Horoscopul zilei de miercuri, 9 septembrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: miercuri, 9 septembrie 2020


Horoscop 9 septembrie 2020, Berbec:

Berbecul are o mare realizare, miercuri, pe 9 septembrie. Va constata că este pe placul șefilor(elor) cu foarte multe idei. De aceea, ambițios cum este din fire, va căuta o metodă să le cânte superiorilor(arelor) și mai tare în strună, în speranța că vor primi o mărire de salariu.


Horoscop 9 septembrie 2020, Taur:

Taurii au nevoie de mai multă odihnă. O arată clar modul lor de-a privi viitorul, făcând totul să pară fără explicație și incert la orizonturi. Nu au de ce să se îngrijoreze, mai ales că în viața lor a apărut o persoană foarte specială, care le poartă de grijă.


Horoscop 9 septembrie 2020, Gemeni:

Gemenii trebuie să se bazeze mult pe intuiția proprie. Vor căuta să pună în aplicare cele mai ingenioase soluții. Însă, trebuie să nu mai ceară încontinuu aprobarea din partea altora, pentru ideile ce le vin doar lor.






Horoscop 9 septembrie 2020, Rac:

Racii se simt nostalgici după o relație mai veche, dar vor constata foarte repede că e doar ceva de moment. Trebuie să își amintească de ce au încheiat socotelile sentimentale cu respectiva persoană și se vor simți mult mai bine.


Horoscop 9 septembrie 2020, Leu:

Vorbele nativului(ei) Leu sunt foarte tăioase miercuri, mai ales pentru cei(le) din familie. Nu vor fi pe placul tuturor, însă adevărurile rostite de această zodie vor avea rolul să le trezească conștiința celor din jurul lor și să îi/le facă mai atenți(te) în anumite situații sau probleme.


Horoscop 9 septembrie 2020, Fecioară:

Fecioarele ar putea avea parte de clipe tensionate, dar totul se poate rezolva cu multă diplomație. Există situații în care nu merită deloc să se implice, mai ales dacă știu că pot înrăutăți lucrurile.






Horoscop 9 septembrie 2020, Balanţă:

Balanțele se văd puse într-o situație fără precedent, pentru că se pot îndrăgosti pe loc de cineva misterios apărut în viața lor. Nu trebuie să lase lucrurile să se rezolve de la sine, dacă simt că ar putea fi ceva la mijloc.


Horoscop 9 septembrie 2020, Scorpion:

Scorpionii se simt copleșiți de sentimentele de gelozie pe care le resimt. Este un moment bun să își rezolve această problemă, deoarece pot ajunge să îndepărteze persoana iubită.


Horoscop 9 septembrie 2020, Săgetător:

Săgetătorii devin detectivi pentru o zi și nu vor lăsa sub nicio formă să le scape un adevăr. Vor încerca să afle dacă sunt mințiți, dar și ce scopuri au cei(le) care pun în practică astfel de trucuri.






Horoscop 9 septembrie 2020, Capricorn:

Capricornii se simt ca în luptă când vine vorba de iubire. Vor reuși să pună pe jar mai multe persoane prin sentimentele lor, dar spre seară lucrurile revin și pentru ei la normal.


Horoscop 9 septembrie 2020, Vărsător:

Vărsătorii își doresc să înceapă o activitate cu totul nou. Nu ar fi exclus să urmeze câteva cursuri artistice, fie să aibă o întâlnire de acest fel cu un grup de persoane pasionate de interesele lor comune.


Horoscop 9 septembrie 2020, Peşti:

Peștii se simt entuziasmați pentru că pot primi o vizită însemnată. Poate fi vorba despre un/o partener(ă) de afaceri sau chiar o persoană dragă sufletului lor. Nu vor neglija momentul foarte special și vor marca aceste clipe cât mai bine.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS