Horoscop săptămânal: 7-13 septembrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul săptămânii 7-13 septembrie 2020


Horoscop 7-13 septembrie 2020, Berbec:

Vă adaptaţi unui climat oarecum variabil care vă obligă să observaţi lucrurile diferit, să fiţi mai disponibili(e), să ascultați mai mult. Altfel spus, să nu trădaţi așteptările persoanelor de lângă voi. Din fericire, nu vă va fi dificil pentru că talentul vostru pentru improvizație devine un factor norocos în viața voastră romantică. Este momentul ideal să învăţaţi să manevraţi banii, să fiţi mai moderaţi(te) și mai puțin generoşi(ase). Altfel, nu veţi putea să economisiţi nimic. Dacă vi se datorează bani, aveţi curajul să mergeţi să îi cereţi, nu ezitaţi să o faceţi! O mare ocazie vă va permite să îi recuperaţi.


Horoscop 7-13 septembrie 2020, Taur:

Nimic nu vă mulţumeşte în această săptămână, chiar dacă persoana dragă face tot ce poate pentru a vă vedea bucuroşi(ase) și pentru a vă simți iubiţi(te). Aştrii încurajează comunicarea și există multe motive pentru care ar trebui să vorbiţi fără perdea cu persoana de lângă voi. Dacă nu aveţi partener(ă) de cuplu, nu vă opuneţi tentației de a iubi și de a vă arunca în aventuri nebunești. Jurămintele mari și promisiunile frumoase sunt în centrul atenției. Aştrii se concentrează pe finanţele voastre în această săptămână. În cele din urmă, portofelul vostru se va umple până la refuz. Având în vedere veștile bune care sunt anunțate, se poate să începeţi să vă faceţi deja planuri mari. Înainte de a vă gândi la investiții, datorii de returnat sau diverse cheltuieli, bucuraţi-vă de această perioadă de împlinire, care este destul de rară în zilele noastre.


Horoscop 7-13 septembrie 2020, Gemeni:

Săptămâna 7-13 septembrie nu este una dintre cele mai liniștite săptămâni pe plan sentimental. Aveţi parte de necazuri, dezamăgiri mai mult sau mai puțin dureroase, iar inima voastră este frântă. Căutaţi să vă detaşaţi de această situație grea cât de mult puteți, focalizându-vă pe ceea ce vă merge bine în viață, în carieră, în familie sau prieteni(e). Uitaţi de dragoste în aceste zile! Datorită efortului depus, a ajutorului primit sau a unei investiții care dă rezultate, aveţi mijloacele necesare pentru a câștiga mai mulți bani. Singura problemă este că sunteţi tentaţi(te) să cheltuiţi banii înainte ca aceștia să aibă timp să se înmulţească. Prevenția este cea mai bună soluție, așa că profitaţi de împrejurare pentru a vă păstra o rezervă!






Horoscop 7-13 septembrie 2020, Rac:

Profitaţi de conjunctura astrală din săptămâna 7-13 septembrie 2020, pentru că aceasta susţine relațiile, oferind bunătate, înţelegere și afecțiune în viața de cuplu. Cu siguranță veţi profita de şansă pentru a face rezoluții comune bune și de a vă îndrepta privirea spre viitor cu mari speranțe. La fel, comunicarea în doi este mai ușoară, dialogurile fiind productive. Afacerile sau contractele din ultima perioadă încep să genereze venituri importante. Dorințele voastre sunt îndeplinite. Veniturile sunt în creștere - și atât voi - cât și familia voastră vă bucurați de asta. Conjunctura este favorabilă, ușor-ușor stresul din ultima vreme dispare și puteți respira în sfârșit uşuraţi(te).


Horoscop 7-13 septembrie 2020, Leu:

În această săptămână veţi avea curajul de a vă deplasa în direcția dorită în ceea ce privește viața voastră sentimentală. Treceţi peste barierele care v-au încurcat în trecut și circumstanțele vă încurajează să le depăşiţi, chiar dacă asta înseamnă să vă asumaţi riscuri. Pentru a vă atinge idealurile, această îndrăzneală este necesară. Vedeţi viața în roz. Această mentalitate vă împiedică să acordaţi atenție cheltuielilor. Brusc, cheltuiţi bani fără să îi număraţi. În această săptămână, e indicat să vă administraţi corect banii și să vă stabiliţi un buget pentru cheltuieli de la care să nu vă abateți. Dacă luaţi măsuri la timp, veţi evita să aveţi probleme în viitor.


Horoscop 7-13 septembrie 2020, Fecioară:

Sunteţi irezistibili(e) și profitați la maximum de puterea voastră de seducție. Dacă nu aveţi partener(ă) de cuplu, nu trebuie să fiţi inflexibili(e) cu privire la propunerile care vi se fac. Dacă sunteţi implicaţi(te) într-o relație serioasă, pasiunea revine în cuplul vostru. Nu rataţi aceste mari ocazii, bucuraţi-vă de plăcerile simple ale vieții! Situația voastră financiară este într-o continuă creștere. E evident că acum vă puteți permite toate acele mici nebunii la care doar visaţi, odată. Nu vă refuzaţi nimic și lăsaţi-vă purtaţi(te) de val, pentru că acum este perioada voastră cea mai bună din 2020. Dacă nu faceţi acum ce vă place, probabil nu o veţi face niciodată!






Horoscop 7-13 septembrie 2020, Balanţă:

Speraţi să găsiţi un echilibru între viața voastră profesională și cea sentimentală, dar încă nu a sosit momentul. Nu vă relaxaţi eforturile, continuaţi să luptați chiar dacă sunteţi prinşi(se) între dorință și obligație. Renunţaţi la sentimentul de vinovăție, pentru că voi chiar încercaţi să vă mulţumiţi atât superiorii(arele), cât și pe cel(a) pe care îl/o iubiţi. Comunicaţi cât mai des și aveţi răbdare! Dorința de a vă face pe plac micile plăceri este prezentă, vestea bună este că săptămâna aceasta vi le puteți permite cu ușurință. Răsfăţaţi-vă fără să regretați sau fără să vă număraţi mereu banii. Fără stres, fiţi pozitivi(e) și trăiţi clipa.


Horoscop 7-13 septembrie 2020, Scorpion:

Aştrii vă susţin în această săptămână. Dacă nu aveţi partener(ă) de cuplu, norocul e de partea voastră și vă scoate în cale potențiali(e) viitori(are) parteneri(e) de viață. Nu e niciodată prea târziu să găsiţi pe cineva care este pe măsura așteptărilor voastre. Dacă aveţi un/o partener(ă) de cuplu, fugiţi cât vă țin picioarele de singurătatea în doi! Din punct de vedere financiar, este o săptămână favorabilă. Situația voastră se schimbă și așteptați cu sufletul la gură ca acest lucru să se întâmple. Îndoielile nu-și mai au locul, este o perioadă prielnică. Înainte de finalul săptămânii, apare o nouă oportunitate care vă va mări veniturile pe termen lung, fără a depune mult efort. Nu trebuie să zăboviţi prea mult înainte de a vedea cât de incredibil e tot ce vi se întâmplă.


Horoscop 7-13 septembrie 2020, Săgetător:

Nu vă aşteptaţi la o săptămână romantică sau pasională. Sunteţi pregătiţi(te) să flirtaţi, însă rezultatul nu va fi cel așteptat. Indicat ar fi să vă focalizaţi mai mult pe evaluare, întrebări sau îndoieli emoționale. Se pregătește un nou ciclu și, în curând, veţi experimenta emoții care vă îndeplinesc chiar și cele mai fantastice așteptări. Se anunță o investiție interesantă și importantă. Ar putea fi vorba despre achiziţionarea unui automobil sau orice altceva. Aștrii vă sprijină și vă încurajează să vă concentraţi asupra lucrurilor pe care vi le doriţi și care vă pot ușura viața. Dacă nu sunteţi încă hotărâţi(te) să faceţi o anumită achiziție și vă e teamă că veţi regreta, aşteptaţi o perioadă mai bună și mai clară pentru a o face.






Horoscop 7-13 septembrie 2020, Capricorn:

La fel ca şi pe Scorpioni, aştrii vă sprijină în această săptămână. Îl/O redescoperiţi pe cel(a) pe care l-aţi/aţi ales/ales-o să facă parte din viaţa voastră și vă reîndrăgostiţi de el(a). Relația voastră avea nevoie de asta, altfel vă adânciţi în monotonie. Dacă nu aveţi un/o partener(ă) de cuplu, schimburile neastâmpărate de complimente, flirtul nevinovat și fluturașii în stomac nu vor lipsi. Un sentiment de liniște în ceea ce privește viața voastră financiară predomină în această săptămână. Vă veţi simți comozi(de), însă vă va fi teamă să nu cheltuiţi foarte mulţi bani. Aţi depus mult efort pentru a obține acest echilibru, iar acum culegeţi ceea ce aţi semănat. Bucuraţi-vă de fiecare secundă a acestei săptămâni!


Horoscop 7-13 septembrie 2020, Vărsător:

Veţi evita problemele fără rost care ar putea avea consecințe nefaste pentru viitoarea voastră viață sentimentală. Nu luaţi decizii finale în această săptămână, dar gândiţi-vă bine la nevoile voastre. Importanța distracției este esențială, dar în această săptămână ar fi recomandat să puneţi deoparte nişte bani. Bugetul vostru nu poate fi folosit la infinit. Administraţi-vă banii cu atenție, persoanele dragi vouă, vă pot ajuta.


Horoscop 7-13 septembrie 2020, Peşti:

În viața voastră sentimentală se va produce o schimbare favorabilă cuplului din care faceţi parte. Comunicarea dintre voi și cel(a) drag(ă) devine mai lesne, mai agreabilă și mai productivă. Dacă nu aveţi un/o partener(ă) de cuplu, carisma voastră devastatoare le poate crea probleme persoanelor care sunt deja implicate într-o relație. Banii sunt foarte importanți pentru voi, poate mult prea importanți. Din nefericire, din cauza faptului că aţi acordat atâta atenție, energie și timp acestui aspect, celelalte planuri ale vieții voastre au fost afectate. Problema voastră principală este că acum aveţi o decădere financiară. Totuşi, veţi realiza care sunt lucrurile importante și veţi lua măsuri pentru a vă îndrepta greșelile.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS