23 octombrie - 21 noiembrie 2020: Soarele tranzitează Scorpionul

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
23 octombrie - 21 noiembrie 2020: Soarele tranzitează Scorpionul


Cu Soarele în zodia Scorpionului vom avem nevoie de răspunsuri și singura modalitate de a ajunge la miezul problemelor noastre, este să ne punem foarte multe întrebări, să ne ținem ochii deschiși, să investigăm totul în jurul nostru.


Berbec:

Pentru Berbeci, acest tranzit va influenţa pasiunea fizică, secretele, lucrurile ascunse, manipulările, dependențele de orice natură vor fi în creștere. Atenție la împrumuturile riscante! Poţi afla secrete legate de relații personale ascunse sau acte, moșteniri ori bani ascunși.


Taur:

Pentru Tauri, acest tranzit va influenţa luptele pentru puterea în cuplu, posibilele manipulări în toate tipurile de parteneriate, tendința de a-i(le) manipula și folosi pe ceilalți(lelalte) în atingerea scopurilor personale, sentimentele ascunse, bănuielile, geloziile. Vestea bună este că vei fi puternic(ă), ambițios(asă), îţi vei putea impune punctele de vedere și proiectele.






Gemeni:

Pentru Gemeni, acest tranzit va influenţa ambițiile, inteligența, dorința de afirmare la locul de muncă. Vei avea abilitatea să te foloseşti de toate calitățile și pârghiile avute la dispoziție pentru a îţi atinge obiectivele. Micile probleme de sănătate vor fi specifice Scorpionului.


Rac:

În dragoste vei evita flirturile, vei dori un/o partener(ă), o relație profundă, care să dureze pe termen lung. Inteligența va fi vie, activitatea mintală intensă, profundă.


Leu:

Vestea bună este că vei trata cu seriozitate problemele familiei, discuțiile vor fi serioase, aplicate, profunde. Pot apărea lupte pentru putere sau tendința de a îţi influența sau manipula partenerul(a). Nu vei accepta refuzuri, pentru că vei considera că știi cel mai bine ce este de făcut.






Fecioară:

Putere mare de influență și de afirmare în relațiile publice. Acestea vor avea loc pentru a rezolva probleme importante. Te vei impune cu autoritate, prin magnetismul personal și abilitatea de a influența oamenii.


Balanţă:

Soarele în Scorpion va influența sectorul banilor obținuți prin muncă, în cazul vostru. Vestea bună este forța mintală și ambiția de a reuși dată de acest tranzit. Vestea rea este că pasiunea și încrederea prea mare te pot face să uiţi de riscuri.


Scorpion:

Prezența Soarelui în propriul vostru semn va face ca nivelul de energie să fie optim. Este momentul planurilor, al noilor începuturi, al hotărârii de a o lua de la capăt. Nu uita, ceea ce gândeşti și decizi în preajma zilei de naștere determină atmosfera următoarelor 12 luni!


Săgetător:

Urmează o perioadă de interiorizate, de analize intense, de posibile transformări spirituale. Este o perioadă a pregătirilor, nu a acțiunilor concrete. Activitățile mintale intense te vor pregăti pentru acțiunile pe care le vei iniția după intrarea Soarelui în Săgetător.






Capricorn:

Relațiile sociale, cu prietenii(ele) vor fi mai rare, cu mai puține persoane, dar mai importante atât afectiv cât și practic. Vei evita socializarea de dragul socializării, iar discuțiile vor deveni mai serioase, mai aplicate. Vei avea puterea de a prelua conducerea grupului tău, folosind și manipularea dacă va fi cazul.


Vărsător:

Va fi o perioadă favorabilă din punct de vedere profesional, în care vei avea forța să progresezi în carieră. Următoarele săptămâni vor fi prielnice datorită ambiției, forței interioare, inteligenței și abilității de care vei da dovadă.


Peşti:

Vor exista şanse de progres în domeniul educației superioare, al spiritualității, al cercetărilor de orice fel, filozofice sau judiciare. Sunt susținute activitățile care au legătură cu studiile științifice, justiția și relațiile cu străinătatea.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS