Horoscopul zilei de marți, 13 octombrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: marți, 13 octombrie 2020


Horoscop 13 octombrie 2020, Berbec:

Pentru a face mai multe din ceea ce vă doriţi astăzi, trebuie să învăţaţi să mai spuneţi şi „nu”. Dacă nu doriţi să onoraţi o invitaţie ori nu doriţi să participaţi într-un anumit proiect atunci aveţi curajul necesar de a refuza, cu politeţe, oferta. Lăsaţi timpul rămas pentru voi, relaxaţi-vă şi petreceţi timp alături de cei(le) dragi. O companie plăcută vă va aduce bunădispoziţie şi va elimina stresul acumulat de-a lungul zilei.


Horoscop 13 octombrie 2020, Taur:

Comunicarea inexplicabil de tensionată sau incomodă pe care ați avut-o recent cu un/o coleg(ă) de muncă ar putea avea brusc un sens astăzi atunci când veţi afla ceva nou despre el(a). Aceste noi informații vă vor ridica greutatea de pe umeri și vă vor ajuta să nu vă mai faceți griji cu privire la ceea ce cred ei(le) despre voi. Obțineți o imagine mai completă a acestei persoane și a rolului dumneavoastră în viața ei. Căutați lucruri care să relaxeze atmosfera între voi doi, s-ar putea ca această persoană să treacă printr-o perioadă foarte dificilă, iar răbufnirile sale să fie cauzate din acest motiv.


Horoscop 13 octombrie 2020, Gemeni:

Unul(a) dintre prietenii(ele) voştri(astre) ar putea dispărea brusc din viaţa voastră, fără o explicaţie ori un semn, sau o discuţie amicală. Gândiţi-vă bine dacă aţi greşit cu ceva pentru a înţelege care sunt următorii paşi pe care trebuie să îi faceţi dacă vă doriţi o împăcare. Fiţi curajoşi(ase), demni(e) şi răspundeţi în faţa nedreptăţii în cazul în care cineva a oferit informaţii false despre voi. S-ar putea ca prietenul(a) vostru(astră) să fi fost minţit(ă) în legătură cu voi. Restauraţi pacea şi liniştea în relaţia voastră de prietenie.






Horoscop 13 octombrie 2020, Rac:

Zi încărcată emoțional pentru nativii(ele) zodiei Rac. Pregătește-te pentru schimbări importante în viitorul apropiat, cu precădere în sfera intelectuală. Ai încredere în propriile forțe și fii optimist(ă), însă rămâi prudent(ă) și nu face promisiuni pe care nu le poți aduce la îndeplinire. Acordă-i mai mult timp partenerului(ei) cu care împarți bucuriile vieții.


Horoscop 13 octombrie 2020, Leu:

Un compromis pe care l-ai făcut în urmă cu câteva zile începe să îți pună probleme. E posibil să simți că ai fost manipulat(ă). Nu e confortabil să realizezi că cineva din anturaj te-a influențat într-un mod negativ dar, înainte de a-l/o confrunta pe cel(a) în cauză, cere un sfat cuiva în care ai încredere. Spune-i ce s-a întâmplat și asigură-te că nu ai înțeles tu greșit întreaga situație. Ferește-te să tragi concluzii pripite!


Horoscop 13 octombrie 2020, Fecioară:

Unul(a) dintre prietenii(ele) tăi(ale) are nevoie de ajutorul tău, dar este prea timid(ă) să ți-l ceară. Dacă observi că unul(a) dintre prietenii(ele) tăi(ale) acționează ciudat, sau pare pierdut(ă), ia atitudine și oferă-i o mână de ajutor. Spune-i că se pot baza pe tine pentru sprijin. Și dacă refuză ajutorul, nu o lua personal. Pur și simplu nu e pregătit(ă) încă să renunțe la a încerca de unul(a) singur(ă) să iasă din încurcătură.






Horoscop 13 octombrie 2020, Balanţă:

Ești isteț(ață) cât să eviți oamenii care se laudă. Nu doar că nu au niciun motiv real să se laude, dar oamenii care își exagerează valoarea o fac pentru că sunt chiar neinteresanți. Așa că dă-le cu flit celor care spun vorbe mari. Nu te supăra dacă nu te observă. De ce ai vrea atenția cuiva atât de superficial și lipsit de putere? Rămâi lângă oamenii pe care îi cunoști și îi iubești. Acum este momentul să prețuiești oamenii pe care îi ai în viața ta.


Horoscop 13 octombrie 2020, Scorpion:

Doar pentru că visele ți-au oferit mesaje interesante în ultima perioadă nu înseamnă că trebuie să încerci să le descifrezi pe toate. Unele vise sunt doar vise și nimic mai mult. Dacă îți faci griji că trebuie să îți clarifici treburile în viață, atunci aruncă o privire la ora de trezire, nu la cea de culcare. Indiciile sunt mai clare acolo. Atribuirea unei importanțe sporite pentru ce face creierul tău noaptea ar putea fi doar o eschivă de la acceptarea realității.


Horoscop 13 octombrie 2020, Săgetător:

Conversațiile pe care le porți azi ar putea să îți dezvăluie lucruri importante, dar doar dacă le porți în direcția corectă. Fii mai băgăreț(ață) când vorbești cu oamenii care dețin răspunsurile. Pune întrebări de care să pună la îndoială și nu te sfii să intri într-o dezbatere încinsă. Uneori oamenii țin informațiile pentru ei pentru că nu își dau seama că le vrea cineva. Curiozitatea te va face să dezvălui noi fapte și ai putea da și peste un secret savuros pe care îl țineau ascuns de ceva vreme.






Horoscop 13 octombrie 2020, Capricorn:

Marți, nativii(ele) zodiei Capricorn par să fie favoriții(tele) aștrilor. Tot ce v-ați propus pentru astăzi va fi dus la bun sfârșit, iar rezultatul va ieși așa cum ți-ai dorit. Orice obstacol apare va fi rezolvat cu înțelepciune. Este o zi excelentă pentru a pune la cale o afacere. Ideile vin pe bandă rulantă și unele dintre ele chiar pot avea succes. Spre seară, o surpriză din partea persoanei iubite te va face să te simți în al nouălea cer.


Horoscop 13 octombrie 2020, Vărsător:

Vărsătorii par să muncească în van. Este o risipă de energie, mai ales că insiști să rezolvi aceleași probleme. Bine ar fi să reconsideri și, dacă ai ajuns la concluzia că nu merită efortul, renunță. Ai putea alege să faci altceva, ceva ce ți-ar putea aduce mai multe câștiguri. În a doua parte a zilei, o întâlnire romantică e favorabilă nativilor(elor) care nu și-au găsit însă jumătatea.


Horoscop 13 octombrie 2020, Peşti:

Pentru nativii(ele) zodiei Pești, ziua de marți înseamnă o cădere bruscă și abruptă cu picioarele pe pământ. Nu te panica, ai maturitatea și tot ce trebuie ca să găsești cele mai bune soluții la probleme. Dacă simți că ești depășit(ă) de situație, nu ezita să ceri ajutorul celor din jur. Ai o mare putere de convingere, însă este bine să vorbești sincer și din inimă. Doar așa vei ajunge la sufletul celor dragi.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS