Recomandarea zilei de 5 septembrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 5 septembrie 2020


Recomandarea zilei de 5 septembrie 2020, Berbec:

Recomandarea zilei pentru nativii(ele) acestei zodii este să își vadă de treaba lor. Nu este deloc o zi bună pentru discuții serioase cu colegii(ele) ori pentru implicarea în proiecte mari.


Recomandarea zilei de 5 septembrie 2020, Taur:

Recomandarea zilei pentru nativii(ele) acestei zodii este să nu uite de promisiunile pe care le-au făcut. Deși a trecut ceva vreme de când le-au făcut, persoanele către care au fost făcute nu au uitat și vor ca ceea ce Taurii au spus să fie și respectat.


Recomandarea zilei de 5 septembrie 2020, Gemeni:

Recomandarea zilei pentru nativii(ele) acestei zodii este să apeleze la intuiție. Nimic nu îi/le va ajuta azi mai mult decât ceea ce simt.


Recomandarea zilei de 5 septembrie 2020, Rac:

Sfatul de care nativii(ele) acestei zodii au parte astăzi este acela de a nu mai pune răul înainte. Cu siguranță că se vor lovi și de incidente, de evenimente nefericite, dar acest lucru nu trebuie să îi/le descurajeze.






Recomandarea zilei de 5 septembrie 2020, Leu:

Recomandarea zilei pentru nativii(ele) acestei zodii este să nu mai cadă în capcanele întinse de oamenii din jurul lor. Lumea încearcă să îi ducă pe Lei cu zăhărelul, să îi păcălească în legătură cu diferite aspecte sau fapte.


Recomandarea zilei de 5 septembrie 2020, Fecioară:

Recomandarea zilei pentru nativii(ele) acestei zodii este să încerce să fie mai vorbăreți(e). Fie că vor trebui să se apere într-un anumit conflict, fie că vor cunoaște oameni noi, fie că este vorba de o ofertă ce li se propune, Fecioarele sunt sfătuite să nu mai fie tăcute și să înceapă să vorbească, deoarece anumite lucruri depind de ceea ce vor spune astăzi.






Recomandarea zilei de 5 septembrie 2020, Balanţă:

Recomandarea zilei pentru nativii(ele) acestei zodii este să nu facă prea multe compromisuri. De dragul celor din jur, al persoanelor la care țin, Balanțele pot începe să facă diferite compromisuri, chiar dacă situația nu o cere.


Recomandarea zilei de 5 septembrie 2020, Scorpion:

Recomandarea zilei pentru nativii(ele) acestei zodii este să se abțină de la orice comentariu. Persoanele rele vor încerca să le bage bețe în roate, altele vor încerca să îi/le tragă de limbă în legătură cu diferite subiecte, iar alte persoane vor încerca să îi/le provoace la discuții, doar pentru a vedea ce au de spus.


Recomandarea zilei de 5 septembrie 2020, Săgetător:

Recomandarea zilei pentru nativii(ele) acestei zodii este să fie cât de calmi(e) pot. Situațiile cu care se vor confrunta le vor da multe bătăi de cap, iar Săgetătorii nu au chiar cele mai calme reacții.






Recomandarea zilei de 5 septembrie 2020, Capricorn:

Recomandarea zilei pentru nativii(ele) acestei zodii este să ia parte la discuțiile importante. Ziua de astăzi se anunță a fi una favorabilă pentru luarea unor decizii majore, așa că, la serviciu, superiorul(ara) va decide că este momentul pentru discuții serioase cu angajații(tele).


Recomandarea zilei de 5 septembrie 2020, Vărsător:

Recomandarea zilei pentru nativii(ele) acestei zodii este să lase de la ei(le). Chiar dacă au dreptate, chiar dacă nu, Vărsătorii sunt sfătuiți să lase de la ei, deoarece ziua de astăzi nu este una prielnică pentru discuții sau a-și face dreptate.


Recomandarea zilei de 5 septembrie 2020, Peşti:

Pentru ziua de astăzi, nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiți(te) să își ia treaba mult mai în serios. Peștii nu sunt chiar genul de persoane care se implică sută la sută la serviciu și, de fiecare dată când pot pleca mai repede de la program, nu ezită să o facă. Însă, astăzi nu este una dintre acele zile și trebuie să ia treaba cât de în serios pot.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS