Horoscopul zilei de sâmbătă, 5 septembrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 5 septembrie 2020


Horoscop 5 septembrie 2020, Berbec:

E o zi bună pentru odihnă, dragi Berbeci. Încercaţi să luaţi o pauză de la activităţile care v-au stresat destul de mult în ultima vreme, pentru un scurt răgaz de relaxare. Altfel, s-ar putea să ajungeţi în punctul în care să nu mai daţi randament şi să nu mai duceţi la bun sfârşit toate planurile pe care vi le-aţi propus.


Horoscop 5 septembrie 2020, Taur:

S-ar putea să observaţi o schimbare în comportamentul partenerului(ei) de cuplu. Gândiţi-vă bine, înainte de toate, dacă aţi greşit cu ceva, dacă aţi uitat de o aniversare ori de un moment important. Dacă totul este normal, însă atitudinea persoanei iubite este ieşită din comun, vă recomand să purtaţi o discuţie deschisă, calmă din care să aflaţi ce s-a întâmplat. Va aprecia faptul că aţi observat în primul rând şi vă va putea oferi explicaţii despre ce se află în sufletul său. Fiţi buni ascultători(are).


Horoscop 5 septembrie 2020, Gemeni:

Gemenii se confruntă cu o situaţie neobişnuită la locul de muncă. Luaţi atitudine dacă vă simţiţi neîndreptăţiţi(te) ori dacă o persoană primeşte laude pentru un proiect pentru care voi aţi muncit extrem de mult. Învăţaţi să cereţi ceea ce vi se cuvine şi nu mai staţi în umbră, temători(are). Uneori, paşii importanţi vă sperie şi preferaţi să vă complaceţi în ipostaze dificile, dar odată ce vă veţi deschide inima şi veţi vorbi pentru voi, veţi obţine succesul.


Horoscop 5 septembrie 2020, Rac:

Chiar dacă ești tentat(ă) să crezi că niște bani picați parcă din cer vor rezolva toate problemele cu care te confrunți, ar trebui să fi aflat până acum că banii nu cumpără și fericirea. Nu face greșeala să iei decizii în funcție de cât de profitabilă ți se pare o afacere sau nu. Nu e momentul să pui portofelul înainte și să îți sacrifici astfel reputația.


Horoscop 5 septembrie 2020, Leu:

Toată lumea din jurul tău are o idee diferită despre cum ar trebui să rezolvi o problemă astăzi - dar numai tu știi, de fapt, ce ai de făcut! Te pricepi să faci compromisuri în așa fel încât să-i/le mulțumești pe toți(ate), așa că preia controlul și încearcă să-i/le convingi și pe ceilalți(lelalte) că aceasta e cea mai bună soluție. Fii încrezător(are) și ceilalți(lelalte) te vor urma. Spre seară lucrurile se liniștesc și te bucuri de clipe de relaxare în familie.


Horoscop 5 septembrie 2020, Fecioară:

E una din zilele alea în care ai chef să întorci casa cu susul în jos și să pui la punct lucrurile pe care le-ai tot ignorat în ultima perioadă. Treburile casnice îți readuc zâmbetul pe buze. Cheamă un/o prieten(ă) și roagă-l(o) să te ajute la redecorat, dacă simți că începi să te plictisești. Interacțiunile cu oamenii apropiați te vor face să te simți mai bine.


Horoscop 5 septembrie 2020, Balanţă:

Nu este un moment foarte bun pentru a petrece mult timp socializând cu oameni noi. Timpul și banii tăi sunt împuținați, iar oamenii care au fost întotdeauna importanți în viața ta îți lipsesc. Nu vă va costa nimic să îi chemați astăzi și să petreceți ceva timp doar stând în preajma lor. Implicarea în orice noi scheme nu este chiar cea mai inteligentă idee în acest moment și renunțați la semnarea oricăror documente care vă pot angaja în orice! Trebuie să rămâi liber(ă) ca o pasăre.


Horoscop 5 septembrie 2020, Scorpion:

Să te preocupi de problemele din jurul casei ar trebui să fie prioritatea ta chiar acum, indiferent dacă asta înseamnă redecorarea camerei de zi, revenirea la armonie cu un/o coleg(ă) de cameră sau pur și simplu evitarea agitației din lumea de afara. Casa ta este refugiul tău, așa că ar trebui să o folosești ca atare mai des. Bucurați-vă de siguranță și liniște acolo. Concentrați-vă pe a vă conecta din nou cu împrejurimile cele mai personale și cu toți oamenii care le împărtășesc cu voi.


Horoscop 5 septembrie 2020, Săgetător:

Un/O prieten(ă) cu probleme are nevoie să se înveselească astăzi și ar trebui să vă puneți la dispoziție cât mai bine. Recent a fost multă dramă în viața lui/ei și îi puteți oferi normalitatea care îl/o va ajuta să-și recapete echilibrul. Este ideal să petreceți ceva timp cu el(a), să ieșiți la un film și o masă, să faceți o drumeție lungă sau chiar să petreceți puțin timp uitându-vă la televizor împreună. Oferiți-i șansa de a-și împărtăși gândurile și de a realiza prin ceea ce trece.


Horoscop 5 septembrie 2020, Capricorn:

Pentru Capricorni va fi o zi de sâmbătă foarte interesantă. Vei obține, în sfârșit, răspunsuri la câteva probleme din viața personală care te macină de ceva vreme încoace. Dacă până acum ai avut o nesiguranţă în privinţa partenerului(ei) de viaţă, acum lucrurile devin foarte clare, așa că decizia este una foarte uşor de luat.


Horoscop 5 septembrie 2020, Vărsător:

Astăzi, Vărsătorii își vor îndeplini un vis pe care l-au abandonat cu mult timp în urmă, din cauza banilor. Pentru că lucrurile merg mai bine în plan financiar, acum ai oportunitatea de a-l realiza. Nu-ți fie frică să acționezi. Fă ce simți și bazează-te pe instinct. Și, cel mai important, bucură-te de viață. Fii cu sufletul deschis, privește în jur și zâmbește!


Horoscop 5 septembrie 2020, Peşti:

Peştii trec printr-un episod de depresie din cauza problemelor financiare. Este foarte important să înțelegi că o stare proastă nu te avantajează să-ți revii. Ar fi bine să te mobilizezi și să confrunți situația. Poți începe prin a-ți face puțin ordine în buget. În ultima perioadă ai cheltuit mai mult decât ți-ai propus, iar asta se vede în portofel.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS