Horoscop indian, 31 august - 6 septembrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop indian, 31 august - 6 septembrie 2020


BERBEC, Mesha:

Săptămâna se anunţă favorabilă în plan profesional. Evitaţi, însă, tendinţele perfecţioniste. Sunteţi perfecţi(te) aşa cum sunteţi. Luaţi deciziile în conformitate cu propriile credinţe şi analizaţi bine înainte să hotărâţi. Numai voi ştiţi ce este mai bine pentru voi şi nimeni altcineva. Atenţie la cheltuielile în exces!


TAUR, Vrishabha:

Bucuraţi-vă de viaţa socială în această săptămână. Persoanele noi pe care le veţi câştiga în această săptămână vă vor ajuta să vă întăriţi poziţia în domeniul profesional. Dacă lucraţi în industria frumuseţii, se anunţă o perioadă încărcată, însă beneficiile vor fi pe măsură.


GEMENI, Mithun:

Profitaţi de această săptămână prielnică în sfera profesională. Dacă studiaţi sau aveţi examene în această perioadă, sunt şanse mari să învăţaţi cu spor şi să luaţi note bune. Dacă lucraţi într-un domeniu creator, inovator, ideile voastre vor prinde contur şi pot aduce câştiguri substanţiale. Fiţi pozitivi(e) şi priviţi întotdeauna cu încredere înainte.






RAC, Kataka:

Spontaneitatea şi simţul umorului vă vor fi de ajutor pe parcursul întregii săptămâni. Magnetismul şi optimismul vor atrage persoane care vă vor sprijini în domeniul profesional, indiferent că sunteţi angajaţi(te) sau lucraţi pe cont propriu. Veţi fi apreciaţi(te) şi rezultatele se vor observa. Dacă lucraţi în zona administrativă, cercetare, scris, activităţi online, se anunţă o săptămână aglomerată! Succes!


LEU, Simha:

Dacă vă gândiţi să vă redecoraţi locuinţa, acum este momentul ideal pentru a face acest lucru. Săptămâna se anunţă favorabilă şi în planul sănătăţii. Dacă aveţi o afacere pe cont propriu sau intenţionaţi să dezvoltaţi un proiect nou, sunt şanse mari de reuşită dacă vă apucaţi acum de treabă. Călătoria poate fi lungă, dar rezultatele vor fi pe merit.


FECIOARĂ, Kanya:

O excursie în afara oraşului vă va ajuta să veniţi cu o mulţime de idei şi strategii. Deşi este posibil să apară şi unele modificări în jurul vostru, nu le băgaţi în seamă. Nu sunt chiar atât de importante pe cât credeţi. Dacă vă confruntaţi cu oscilaţii în relaţia de cuplu, lucrurile se vor stabiliza cât de curând.






BALANŢĂ, Tula:

Dacă nu ocupaţi o poziţie de conducere, poate ar fi cazul să vă pregătiţi în această direcţie. Aveţi toate calităţile necesare. Vă mai lipseşte un singur lucru: încrederea de sine. Lucraţi cu voi pentru a dezvolta mai mult această latură a voastră. Sunteţi muncitori(are), inteligenţi(te), organizaţi(te). Dacă aveţi probleme legate de greutatea corporală, luaţi măsuri acum, înainte să apară problemele de sănătate!


SCORPION, Vrishchika:

Dacă vă gândiţi să vă mutaţi la casa voastră, urmăriţi zona de imobiliare, terenuri, proiecte de construcţii. Sunt şanse mari să găsiţi ceea ce vi se potriveşte. În carieră se întrevăd progrese remarcabile, în special dacă lucraţi într-un domeniu care are legătură cu metalele. Se anunţă o săptămână de succes în sfera profesională.


SĂGETĂTOR, Dhanus:

Aveţi tendinţa să fiţi certăreţi(e). Căutaţi să canalizaţi această energie în discuţii şi dezbateri mai profunde şi semnificative. Nu vă legaţi de orice detaliu nesemnificativ. Sunt şanse mari să câştigaţi bani. Săptămâna aceasta concentraţi-vă mai mult pe dragoste, bani şi venituri.






CAPRICORN, Makara:

A venit vremea unor planuri şi acţiuni concrete. Nu mai bateţi pasul pe loc, indiferent de domeniul de activitate. Extindeţi-vă orizonturile, fiţi îndrăzneţi(e). Se întrevăd dezvoltări interesante din punct de vedere profesional. Dar pentru asta aveţi nevoie de curaj ca să riscaţi! Succes!


VĂRSĂTOR, Kumbha:

Aveţi încredere în forţele proprii. Dacă sunteţi mai înclinaţi(te) spre creşterea spirituală, nu vă lăsaţi opriţi(te) din drum de părerile celorlalţi(te). Urmaţi-vă calea şi chemarea. Dacă aveţi nişte termene de predare la locul de muncă şi simţiţi că nu puteţi să le terminaţi, faceţi un pas în spate, analizaţi situaţia, respiraţi adânc, liniştiţi-vă şi concentraţi-vă. Veţi observa că veţi prinde puteri.


PEŞTI, Meena:

O persoană apropiată vă va ajuta să ieşiţi dintr-o situaţie nefavorabilă. Din punct de vedere financiar, săptămâna aceasta aduce un flux important de bani. Aveţi multe de făcut, iar acesta este un început promiţător. Munca voastră va fi recunoscută.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS