Horoscopul zilei de miercuri, 28 octombrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de miercuri, 28 octombrie 2020


Horoscop 28 octombrie 2020, Berbec:

Berbecii se pregătesc astăzi pentru un eveniment important în familie. Puteţi merge la cumpărături dacă vreţi să cumpăraţi un cadou frumos pentru cineva drag. Dacă sărbătoriţi ziua de naştere a unei rude ar fi bine să nu veniţi cu mâna goală. Sfătuiţi-vă cu ceilalţi(lelalte) membri(e) pentru a pregăti o surpriză cu adevărat frumoasă.


Horoscop 28 octombrie 2020, Taur:

Taurii pot experimenta astăzi senzaţii noi. Aţi putea începe o nouă pasiune, mai ales dacă aveţi o pasiune mai veche, dată uitării. Convingeţi un/o prieten(ă) să vi se alăture dacă nu vreţi să fiţi singuri(e). Ar putea fi o modalitate grozavă de a vă reîncărca bateriile cu energie şi pentru a vă relaxa în compania cuiva drag.


Horoscop 28 octombrie 2020, Gemeni:

Gemenii ar fi bine să evite conflictele astăzi, mai ales din punct de vedere emoţional. Staţi departe de situaţiile tensionate, fiţi calmi(e), răbdători(are) şi acordaţi timp persoanei iubite. Amintiţi-vă că nu doar voi treceţi prin perioade stresante. S-ar putea ca partenerul(a) vostru(astră) să fie extenuat(ă) din cauza serviciului, motiv pentru care nu vă poate oferi toată atenţia de care aveţi voi nevoie acum.






Horoscop 28 octombrie 2020, Rac:

Racii au planuri măreţe privind reamenajarea locuinţei. Poate fi însă o perioadă nu foarte bună din punct de vedere financiar, motiv pentru care trebuie să fiţi cumpătaţi(te) când vine vorba de noi achiziţii. Cel mai bine ar fi să mergeţi la cumpărături alături de un/o prieten(ă) sau o rudă pentru a vă sfătui temeinic. În caz contrar riscaţi să faceţi alegeri de care nu vă veţi bucura foarte mult.


Horoscop 28 octombrie 2020, Leu:

Când ai încredere în tine, atitudinea arogantă a altor persoane nu te afectează. Crede în tine și vei fi bine. Sigur, ar putea exista anumite persoane în anturajul tău care vor încerca să îți pună piedici și să te facă să te îndoiești de ceea ce poți. Nu te lăsa afectat(ă) când îi/le vei auzi cum se tot laudă cu realizările lor. Doar zâmbește și bucură-te că prezența ta îi/le face să se simtă atât de nesiguri(e).


Horoscop 28 octombrie 2020, Fecioară:

Te ambiționezi să duci un stil de viață mai sănătos și acorzi mare parte din timpul tău în acest scop. Aduci schimbări inclusiv în viața profesională și va trebui să ai grijă ca ele să se petreacă treptat. În schimb, dacă îți dorești ca și pe plan romantic lucrurile să evolueze, atunci acum e momentul să acționezi. Curaj și lasă-te purtat(ă) de valul schimbării.






Horoscop 28 octombrie 2020, Balanţă:

Astăzi nu ieși din zona de confort pentru nimic în lume. Ai ajuns într-un punct sensibil și trebuie să ai mai multă grijă de tine însuți(ăți). Fii atent(ă) la cineva care încearcă să profite de tine. Vrea mai mult timp sau bani decât merită, așa că nu te simți vinovat(ă) dacă îl/o vei refuza. Ai fost mult prea generos(asă) pentru prea mult timp. Acum este timpul să tăiați frânghia și să îl/o lași să se descurce singur(ă). Îi vei face o favoare.


Horoscop 28 octombrie 2020, Scorpion:

Nu-ți ajusta ambițiile astfel încât să se potrivească cu ambițiile altora. Asigură-te întotdeauna că te concentrezi asupra îndeplinirii obiectivelor tale, nu ale altcuiva. Unele personalități puternice ar putea să-ți ceară să lași baltă ceea ce te preocupă și să te implici în proiectele sale. Dacă nu îți dorești asta, nu o face.


Horoscop 28 octombrie 2020, Săgetător:

Miercuri, unii(ele) nativi(e) ai(le) zodiei Săgetător vor înţelege ce înseamnă prietenia adevărată. Este posibil să fii pus(ă) în fața unei situații nu tocmai confortabile, moment în care o persoană nu tocmai apropiată ție se va oferi să te ajute necondiționat. În același timp, prieteni(ele) apropiați(te) te vor lăsa baltă. O întâmplare din care vei avea foarte mult de învățat. Gândește-te bine dacă acești(aste) așa-ziși(se) prieteni(e) mai merită să facă parte din viaţa ta.






Horoscop 28 octombrie 2020, Capricorn:

Ai grijă la cheltuieli, pentru că această pasiune consumă foarte multe resurse. Ca soluție de compromis, ai putea convinge şi un/o prieten(ă) sau o persoană specială să ți se alăture. Astfel, toate cheltuielile se vor împărți la doi. În plus, vei avea plăcuta surpriză să descoperi că în doi această pasiune va fi mult mai plăcută.


Horoscop 28 octombrie 2020, Vărsător:

Pentru Vărsători, care sunt cunoscuți pentru misterul lor, se anunţă o perioadă benefică din punct de vedere sentimental. Îți vei deschide complet sufletul faţă de o persoană specială, datorită căreia temperamentul şi atitudinea ta se vor îmbunătăţi considerabil. Seara, o veste de la un/o prieten(ă) vechi(e) te va pune pe gânduri. Bine ar fi să nu te panichezi, să iei lucrurile așa cum sunt și să încerci să le rezolvi cu calm și înțelepciune.


Horoscop 28 octombrie 2020, Peşti:

Peştii simt nevoia unei pauze, dar și a unei schimbări majore în viața lor. Discută sincer cu șeful(a) tău(a) și spune-i că ai nevoie de câteva zile de odihnă. Ai putea să elimini stresul pe care l-ai acumulat în ultima vreme plecând într-o vacanţă spontană. Poți să iei cu tine și câţiva(teva) prieteni(e) sau persoana iubită. Chiar și câteva ore departe de aglomeraţia oraşului sau agitația de la serviciu vor fi excelente. În plus, ai ocazia să te reorganizezi și să încerci să îți stabilești noi planuri pentru viitor.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS