Soarele în zodia Balanţă 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Soarele în zodia Balanţă 2020


Berbec:

Sezonul Balanță 2020 te va ajuta să îți îndrepți atenția și să lucrezi asupra stimei de sine; de asemenea, acesta este un moment foarte bun pentru a înțelege mai bine impactul pe care îl ai asupra altor persoane. Îți vei da seama că eforturile tale de a îi/le ajuta pe cei(le) din jurul tău nu a fost în zadar.


Taur:

Ești genul de om care lucrează în liniște la creșterea interioară. Nu te supără dacă cei(le) din exterior nu văd schimbările pe care le faci. În luna octombrie, acordă atenție și vieții sentimentale.


Gemeni:

Sezonul Balanță este aici pentru a te învăța arta flexibilității. Fie că este vorba despre colaborările deja avute sau de propriul flux de lucru, planetele îți vor pune piedici pe plan profesional. Controlează-ți temperamentul și ignoră provocările. Dacă nu poți respecta termenele limită, învață să fii flexibil(ă).






Rac:

Cum în această perioadă ai fost foarte concentrat(ă) asupra vieții profesionale, următoarele săptămâni reprezintă un moment bun pentru a te bucura de o pauză. Concentrează-ți atenția asupra propriilor plăceri; găsește fericire în activitățile relaxante.


Leu:

Relațiile cu persoanele din jurul tău pot avea de suferit în această perioadă. Încearcă să rămâi sincer(ă) cu tine însuți(ăți) și să te concentrezi pe cât de important este acest lucru pentru viitorul tău. Cauți eliberare, însă nu este posibil să o obții de fiecare dată.


Fecioară:

În această perioadă ești concentrat(ă) asupra vieții sentimentale; ai ocazia să rezolvi câteva probleme importante pe care le cari după tine din trecut. Eliberează-te de acestea pentru a putea trăi cu adevărat și a fi fericit(ă) în noua relație.






Balanţă:

Sezonul acesta te ajută să stabilești noi limite și să faci față problemelor tale cu încredere. Ești echilibrat(ă) și reușești să te concentrezi foarte mult asupra lucrurilor care te pot ajuta să crești emoțional.


Scorpion:

Încerci de foarte mult timp să rezolvi probleme importante din trecut; sezonul Balanței îți va aduce limpezime în gânduri astfel încât să poți lua deciziile potrivite. Perioada Mercur retrograd ar putea fi un moment favorabil pentru a înțelege cât de puternice sunt perspectivele tale.


Săgetător:

Focalizează-te pe consolidarea încrederii în dovedirea propriilor valori. În octombrie, încearcă să fii mai deschis(ă) la minte. Dacă există critici, ascultă și ia notițe - unele te pot ajuta să observi lucruri importante pe care până acum nu le băgai în seamă.






Capricorn:

Sezonul Balanței te va ajuta să te concentrezi asupra vieții profesionale; evoluția în carieră este importantă pentru tine. Asigură-te că nu te culci pe o ureche și că muncești foarte mult pentru împlinirea visurilor tale.


Vărsător:

Dacă întâlnești obstacole, fă-ți timp pentru a înțelege ceva din ele, pentru a îți învăța lecția. S-ar putea să fii tentat(ă) să reacționezi negativ, însă vezi dacă merită energia ta. Până la final de octombrie așteaptă-te la câteva schimbări pe plan profesional.


Peşti:

Profită de următoarele săptămâni pentru a înțelege mai bine schimbările avute în ultima perioadă. Ești în regulă? Te-ai adaptat? Ai ajuns acolo unde îți doreai? Ce ai vrea să schimbi? Luna octombrie te va ajuta să îți îndrepți atenția asupra obiectivelor pe termen lung.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS