Horoscopul zilei de joi, 1 octombrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: joi, 1 octombrie 2020


Horoscop 1 octombrie 2020, Berbec:

Dacă te opreşti şi te gândeşti puţin la lucrurile care te înconjoară, îți vei da seama că cele mai mari bătălii din viața ta au fost cele de voință. Deci, dacă întâmpini un conflict astăzi, ține cont de acest lucru. Concentrează-te şi oferă-ţi şansa de a lupta până la capăt pentru a-ţi duce la bun sfârşit planurile. Nu accepta compromisuri doar pentru a păstra pacea şi liniştea.


Horoscop 1 octombrie 2020, Taur:

Nu există „prea târziu” atunci când îţi doreşti cu adevărat. Dacă drumul pe care l-ai ales nu e cel potrivit pentru tine, opreşte-te şi schimbă direcţia. Întotdeauna poţi face modificări pentru tine, dar trebuie să îţi asumi şi riscul de a mai pierde. Până la urmă important este să ai încredere în tine, să încerci şi să înveţi ceva din fiecare experienţă.


Horoscop 1 octombrie 2020, Gemeni:

Nativii Gemeni au parte de mai mult timp liber, aşa că au ocazia perfectă de a-şi pune ordine în gânduri. Fiţi sinceri(e) cu voi, aşezaţi-vă la masă şi aşterneţi pe o hârtie lucrurile pozitive şi pe cele negative, pentru a găsi o soluţie cât mai bună de a scăpa de probleme. Cereţi sfaturi familiei, vorbiţi cu prietenii(ele) şi contemplaţi, meditaţi la viaţa pe care v-o doriţi şi la schimbările pe care trebuie să le faceţi pentru a obţine succesul.


Horoscop 1 octombrie 2020, Rac:

Problema banilor te preocupă intens astăzi. Cifrele nu mint iar tu ai nevoie în acest moment de o schimbare de perspectivă. Nu îți face griji. Asta nu înseamnă că trebuie să îți schimbi total stilul de viață, ci doar va trebui să acorzi mai multă importanță cheltuielilor pe care le faci. Alege să investești doar în lucrurile ori experiențele care îți aduc un real beneficiu.


Horoscop 1 octombrie 2020, Leu:

Evită să iei decizii importante, ba chiar riscante, astăzi. Ai grijă la oportunitățile ce-ți sunt prezentate și încearcă să descoperi la ce fel de riscuri te expui, înainte de a lua o decizie. Dacă simți că nu este momentul potrivit, mai bine îi/le informezi pe ceilalți(lelalte) de acest lucru. Amânarea unei decizii este, uneori, cea mai bună soluție pe termen lung.


Horoscop 1 octombrie 2020, Fecioară:

Ziua începe domol, cu mici cadouri care îți pot îndulci orele petrecute la birou. Nu te relaxa, totuși, prea mult. Rămâi vigilent(ă) și ia act de toate schimbările care se petrec în jurul tău. Rezolvă-ți sarcinile și evită să te implici în dramele de la birou (oricât de tentant ar suna). Ziua se sfârșește fără evenimente notabile, iar seara va fi una liniștită.


Horoscop 1 octombrie 2020, Balanţă:

Ca un burete nou, creierul tău este pregătit să absoarbă orice prinde în calea lui. Mereu ai crezut că învățatul e distractiv, dar acum ai putea să te distrezi atât de mult învățând ceva nou încât vei avea nevoie de câteva zile să te recuperezi. Pregătește-te pentru o revelație șocantă, un anunț intrigant sau o declarație încântătoare care să îți stârnească imaginația și să îți urce nivelul de energie. Sunt vești bune care vin în direcția ta și ar putea implica o tranziție majoră.


Horoscop 1 octombrie 2020, Scorpion:

S-ar putea să te trezești fără direcție azi, dar asta nu e neapărat un lucru rău. Ești probabil într-o zonă de așteptare, așteptând momentul potrivit. Lucrurile din jurul tău se mișcă într-un mod impredictibil. În loc să te avânți și să speri la ce e mai bun, ar fi inteligent din partea ta să faci un pas în spate și să lași lucrurile să se așeze întâi. Ai o viziune interesantă asupra lucrurilor, una pe care ar trebui să o ai în vedere mereu.


Horoscop 1 octombrie 2020, Săgetător:

Motorul tău ar putea avea ceva probleme să fie pus în mișcare azi. Dacă evenimentele de azi nu sunt suficient de motivaționale, preia inițiativa și agită un pic lucrurile. În timp ce aștepți ca lucrurile să se întâmple mai târziu, fă ceva neașteptat azi. Surprinde pe cineva cu un apel telefonic sau e-mail. Fiecare zi poate fi așa cum îți dorești, așa că exersează-ți această putere să transformi ziua așa cum vrei să fie.


Horoscop 1 octombrie 2020, Capricorn:

Norocul vostru se schimbă astăzi, ceea ce ar putea fi un lucru bun mai degrabă decât rău. Dacă ați fost recent binecuvântaţi(te) cu o mare sumă de bani, fântâna norocului ar putea începe să se usuce pentru voi, dar nu vă faceţi griji, veţi primi curând o veste bună. În schimb, dacă aţi simțit că nimic nu mai merge de ceva vreme în plan sentimental, pregătiţi-vă pentru o schimbare drastică în acest sens. Uneori este mai bine să mergeţi pe drumuri separate dacă nu mai simţiţi fericire în cuplu.


Horoscop 1 octombrie 2020, Vărsător:

Vă puteți aștepta să începeți această zi cu multă energie, atât de multă încât s-ar putea să săriți din pat și să dansați prin cameră, bucuroşi(ase) de tot ce vă înconjoară. Există o mulțime de emoții, idei și speranțe care înoată în jurul vostru chiar acum și vă oferă o energie debordantă. Aștrii au veşti bune pentru voi spre finalul zilei. Descoperiţi singuri(e) surpriza!


Horoscop 1 octombrie 2020, Peşti:

Nativii(ele) Peşti au nevoie de ajutor la serviciu. Cereţi sfatul colegilor(elor) - ori de ce nu - apelaţi la superiori(are) dacă aveţi o problemă căreia nu-i găsiţi sub nicio formă o rezolvare. Este un lucru înţelept iar cei(le) din jur vor aprecia faptul că aţi avut curajul de a vă recunoaşte nevoia de ajutor, nicidecum nu trebuie să vă simţiţi vulnerabili(e). Spre seară persoana iubită ori un/o prieten(ă) foarte drag(ă) vă va face o vizită.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS