Horoscopul zilei de miercuri, 21 octombrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: miercuri, 21 octombrie 2020


Horoscop 21 octombrie 2020, Berbec:

Nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiți(te) să își folosească și carisma în atingerea obiectivelor. Uneori, un zâmbet face cât ani întregi de muncă, iar un mesaj transmis la momentul potrivit poate înclina balanța în favoarea ta. Atât timp cât scopul este unul nobil, apelează la tot arsenalul de care dispui. Nu ai nimic de regretat.


Horoscop 21 octombrie 2020, Taur:

Problemele de comunicare s-ar putea să îi/le încurce pe nativii(ele) din zodia Taur, însă în orice obstacol există și o oportunitate. S-ar putea să înveți multe lucruri despre tine și despre cum trebuie să interacționezi cu cei(le) din jur, în special în situații delicate. Nu este exclus, cu această ocazie, să realizezi că a spune ferm ceea ce crezi, chiar dacă pare dur la o primă impresie, nu lasă loc de interpretări și te scutește de probleme pe viitor.


Horoscop 21 octombrie 2020, Gemeni:

Gemenii trebuie să fie foarte atenți cui încredințează un secret, în special din sfera sentimentală. Unii(le) nu fac decât să folosească informațiile în scop propriu, fără a ține cont de situațiile complicate pe care le-ar putea crea. Dacă ai o problemă de ordin personal, apelează strict la acele persoane care și-au dovedit loialitatea în trecut.


Horoscop 21 octombrie 2020, Rac:

Nativii(ele) Rac ar putea avea probleme la muncă și nu neapărat din cauza lor. Unul(a) dintre membrii(ele) echipei nu este chiar sincer(ă), iar acest lucru ar putea afecta munca tuturor. Dacă vedeți că nimeni nu ia măsuri, căutați să vă impuneți și să demonstrați că intervenția este în beneficiul tuturor. Într-un final toți(ate) își vor da seama că ați avut dreptate și că era necesar să fie luate măsuri din timp.


Horoscop 21 octombrie 2020, Leu:

Leii au parte, astăzi, de o trădare care s-ar putea să se lase cu urmări total nefericite. Fiți atenți(te) la ce se întâmplă în jur și, în special, la modul în care se poartă acele persoane pe care de obicei nu le-ați fi băgat în seamă. Este posibil ca un mesaj pe care în mod normal l-ați fi trecut cu vederea să vă trezească la realitate și să vă ofere posibilitatea de a reduce din efectele trădării.


Horoscop 21 octombrie 2020, Fecioară:

Astăzi sunteți indeciși(se), iar acest lucru s-ar putea să vă coste. Există riscul de a rata o oportunitate importantă, în viața profesională sau sentimentală, dacă nu sunteți dispuși(se) să vă asumați riscuri. Dacă nu sunteți siguri(e) cum să procedați în anumite momente, ideal ar fi să mergeți pe primul instinct și să aveți până la capăt încredere în deciziile luate, chiar dacă alte persoane nu sunt de acord cu pașii pe care îi faceți.


Horoscop 21 octombrie 2020, Balanţă:

Tu reprezinţi autoritatea deplină în ochii altora care ascultă de tine cu sfinţenie. Unii(ele) o fac din respect, pentru că îţi recunosc astfel valoarea şi superioritatea, alţii(tele) o fac din frică, pentru că e posibil să deţii şi unele instrumente coercitive în cazul în care n-o fac, dar alţii(tele), pur şi simplu, îţi admiră personalitatea luminoasă, puternică, ce iese în evidenţă pe oriunde ai trece.


Horoscop 21 octombrie 2020, Scorpion:

Ai alături de tine un om cu care ai o relaţie cu totul specială. Parcă vă cunoaşteţi de-o viaţă, ba chiar mai mult de atât, parcă relaţia voastră trece dincolo de actuala existenţă. Vă cunoaşteţi atât de bine unul pe altul, gândiţi la fel, reacţionaţi la fel şi vă completaţi de minune.


Horoscop 21 octombrie 2020, Săgetător:

Ai grijă la deciziile cu impact major ale acestei perioade, pentru că par a fi unele din cele mai dificile din ultima perioadă! Practic, stabileşti ce trebuie făcut cu o sumă de bani pe care ai acumulat-o în timp mai îndelungat, o investiţie, o achiziţie majoră, ceva scump ce nu-ţi permiţi decât de câteva ori în viaţă.


Horoscop 21 octombrie 2020, Capricorn:

Astăzi, nativii(ele) zodiei Capricorn sunt predispuși(se) la tot felul de conflicte. În jurul tău se ivesc certuri de tot felul, noroc că eşti tu acolo ca să calmezi spiritele. Adevărul poate fi undeva la mijloc, așa că imparțialitatea ta poate oferi o soluție care să mulţumească ambele tabere. În plan sentimental, totul pare să meargă strună. Seara, jumătatea te va surprinde cu un cadou inedit.


Horoscop 21 octombrie 2020, Vărsător:

Și pentru Vărsători se anunță o zi destul de agitată. Vei avea de-a face cu persoane nervoase și furioase, cărora nu vei încerca să le ții piept. Te poţi aştepta la vorbe urâte și chiar jigniri din partea unora, însă bine ar fi să nu intri în jocul lor. Nu faci nimic dacă îți sare și ție țandăra. Încearcă să îți mai domoleşti furia atunci când ceva nu-ţi convine și lasă lucrurile să se liniștească de la sine.


Horoscop 21 octombrie 2020, Peşti:

Miercuri, nativii(ele) zodiei Pești se simt strâmtorați(te) în plan financiar. Bugetul s-a cam terminat, iar viitorul nu sună prea promițător. Dacă te știi pe un teren fragil, încearcă să iei unele măsuri de precauţie, nu te întinde mai mult decât ţi-e plapuma sau chiar ai putea să renunți la unele cheltuieli, dacă acestea mai pot aştepta. Din fericire, lucrurile sunt cum nu se poate mai armonioase pe plan sentimental. Cei(le) singuri(e) să se pregătească sufletește, pentru că ar putea cunoaște o persoană unică.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS