2-27 octombrie 2020: Venus tranzitează zodia Fecioară

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
2-27 octombrie 2020: Venus tranzitează zodia Fecioară


Berbec:

Venus în Fecioară va influența felul în care te vei comporta la locul de muncă. Vei fi atent(ă) la detalii, poate un pic tipicar(ă). Vei avea grijă ca totul să fie perfect, verificat în detaliu. Vei munci mult, corect, gata să dai o mână de ajutor. Încearcă să nu te îngrijorezi în exces, mai ales în ceea ce privește sănătatea ta.


Taur:

Dacă te-ai întors la școală sau urmezi niște cursuri vei fi studioși și vei analiza cu atenție toate detaliile. În relațiile romantice sau față de cei(le) mici îţi vei dovedi dragostea prin fapte. Încearcă să nu fii prea critic(ă) față de persoanele dragi!


Gemeni:

Familia trece pe primul plan și vei fi mai ocupat(ă) având grijă ca persoanelor dragi să nu le lipsească nimic. Poate că vei face și unele cumpărături destinate casei și familiei, dar acestea vor avea mai ales o destinație practică. Vei administra cu precauție bugetul familiei.


Rac:

Vei străluci în cercul de prieteni(e) sau în relațiile publice, pentru că vei avea șarmul caracteristic planetei frumuseții. Asta nu înseamnă că nu vei fi apreciat(ă) și pentru hărnicie și simțul responsabilității.






Leu:

Venus în Fecioară te va face responsabil(ă) în administrarea banilor. Dacă ai tendința să cheltui pentru imaginea proprie, în următoarea perioadă vei fi mai responsabil(ă), mai precaut(ă), vei gestiona mai bine bugetul. Se prea poate să te îngrijorezi mai mult ca de obicei în privința problemelor financiare.


Fecioară:

Venus va lumina semnul Fecioarei, conferindu-ți mai mult șarm, atractivitate și simț al frumosului. Viața sentimentală se poate îmbunătăți, iar dacă ești singur(ă) poți întâlni pe cineva. În proiectele profesionale poți avea succes nu doar pentru că vei atrage oamenii în jurul tău, ci și pentru că vei avea mai mult fler financiar.






Balanţă:

Va fi o perioadă în care vei fi mai rezervat(ă) și nu vei dori să iți exprimi sentimentele în mod deschis. În viața sentimentală s-ar putea să existe lucruri nespuse sau chiar relații secrete. Dacă vei întâlni pe cineva nou, poate lucra la un spital, cămin sau într-o instituție de autoritate. Vei fi interesat(ă) de probleme spirituale.


Scorpion:

Sociabilitatea va fi în creștere, vei avea farmec personal și vei petrece momente agreabile alături de amici(e). Se prea poate să ai parte de reuniuni, petreceri și evenimente fastuoase.


Săgetător:

Venus te va susține pe planul carierei. Te vei distinge atât datorită șarmului personal, chiar a talentului teatral, cât și datorită seriozității și minuţiozităţii. Este indicat să lași deoparte timiditatea.






Capricorn:

Este o perioadă favorabilă să îţi deschizi orizonturile, să priveşti în perspectivă, să crezi că orice este posibil. Combinația dintre Venus și Fecioară te va susține din punct de vedere intelectual, să combini seriozitatea și capacitatea intelectuală cu dorința de acumulare a lui Venus. Sunt susținute justiția, studiile superioare și contactele profitabile cu străinătatea.


Vărsător:

Venus în Fecioară te va ajuta să ții sub control cheltuielile și să eviți riscurile financiare. În privința relațiilor sentimentale și a ispitelor și exceselor de orice fel, acest tranzit te va ajuta să devii mai ponderat(ă).


Peşti:

Relațiile personale și cele profesionale sau de afaceri vor beneficia de acest tranzit, pentru că vei fi dispus(ă) să îţi dovedeşti dragostea sau loialitatea prin fapte concrete, nu doar prin vorbe. Sunt posibile parteneriate profitabile sau relații de dragoste înflăcărate. Atractivitatea va fi în creștere.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS