Recomandarea zilei de 21 septembrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 21 septembrie 2020


Recomandarea zilei de 21 septembrie 2020, Berbec:

Se anunţă o perioadă foarte îmbelşugată, iar câștigurile îi/le pot face pe aceşti(ste) nativi(e) să adopte un caracter pe care, de obicei, nu îl au.


Recomandarea zilei de 21 septembrie 2020, Taur:

Ziua de astăzi reprezintă începutul unei perioade prospere pe plan financiar, lucru ce se va întâmpla doar dacă nativii(ele) se vor axa sută la sută.


Recomandarea zilei de 21 septembrie 2020, Gemeni:

Gemenii sunt îndrumați să îşi facă amici(e) noi. Vechile relaţii de amiciţie se vor dovedi a nu fi chiar ceea ce par şi vor avea foarte mult de suferit din această cauză.


Recomandarea zilei de 21 septembrie 2020, Rac:

Pentru Raci, sfatul zilei de astăzi este să îşi recunoască greşelile. Dacă nu vor ca lucrurile să se înrăutățească, dacă nu vor ca lucrurile să degenereze sau să piardă oameni dragi, să îndepărteze oamenii care le sunt alături, sunt sfătuiţi să admită că au făcut greşeli şi să spună şi de ce s-a întâmplat acest lucru.






Recomandarea zilei de 21 septembrie 2020, Leu:

Sfatul pe care Leii îl primesc astăzi este să îşi îmbrățișeze latura creativă. Au nevoie de acest lucru în această perioadă şi, dacă o vor face, vor avea foarte mult de câştigat.


Recomandarea zilei de 21 septembrie 2020, Fecioară:

Fecioarele sunt sfătuite să iasă din zona lor de confort. Pentru a evolua pe mai multe planuri, Fecioarele trebuie să îşi depăşească limitele, să evolueze din cât mai multe puncte de vedere.






Recomandarea zilei de 21 septembrie 2020, Balanţă:

Sfatul zilei pe care Balanţele îl primesc astăzi este să aibă mai multă încredere în ele însele. Nativii(ele) sunt în stare de foarte multe lucruri, dar aceste întâmplări ţin doar de ei(le) şi de ceea ce sunt dispuși(se) să facă.


Recomandarea zilei de 21 septembrie 2020, Scorpion:

Pentru ziua de astăzi, Scorpionii sunt sfătuiţi să se implice trup şi suflet în ceea ce vor să facă, să dea totul. Dacă aceşti(ste) nativi(e) se vor implica astăzi trup şi suflet în tot ceea ce vor face, succesul va fi garantat.


Recomandarea zilei de 21 septembrie 2020, Săgetător:

Sfatul pe care ziua de astăzi îl oferă Săgetătorilor este să nu se lase păcăliți atât de uşor de persoanele din jur. Au planuri mari pentru ziua de luni, dar acestea pot fi date peste cap foarte uşor.






Recomandarea zilei de 21 septembrie 2020, Capricorn:

Pentru ziua de astăzi, Capricornii sunt sfătuiţi să accepte orice provocare ce le iese în cale. Ziua de astăzi se anunţă a fi una productivă, dar doar dacă vor accepta propunerile ce vor apărea.


Recomandarea zilei de 21 septembrie 2020, Vărsător:

Vărsătorii au trecut printr-o perioadă extraordinar de aglomerată, de grea, foarte multe lucruri s-au întâmplat şi nu prea au reuşit să ţină pasul. Aşadar, sfatul pe care ei îl primesc astăzi este să ia o pauză de la îndatoririle zilnice şi să îşi pună ordine în gânduri.


Recomandarea zilei de 21 septembrie 2020, Peşti:

Aceşti(ste) nativi(e) sunt sfătuiţi(te) să se hotărască asupra lucrurilor pe care le simt, deoarece nu mai pot amâna acest lucru.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS