Horoscopul zilei de luni, 12 octombrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: luni, 12 octombrie 2020


Horoscop 12 octombrie 2020, Berbec:

Berbecii ar putea întâlni o persoană care să le rezolve anumite probleme sau care să le propună anumite soluții imposibil de imaginat în urmă cu puțin timp. Este o colaborare care dă rezultate frumoase și din care s-ar putea naște o frumoasă prietenie. Seara ar putea aduce vești extraordinare de la un/o membru(ă) al/a familiei sau prieten(ă) apropiat(ă), așa că nu vor lipsi motivele de sărbătoare.


Horoscop 12 octombrie 2020, Taur:

Taurii sunt sfătuiți să fie atenți la acte, documente, specificații, în special dacă iau unele decizii cu impact pe viitor. Dacă semnezi un contract de împrumut, asigură-te că ai înțeles toate clauzele și nu există nimic care te-ar putea pune în dificultate. N-ar strica să fii cu ochii în patru și la partea tehnică a lucrurilor, nu poți fi niciodată prea prevăzător(are). Măcar, în acest mod, vei putea dormi liniștit(ă) noaptea.


Horoscop 12 octombrie 2020, Gemeni:

Gemenii sunt puși pe fapte mari, pe plan sentimental, iar de curaj cu siguranță nu duc lipsă. De altfel, nativii(ele) din această zodie sunt cunoscuți(te) pentru gesturile de neuitat, care topesc inimi și dau naștere la momente de neuitat. Dacă ai de gând să impresionezi pe cineva, țintește sus și nu ezita nicio clipă.


Horoscop 12 octombrie 2020, Rac:

Racii sunt sfătuiți să se dedice trup și suflet unui singur proiect, dacă vor să-l scoată la capăt. Chiar și cele mai bune idei dau greș sau nu produc efecte dacă nu depui efortul necesar, așa că nu-ți irosi energia în zeci de părți. Alege un singur drum, chiar dacă îți va lua ceva timp să te decizi și ține-te de el.


Horoscop 12 octombrie 2020, Leu:

Leii pun la punct toate detaliile pentru un nou proiect de afaceri. Dacă v-ați gândit îndelung la toate posibilitățile de a obține succesul pe această cale și aveți siguranța că finalul va fi unul glorios, mergeți înainte cu capul sus, fără să ascultați gurile rele. Aștrii întrevăd vești bune și în dragoste pentru voi în viitorul apropiat.


Horoscop 12 octombrie 2020, Fecioară:

Fecioarele sunt sfătuite să evite conflictele mai ales la serviciu. Dacă un/o coleg(ă) încearcă să vă pună piedici pentru a face impresie în fața șefilor(elor), adoptați o strategie diferită. Fiți calmi(e), acționați cu tact și nu porniți niciun conflict. Imaginea voastră va rămâne intactă, iar superiorii(arele) vor lua decizia corectă. Aveți șansa de a obține o mărire de salariu.


Horoscop 12 octombrie 2020, Balanţă:

Cei(le) aflați(te) sub semnul zodiacal al Balanțelor au parte de mare noroc din punct de vedere sentimental. Sunt șanse să vă reîntâlniți cu o iubire din trecut, o persoană specială care v-a rămas atât în minte, cât mai ales în suflet. Aveți curajul de a acorda o a doua șansă unei întâlniri, căci s-ar putea să fie începutul unei frumoase povești de dragoste, mai ales că sentimentele ar putea fi reciproce. Fiți sinceri(e) și curajoși(ase), lăsați destinul să își urmeze cursul.


Horoscop 12 octombrie 2020, Scorpion:

Nimeni și nimic nu-i poate scoate din starea lor de bunădispoziție în această zi. Scorpionii vor aduce lumina în orice încăpere, iar totul se va datora unei vești aflate de la primele ore ale dimineții din partea unei rude ori a persoanei iubite. Plănuiți o mică întrunire de familie pentru a anunța noutățile, căci fără îndoială veți avea motive de sărbătorit. În afaceri lucrurile stagnează, dar aștrii întrevăd lucruri bune în viitorul nu foarte îndepărtat.


Horoscop 12 octombrie 2020, Săgetător:

Luni, nativii(ele) zodiei Săgetător simt că pot să obțină tot ce îşi doresc. Sfatul aștrilor pentru tine este să nu aştepţi de la alţii(tele) să-ţi rezolve problemele. Trebuie să ai mai multă încredere în tine şi în propriile tale forțe. De asemenea, evită conversațiile inutile, altfel ziua va trece fără să faci lucruri importante. Seara, un/o prieten(ă) te va fericit(ă) cu o veste importantă.


Horoscop 12 octombrie 2020, Capricorn:

Astăzi, Capricornii își vor atinge obiectivele doar dacă sunt creativi. O persoană extrem de influentă, care te poate ajuta în carieră, îți dă târcoale, așa că nu încerca să o eviți. Pune la punct o întâlnire cu această persoană și încearcă să fii cât mai inspirat(ă). Horoscopul îți recomandă să să nu dai semne de nervozitate ori de slăbiciune. Spre seară, după o zi destul de interesantă, vei avea parte de o surpriză incredibilă din partea partenerului(ei) de viață. Relaxează-te, o meriţi din plin!


Horoscop 12 octombrie 2020, Vărsător:

Pentru Vărsători, ziua de luni vine la pachet cu stresul problemelor financiare. Simți nevoia să te distanțezi de tot acest stres, însă lucrurile au ajuns acolo unde nu prea te mai poți fofila. Încearcă să gândești mai pozitiv şi vei vedea că rezultatul va fi unul spectaculos. În plus, un plan de afaceri bine pus la punct îți va aduce cu siguranţă beneficiile financiare pe care le aştepţi. O altă soluţie care te-ar putea scoate la liman ar fi schimbarea locului de muncă sau, poate, un împrumut avantajos.


Horoscop 12 octombrie 2020, Peşti:

Astăzi, nativii(ele) zodiei Pești vor fi ținta criticilor celor apropiați(te). Nu te enerva, nu ai niciun motiv să pui la suflet vorbele urâte. În plus, multe dintre ele sunt spuse la nervi. Chiar dacă primul impuls este să răspunzi în același fel, nu o face. Lasă frustrările de o parte și rămâi calm(ă). Te poți gândi câteva secunde şi la criticile primite. Poate există acolo şi un sâmbure de adevăr și ai putea lua ceva măsuri ca să îndrepți situația.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS