Horoscopul zilei de marți, 20 octombrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: marți, 20 octombrie 2020


Horoscop 20 octombrie 2020, Berbec:

Sunteți pe punctul să luați o decizie importantă într-o problemă despre care nu știți toate detaliile, iar asta s-ar putea să vă coste. Poate ar fi bine să amânați luarea unei decizii radicale până în momentul în care veți afla toate circumstanțele problemei. Nu de alta dar s-ar putea să vă puneți rău cu o persoană pe care ar fi bine să nu o deranjați pentru că, în cele din urmă, tot voi veți plăti.


Horoscop 20 octombrie 2020, Taur:

Astăzi primiți sfaturi importante despre viață și sănătate de la o persoană de la care v-ați fi așteptat mai puțin să primiți ajutor. Chiar dacă persoana respectivă nu se află printre favoriții(tele) voștri(astre), nu uitați să-i(le) oferiți recunoștință pentru sfaturile primite, mai ales că această comunicare poate fi modul prin care îngropați securea unui conflict de lungă durată și care v-a făcut să consumați multă energie.


Horoscop 20 octombrie 2020, Gemeni:

Relația sentimentală în care sunteți implicați(te) poate ajunge la un alt nivel dacă reușiți să vorbiți deschis despre sentimente. Chiar dacă aveți programul încărcat, este important să vă faceți timp pentru partenerul(a) de viață. În mod cert veți avea de câștigat dacă vă asumați cuvintele folosite. Veți găsi înțelegere chiar și în momentele mai puțin plăcute și chiar dacă aceasta nu iese din prima la iveală.






Horoscop 20 octombrie 2020, Rac:

Racii au parte, astăzi, de multe provocări și există posibilitatea să fie obligați să-și unească forțele cu o persoană sau alta pentru a trece cu bine peste toate hopurile care le ies în cale. Este important să demonstrați oamenilor că sunteți dispuși(se) să colaborați, să jucați în echipă și, mai ales, să vă coordonați pașii cu cei(le) care vă sar în ajutor fără a le solicita în mod expres să joace după cum li se cântă.


Horoscop 20 octombrie 2020, Leu:

Leii răspândesc calm în jurul lor. Oamenii sunt impresionați de calmul de care dați dovadă, dar și de modul lejer în care îndepliniți misiunile pe care le aveți în program. Asta nu înseamnă că trebuie să abuzați de încrederea avută în forțele proprii, mai ales că există pericolul ca, spre finalul zilei, să rămâneți fără energie, iar acest lucru s-ar putea transforma inclusiv în apariția unor probleme de sănătate.


Horoscop 20 octombrie 2020, Fecioară:

Nativii(ele) Fecioară trebuie să apeleze, astăzi, la simțul umorului pentru a depăși mai ușor momentele dificile. Trebuie să înțelegeți că problemele apărute nu sunt un capăt de țară și trebuie să vă păstrați optimismul, mai ales că în curând soarele va străluci din nou și pe strada voastră. Luați aminte că important este să nu vă menajați și să dați tot ce aveți mai bun pentru că oamenii vor aprecia măcar efortul depus.






Horoscop 20 octombrie 2020, Balanţă:

Dacă sunteți din rândul persoanelor care au flirtat destul de mult în ultima perioadă, trebuie să aflați că ați putea ajunge în situația în care o persoană de s*x opus, căreia nu îi acordați foarte multe șanse, să vă impresioneze peste așteptări. Depinde doar de voi dacă sunteți gata să faceți un pas important în viață și să duceți relația la un alt nivel. Totul se rezumă la o singură întrebare, riscați sau nu?


Horoscop 20 octombrie 2020, Scorpion:

Astăzi este posibil să primiți un mesaj de la o persoană cu care nu ați mai vorbit de mult timp. Acceptați discuția pentru că veți avea parte de o mulțime de surprize plăcute și de informații utile care s-ar putea să vă fie de mare folos pe viitor. Trebuie să vă mențineți cât mai departe de propria zonă de confort pentru a putea să vă bucurați cât mai mult de micile plăceri ale vieții.


Horoscop 20 octombrie 2020, Săgetător:

Cuvintele care vă dor nu trebuie puse la suflet. Săgetătorii ar putea fi implicați într-o discuție aprinsă cu o persoană care nu are proprietățile cuvintelor și este posibil să vă jignească într-un mod agresiv. Ideal ar fi să nu acordați prea mare atenție pentru că, în cele din urmă, roata se va întoarce, iar persoana respectivă ar putea ajunge la mâna voastră, respectiv să vă solicite ajutorul. Rămâne de văzut dacă veți fi dispuși(se) să săriți în ajutor sau nu.






Horoscop 20 octombrie 2020, Capricorn:

Găsiți variante de socializare la fiecare colț de stradă. Vă bucurați la maxim de atenție celor din jur și nu ezitați să ciupiți câte două-trei minute din program pentru câte o conversație plăcută. Cu un pic de curaj s-ar putea să ajungeți să purtați discuții importante chiar cu persoane pe care v-ar fi fost greu să le abordați în mod normal. Atenție, totul stă în încrederea pe care o aveți în modul de a stăpâni anumite subiecte.


Horoscop 20 octombrie 2020, Vărsător:

Vărsătorii au parte de ceva probleme în viața personală. Chiar dacă vă afectează mult, nu trebuie să le lăsați să vă afecteze și viața profesională. Mai ales că este o perioadă în care șeful(a) direct(ă) se bazează pe abilitățile voastre de a rezolva cu eleganță problemele mai delicate ale echipei. Atât timp cât vă puneți la dispoziția echipei de lucru, evitați să răspundeți la e-mailuri personale sau să dați telefoane cu un asemenea caracter.


Horoscop 20 octombrie 2020, Peşti:

Aveți dificultăți astăzi din cauza echilibrului pe care nu reușiți să-l obțineți în viață. Căutați să înregistrați succesuri importante într-un timp cât mai scurt, iar acest lucru este imposibil. În special pentru că sunt momente în care nu păreți dispuși(se) să evoluați la sută la sută din potențial. Țineți minte că, pentru a obține victorii importante, trebuie să și contribuiți cu un efort pe măsură.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS