Horoscopul zilei de sâmbătă, 10 octombrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 10 octombrie 2020


Horoscop 10 octombrie 2020, Berbec:

Berbecii ar putea avea senzația că se află pe nisipuri mișcătoare în plan sentimental, însă, în realitate, nu au motive de îngrijorare. Îndoiala se poate strecura din multe motive, nu neapărat din cauza partenerului(ei) de viață sau a acelei persoane care ți-a furat inima. Încearcă să lași emoțiile să treacă, fără să acționezi la impulsul lor.


Horoscop 10 octombrie 2020, Taur:

Taurii simt nevoia de a se exterioriza și de a lăsa sentimentele să iasă la suprafață, iar asta nu poate fi decât benefic pentru starea lor de spirit. Nu ai niciun motiv să ții trăirile sub capac, în special dacă ai trecut printr-o experiență care te-a marcat. Dacă simți nevoia cere sfatul unui(ei) prieten(e) apropiat(e) sau plănuiește o mică escapadă. O meriți și te va energiza pentru o bună perioadă de timp.


Horoscop 10 octombrie 2020, Gemeni:

Gemenii sunt într-o stare de spirit foarte bună și fac față cu succes provocărilor. Însă nu lăsa această perioadă excelentă să treacă fără a rezolva unele probleme mai vechi, pe care ai încercat să le eviți până acum. Dacă simți că ești energic(ă) și încrezător(are), ia o decizie finală și ține-te de ea, vei scăpa de o mare povară și îți vei mulțumi pe viitor.


Horoscop 10 octombrie 2020, Rac:

Pentru nativii(ele) din zodia Rac, weekendul aduce numai iubire și speranță, chiar dacă totul pare a fi o iluzie. Dacă ți s-a strecurat în inimă o persoană specială, asigură-te că nu pierzi momentul. Singurul regret este regretul de a nu fi făcut nimic, deși instinctul îți spunea cu totul altceva. Curajul este prima dintre virtuți.


Horoscop 10 octombrie 2020, Leu:

Tocmai când credeai că ziua nu poate merge mai prost, Universul intervine și schimbă ca prin magie cursul lucrurilor. Iar veștile bune abia acum încep să apară, în special pe plan sentimental. Nu pierde această minunată ocazie lenevind pe canapea!


Horoscop 10 octombrie 2020, Fecioară:

S-ar putea să trebuiască să lucrezi peste program, dar sunt mari șanse să nu te deranjeze acest lucru. Banii în plus nu strică și, oricum, tu ai tendința de a da o mână de ajutor atunci când se ivește ocazia. Ești într-o dispoziție destul de bună și nu lași pe nimeni să îți strice starea. Profită de ziua asta și arată ceea ce poți. Îți va prinde bine pe termen lung.


Horoscop 10 octombrie 2020, Balanţă:

S-ar putea să te simți puțin dezamăgit(ă), de parcă aștepți în orice clipă să vina acea veste care îți va strica toată ziua. Dar nu e cazul să disperi. Fii optimist(ă) și cald(ă) și Universul va acționa în favoarea ta. Nu e cazul nici să sari în sus de bucurie. Puțină cumpătare nu strică.


Horoscop 10 octombrie 2020, Scorpion:

Ești în formă și se vede asta. Lasă la o parte modestia și arată-ți adevărata valoare, cu atât mai mult cu cât șeful(a) tău(a) îți va cere să te ocupi de un proiect important, fix pe sufletul tău. Tu știi că te ridici la înălțimea așteptărilor, însă trebuie să și arăți asta. Ai inteligența, rezistența și sprijinul necesar ca să faci față situației. Nu există nimic între tine și succes!


Horoscop 10 octombrie 2020, Săgetător:

Sâmbătă, nativii(ele) zodiei Săgetător au nevoie să fie vigilenți(te) și gata pentru orice. Trezește-te la primele ore ale dimineții și asigură-te că ești pregătit(ă) să depășești orice obstacol ți-ar apărea în drum. În această seară vei avea parte de o întâlnire foarte importantă, la care trebuie să te prezinți impecabil(ă). Fă ceea ce știi tu mai bine ca să-ți păstrezi calmul. Doar așa vei obține cele mai bune rezultate pe ziua de azi.


Horoscop 10 octombrie 2020, Capricorn:

Astăzi, Capricornilor le surâd șansele pe toate planurile, în dragoste și pe plan profesional. Ești în centrul atenției și îți place asta. Dacă ai ceva de rezolvat, indiferent că este vorba despre o problemă personală sau o sarcină de serviciu, horoscopul recomandă să rămâi obiectiv(ă) și logic(ă). Nu uita să privești imaginea de ansamblu, în loc să te canalizezi asupra unei singure probleme.


Horoscop 10 octombrie 2020, Vărsător:

Pentru nativii(ele) zodiei Vărsător, pot să apară tot felul de neclarități. Simți că îți fuge pământul de sub picioare și că ești atacat(ă) din toate părţile. Nu uita însă, că ai un talent nativ de a rezolva problemele, aşa că tot ce trebuie să faci este să ai încredere în propriile forțe. Dacă te confrunţi cu probleme în cuplu, privește-te în oglindă. Nimic nu se va schimba dacă nu ești sincer(ă) cu tine și cu cel(a) de lângă tine.


Horoscop 10 octombrie 2020, Peşti:

Peştii se vor confrunta cu o problemă delicată, personală, însă o vor rezolva cu tact și inteligență. Este o chestiune care te macină de ceva vreme și căreia nu ai reușit să îi dai de capăt. Răspunsul a fost tot timpul la tine, însă alte lucruri ți-au distras atenţia în altă direcţie, cu bună ştiinţă. Tot ce trebuie să faci este să ai încredere în tine și în propriile decizii. Vezi dincolo de aparențe și vei vedea soluția în fața ta.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS