Horoscopul zilei de marți, 8 septembrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: marți, 8 septembrie 2020


Horoscop 8 septembrie 2020, Berbec:

Este o zi importantă pentru nativii(ele) acestei zodii mai ales din punct de vedere sentimental. Vă aşteaptă o surpriză frumoasă din partea persoanei dragi. Universul aduce veşti bune şi în plan material. La locul de muncă, aveţi ocazia de a vă dedica mai mult unor proiecte importante care v-ar putea aduce succesul profesional.


Horoscop 8 septembrie 2020, Taur:

Un moment foarte bun pentru nativii(ele) acestei zodii de a ieşi în evidenţă la locul de muncă. Propuneţi o schimbare ori veniţi cu o idee inovatoare pentru un proiect la care a muncit întreaga echipă dar fără succes. S-ar putea să faceţi impresie foarte bună mai ales în faţa şefilor(elor) şi nu este exclusă astfel nici o mărire de salariu ori un bonus pentru activitatea voastră.


Horoscop 8 septembrie 2020, Gemeni:

Nativii(ele) acestei zodii îşi întâlnesc astăzi sufletul pereche într-un mod complet neaşteptat. Fiţi cu ochii în patru şi analizaţi-vă fiecare mişcare. S-ar putea să participaţi la un eveniment cu prietenii(ele) spre seară. Acolo veţi face cunoştinţă cu o persoană interesantă chiar de la prima vedere. După câteva discuţii veţi înţelege că între voi s-a creat deja o conexiune, aşa că nu excludeţi o a doua întâlnire, de această dată, în doi.


Horoscop 8 septembrie 2020, Rac:

Încearcă să nu devii prea sentimental(ă) cu privire la relațiile și lucrurile care s-au petrecut în trecut. Nu te ajută cu nimic să tot rememorezi întâmplările care te-au marcat. E timpul să mergi înainte și să vezi lumea cu ochii de acum! Amintirile au rostul lor, însă te pot ține pe loc atunci când le lași să îți invadeze prezentul. Trebuie să începi să îți faci planuri pentru următoarele luni. Gândește-te unde vrei să mergi de aici.


Horoscop 8 septembrie 2020, Leu:

Ești pus(ă) pe fapte mari și dispus(ă) să oferi ajutor oricui. Așteaptă, însă, să ți se ceară ajutorul. Ai mintea limpede și gândești la rece lucruri sensibile pentru ceilalți(lelalte) iar asta e un avantaj. Nu te aștepta ca soluțiile pe care le oferi să fie îmbrățișate așa ușor de persoanele din jur. Perspectiva din care ele privesc problema este alta, așa că ai face bine să le dai timp să îți înțeleagă punctul de vedere.


Horoscop 8 septembrie 2020, Fecioară:

Grupul tău de prieteni(e) a devenit dintr-o dată mult mai numeros, iar asta înseamnă că va trebui să îți faci timp să îi/le descoperi pe fiecare în parte. Nu te îngrijora că cineva îți va ocupa locul în dinamica grupului. Fii tu însuți(ăți) și ai să vezi că nimeni nu încearcă să te înlocuiască. Ai noroc de prieteni(e) buni(e) care te apreciază pentru ceea ce ești.


Horoscop 8 septembrie 2020, Balanţă:

Dacă doriți cu adevărat să aveți armonie cu un/o prieten(ă) ursuz(ă) în acest moment, trebuie să vă concentrați. Nu mai face ceea ce crezi că vrea să faci și începe să fii real(ă). Când eliminați toată anxietatea cu privire la ce să spuneți și cum să acționați, puteți vedea lucrurile mult mai clar, iar răspunsul va fi clar. Și pregătește-te să faci mai mult decât partea ta corectă pentru a schimba lucrurile în bine între voi doi.


Horoscop 8 septembrie 2020, Scorpion:

Simțurile tale estetice sunt sporite chiar acum și vei vedea modalități de a îmbunătăți spațiul din jurul tău, oriunde te uiți. Fiecare cameră obscură pe care o vedeți vă va aprinde creativitatea și vă va stârni imaginația. Ar putea exista unele proiecte de redecorare în viitorul tău. Uitați-vă din nou la baie, dormitor sau bucătărie și faceți câteva planuri. Vin schimbări frumoase.


Horoscop 8 septembrie 2020, Săgetător:

Dacă nu poți să te dezvolți astăzi, poate ar trebui să nu mai încerci atât de mult. Dacă faceți parte dintr-o echipă sau un parteneriat, lăsați ceilalți oameni să preia frâiele pentru o vreme. Lasă-i să împingă lucrurile în timp ce faci o pauză. Oferiți-le sprijin motivațional și emoțional. Aceasta este valoarea muncii în echipă, nu-i așa? Ați preluat frâiele atunci când alți oameni nu s-au simțit la înălțimea sarcinii, iar acum este rândul lor să ridice ștacheta pentru voi. Nu vor fi deranjați de asta.


Horoscop 8 septembrie 2020, Capricorn:

Astăzi, unii(le) nativi(e) ai(le) zodiei Capricorn nu vor decât să se odihnească. Se simt epuizați(te) după ce au muncit inclusiv în weekend. Vrei să te relaxezi și să lenevești cât este ziua de lungă. Bine ar fi să îți iei câteva zile de concediu de la serviciu și să pleci într-o scurtă vacanță la munte. Aerul curat îți va reîncărca bateriile pentru o nouă perioadă agitată la serviciu.


Horoscop 8 septembrie 2020, Vărsător:

Nativii(ele) acestei zodii au foarte multe lucruri de rezolvat și simt că timpul nu le ajunge. Ești tentat(ă) să abandonezi și să îți iei liber, însă ar fi bine să nu lași pe mâine ce poți face azi. Cu cât rezolvi mai repede ce e de rezolvat, cu atât mai uşor te vei relaxa după. În plus, este posibil ca astăzi să ai câteva idei geniale, care te-ar putea propulsa în funcția pe care ți-o dorești de atâta vreme.


Horoscop 8 septembrie 2020, Peşti:

Marți, Peștii simt nevoia să-și facă ordine în viața personală. Cineva din trecut a început să îți dea târcoale și este foarte posibil ca asta să te destabilizeze din punct de vedere emoțional. Nu te lăsa intimidat(ă) și păstrează-ți echilibrul. Indicat ar fi să nu cedezi tentației și să-ți aminteşti de ce acea persoană nu a mai făcut parte din viața ta.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS