încheia săptămâna singur(ă), ci mai degrabă într-o companie bună și interesantă. Dacă ești implicat(ă) deja într-o relație, profită de acest climat astral pentru a uita de grijile familiale și pentru a te bucura mai mult de relațiile cu cei(le) dragi. Redescoperă-ți persoana iubită! Este greu să-ți poți imagina o situație mai bună decât cea în care te afli tu acum. În cele din urmă, portofelul tău devine neîncăpător. Având în vedere veștile bune care se anunță, poți lua în considerare anumite investiții pe termen lung. De asemenea, savurează din plin această perioadă de împlinire profesională și financiară, deoarece este destul de rară în zilele noastre.


Horoscop 12-18 octombrie 2020, Taur:

Aștrii te înzestrează cu un farmec uimitor în această săptămână, lucru care te va ajuta să continui cuceririle pe care le-ai făcut recent. Plin(ă) de viață și sociabil(ă), îi/le seduci pe cei(le) din jur, iar potențialii(ele) tăi(ale) admiratori(are) sunt efectiv fascinați(te) de tine. Prin urmare, traversezi o perioadă plină de oportunități romantice excelente. Timpul trece și nu obții banii pe care ți i-ai propus. Ai răbdare, este doar o chestiune de timp! Uite-te în jur pentru a-i/le vedea pe cei(le) care te ajută mai degrabă decât pe cei(le) care te deranjează și îți pun piedici. Te confrunți cu unele obstacole din cauza unor probleme vechi de familie.


Horoscop 12-18 octombrie 2020, Gemeni:

Viața ta sentimentală este plină de noi semne de întrebare. S-ar putea să capeți un sentiment de siguranță pe măsură ce te îndrepți spre noi dorințe și noi concepții despre dragoste. Ești pe punctul de a-ți schimba modul de gândire în ceea ce privește acest aspect al vieții tale. Dacă ești implicat(ă) într-o relație și aceasta nu mai funcționează, renunță la ea și caută noi legături constructive. Săptămâna aceasta vei începe să culegi roadele muncii tale. Conturile tale se vor rotunji. Poți fi mândru(ă) de rezultat, chiar dacă te gândești cu teama că totul ar putea fi doar un vis frumos. Este momentul ideal pentru a face achiziții mai mari decât de obicei sau pentru a face planuri pe termen mai lung. Nu îți schimba obiceiurile și rămâi pragmatic(ă), pentru că această atitudine te-a adus aici!






Horoscop 12-18 octombrie 2020, Rac:

Nu stai prea bine la capitolul iubire în această săptămână, deoarece comunicarea cu persoana iubită lasă de dorit. Certurile și tonul ridicat predomină în aceste zile, iar sentimentele și gesturile frumoase par să fi rămas undeva blocate. Relaxează-te și nu lua lucrurile prea în serios, altfel vei suferi mult și, în cele din urmă, pentru nimic! În timpul acestei săptămâni sunt posibile mici restricții. Din cauza neglijenței, ai cheltuit prea mult în ultima perioadă, iar acum te confrunți cu dificultăți previzibile. Pe lângă facturi și costuri neprevăzute se adaugă și cheltuielile tale impulsive, ceea ce te-ar putea costa scump. Pentru a-ți reveni, gestionează-ți atent banii rămași și fii mai responsabil(ă). Nu aștepta până când e prea târziu!


Horoscop 12-18 octombrie 2020, Leu:

Este o săptămână grozavă pentru tine în ceea ce privește dragostea. Aștrii favorizează toate iubirile și relațiile tale romantice. Totul pare să meargă în direcția corectă. Te gândești la viitor și pe termen lung, iar pasiunea din cuplu se reaprinde. Fii mai îndrăzneț(ață) dacă îți dorești ceva din tot sufletul. Vigilența este cuvântul cheie al acestei săptămâni. Dacă nu te lași prins(ă) în cursa pregătită de cineva în care ai încredere, atunci totul va fi bine în ceea ce privește banii. Cheltuiește moderat, acest lucru te va împiedica să ai probleme mai târziu. Concentrează-te pe esențial, nu te lăsa condus(ă) de impulsivitate.


Horoscop 12-18 octombrie 2020, Fecioară:

Vei avea parte de un început de săptămână cu de toate. Apoi, zi după zi, aștrii par să îți lumineze tot mai mult viața sentimentală. Dacă pasiunea din cuplu a cam dispărut, este pentru că încetul cu încetul s-a transformat într-o relație senină, fără ca sentimentele să fie afectate. Dacă nu ți-ai întâlnit încă sufletul pereche, în curând te vei îndrăgosti de cineva. Îndrăzneala se plătește! Este absurd să spui că ai făcut alegeri înțelepte, așa că asumă-ți schimbările care se produc acum în stilul tău de viață. Nu vei avea parte de liniște din cauza lipsei banilor, însă ești optimist(ă) și faci tot ce poți pentru a-ți reveni financiar cât mai repede posibil.






Horoscop 12-18 octombrie 2020, Balanţă:

A venit vremea să scapi de trecut și să îți deschizi porțile spre noi relații. Este foarte important să cunoști oameni noi în această perioadă, pentru că doar așa vei reuși să îți întâlnești marea iubire. Dacă ești implicat(ă) într-o relație, apar oportunități inedite de petrecere a timpului liber împreună cu persoana iubită. Dacă te-ai simțit dintotdeauna norocos(asă) în ceea ce privește banii, acum este timpul să te trezești la realitate și să nu mizezi pe asta. Aștrii te sfătuiesc să eviți tranzacțiile riscante sau cumpărăturile impulsive. Acum mai mult decât oricând trebuie să fii responsabil(ă) și calculat(ă).


Horoscop 12-18 octombrie 2020, Scorpion:

Armonia pare să fie cuvântul cheie al acestei săptămâni. Faci tot ce ține de tine pentru a menține lucrurile frumoase. Trăiești clipa și îți sfătuiești și partenerul(a) să facă același lucru. De asemenea, aștrii te sfătuiesc să renunți la gelozie, cel puțin o perioadă, chiar dacă posesivitatea ta nu întrece limita. Fă-o preventiv! Dacă vrei să obții un împrumut pentru o achiziție importantă, întinde-te cât te ține plapuma! Dacă suma solicitată nu e prea mare, vei primi un răspuns pozitiv, în caz contrar, trebuie să mai aștepți. Aștrii te sfătuiesc să nu te grăbești. Amânarea anumitor proiecte fără a le anula pare a fi cea mai eficientă metodă acum.


Horoscop 12-18 octombrie 2020, Săgetător:

Senzualitatea revine în viața ta de cuplu în această săptămână, aștrii îți trezesc la viață sentimentele și îți stârnesc dorințele. Caută să ai parte de mai multă intimitate cu persoana iubită. Dacă ești singur(ă), farmecul tău crește și întâlnirile se înmulțesc. Atmosfera se liniștește imediat ce veniturile tale cresc. Cu mai puțin stres și mai multă speranță, îți conduci proiectele cu viteză maximă. Situația rămâne instabilă în primele zile ale acestei săptămâni, însă banii vor intra încet și sigur imediat după aceea. De asemenea, s-ar putea să obții o promovare.






Horoscop 12-18 octombrie 2020, Capricorn:

Îți ascunzi sentimentele impunându-ți anumite limite în acest început de săptămână. Dragostea este în așteptare, dar este doar alegerea ta. Imediat după aceea, totul va fi diferit, ajungi să cunoști pe cineva și dintr-o dată felul tău de a privi lucrurile se schimbă. Va dura? Nu contează atât timp cât atmosfera este atât de pasională. E clar că nu ești capabil(ă) să gândești pe termen lung, din moment ce în această săptămână vei face tot felul de cheltuieli inutile. Din păcate, pușculița ta va plăti prețul. Dacă vrei să eviți un dezastru financiar, liniștește-te. Cheltuirea impulsivă a banilor nu va face decât să îți deterioreze stabilitatea economică.


Horoscop 12-18 octombrie 2020, Vărsător:

Stai mai mult alături de persoana iubită! E un sfat pe care ar trebui să îl urmezi dacă vrei ca pasiunea dintre voi să nu dispară complet. Uită de grijile de la serviciu sau de plata facturilor, e momentul să te gândești doar la voi doi și la șansa de a fi împreună. Dacă ești singur(ă), norocul e de partea ta și îți poate scoate în cale o persoană interesantă. Trebuie doar să zâmbești mai mult! Lucrurile merg foarte bine pentru tine din punct de vedere financiar în această săptămână. Se poate spune chiar că ești bogat(ă) sau ai perspectiva de a deveni astfel cât de curând. Cu așa venituri sănătoase, poți începe să te gândești la diverse investiții care vor da roade pe termen lung.


Horoscop 12-18 octombrie 2020, Peşti:

Ia inițiativa în căutarea iubirii. Ai ajuns în punctul în care te cunoști destul de bine și știi care sunt așteptările tale privitor la persoana cu care vrei să-ți împarți viața. Ești pe drumul cel bun pentru că ești mai îndrăzneț(ață) decât de obicei și ai idei originale, dar în același timp constructive. Săptămâna aceasta îți poți permite orice. Lasă-te purtat(ă) de val și îndeplinește-ți cele mai dragi dorințe ale inimii tale. De asemenea, ai grijă și de cei(le) din jur, mai ales de cei(le) dragi. Desigur, nu arunca banii pe fereastră, lecțiile din trecut ar trebui să îți fie utile acum.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS