Horoscopul zilei de duminică, 6 septembrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 6 septembrie 2020


Horoscop 6 septembrie 2020, Berbec:

Berbecii încep ziua de duminică cu o veste neaşteptată din partea partenerului(ei) de cuplu. Poate fi o propunere spontană pentru a merge într-o vacanţă de câteva zile, mai ales dacă în ultima perioadă v-aţi petrecut timpul mai mult la locul de muncă. Gândiţi-vă bine la ce ar trebui să luaţi în bagaj, pentru că oferta n-ar trebui refuzată. Aveţi nevoie de relaxare.


Horoscop 6 septembrie 2020, Taur:

O ofertă foarte interesantă de lucru apare în calea Taurilor care ar putea să le schimbe complet viziunea în ceea ce priveşte parcursul profesional. Luaţi în considerare această propunere dacă vă doriţi o schimbare, mai ales dacă nu vă mai simţiţi împliniţi(te) cu locul de muncă pe care îl aveţi. Ar putea fi o gură de aer proaspăt, însă nu vă lăsaţi învăluiţi(te) de speranţe şi calculaţi foarte bine opţiunile pe care le aveţi.


Horoscop 6 septembrie 2020, Gemeni:

Răbdare, dragi Gemeni. Toate problemele care vi se par acum de nerezolvat îşi vor găsi soluţia mai devreme decât aţi putea crede. Aveţi încrede în forţele proprii şi nu lăsaţi pe nimeni să vă pună piedici. Fiţi cu băgare de seamă şi staţi departe de cei(le) care ar încerca să vă tragă în jos. Universul aduce veşti bune pentru voi, mai ales din punct de vedere profesional.


Horoscop 6 septembrie 2020, Rac:

Sunt semne de împăcare, dragi Raci, între voi şi o anumită persoană importantă din viaţa voastră. Aveţi răbdare şi încercaţi să înţelegeţi şi opinii diferite, aşezaţi-vă la o masă şi discutaţi deschis. Aţi putea ajunge la o concluzie favorabilă ambelor părţi. La finalul zilei vă puteţi retrage în intimitatea voastră pentru a vă pune ordine în gânduri.


Horoscop 6 septembrie 2020, Leu:

Leii trebuie să știe că viitorul lor este al lor și numai al lor. Nu lăsați pe nimeni să vă influențeze speranțele și dorințele sau să vă spună spre ce obiective trebuie să tindeți. Oamenii din afară nu știu foarte bine ce satisfacții vreți să vă îndepliniți. Luptați pentru îndeplinirea obiectivelor care vă asigură fericirea și păstrați diplomația în relația cu ceilalți(lelalte) pentru că nu se știe când veți avea nevoie de ajutorul lor.


Horoscop 6 septembrie 2020, Fecioară:

Fecioarele simt astăzi nevoia de a face ceva nou, ieșit din comun. Nu trebuie să puneți în așteptare anumite dorințe pentru că niciodată nu veți avea suficient timp pentru a face tot ceea ce v-ați propus. Luați misiunile pe rând și bucurați-vă de ele, indiferent că vorbim despre a încerca un fel nou de mâncare, despre schimbarea mobilei din casă, pentru a obține o altă perspectivă asupra spațiului ori despre a cunoaște o persoană nouă care s-ar putea să vă facă să vă analizați mai pe larg propriile sentimente.


Horoscop 6 septembrie 2020, Balanţă:

Astăzi trebuie să fiți mulțumiți(te) cu progresul făcut într-un anumit domeniu, chiar dacă nu ați ajuns la nivelul așteptat. Mai bine vă asumați pașii greșiți care v-au făcut să vă împiedicați pe drumul spre îndeplinirea obiectivului.


Horoscop 6 septembrie 2020, Scorpion:

Indiferent care este filosofia voastră de viață, astăzi aveți nevoie să arătați mai multă deschidere către ideile noi. Cineva foarte influent în domeniul vostru de activitate s-ar putea să vă ajute să avansați în ierarhie, însă pentru asta trebuie să fiți foarte atenți(te) la sfaturile primite. Și nu trebuie să vedeți în ajutorul primit drept o favoare care vi se face. Pur și simplu persoana respectivă are încredere în proiectul vostru.


Horoscop 6 septembrie 2020, Săgetător:

Duminică, Săgetătorii vor avea parte de întâmplări neașteptate și foarte interesante. Vei ajunge undeva unde ori n-ai mai fost deloc, ori n-ai mai fost de mult timp. Indicat ar fi să te bucuri de viață și să te distrezi. Aşa că fii tu însuţi(ăţi) şi nu îţi face prea multe griji despre ce cred persoanele din jur. Dacă nu ești implicat(ă) într-o relație, e posibil să ți se aprindă călcâiele după o persoană specială.


Horoscop 6 septembrie 2020, Capricorn:

Și pentru Capricorni va fi o zi bună. Astăzi, te simți foarte bine în pielea ta. Împărtăşește fericirea cu persoanele din jur și, dacă cineva îți va distruge cheful, încearcă să treci peste fără să te consumi foarte mult. Duminică, este foarte posibil să-ți găsești dragostea adevărată. Trebuie doar să privești lumea cu alţi ochi și să ai mai multă încredere în tine. Fă ce-ți spune inima și totul va fi bine!


Horoscop 6 septembrie 2020, Vărsător:

Astăzi, Vărsătorii sunt foarte intrigați de o persoană din anturaj. Ai niște bănuieli legate de această persoană, iar un/o prieten(ă) apropiat(ă) îţi va oferi o informaţie esenţială, care îți va da lumea peste cap. Nu te simţi copleşit(ă), mobilizează-te, fii cerebral(ă) și vei lua cele mai bune decizii. Seara, s-ar putea să primești un telefon total neaşteptat din partea unei cunoştinţe foarte vechi.


Horoscop 6 septembrie 2020, Peşti:

Pentru Pești, ziua de duminică înseamnă liniște și relaxare. Totul te trage spre casă şi vrei să te așezi în patul tău confortabil şi să dormi. Dacă un/o prieten(ă) îți cere ajutorul, fii alături de el(a). Va aprecia gestul tău, nu ai nimic de pierdut. Fii deschis(ă) și permite persoanelor din jur să te cunoască.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS