Horoscopul zilei de joi, 3 septembrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: joi, 3 septembrie 2020


Horoscop 3 septembrie 2020, Berbec:

Nativii(ele) acestei zodii sunt nevoiţi(te) să îşi împartă timpul în mod egal atât cu prietenii(ele), familia, cât şi cu persoana dragă lor. Dacă veţi neglija partenerul(a) de cuplu în repetate rânduri, aţi putea provoca diferite tensiuni, care, inevitabil, vor conduce la ceartă. Bine ar fi să comunicaţi şi să ajungeţi la un consens. Mergeţi împreună la anumite evenimente, oferiţi mai multă atenţie, fiţi tandri(e), înţelegători(are) şi răbdători(are). Poate fi o perioadă grea din punct de vedere sentimental, însă lucrurile se vor aşeza.


Horoscop 3 septembrie 2020, Taur:

Universul trimite semnale puternice pentru nativii(ele) acestei zodii, motiv pentru care ar fi bine să fie atenţi(te) la tot ce este în jurul lor. Este o perioadă benefică pentru noi începuturi. Aveţi curajul să aplicaţi pentru un nou loc de muncă, să acceptaţi o invitaţie pentru o întâlnire romantică ori să plecaţi într-o vacanţă spontană. Veţi avea ocazia să vă cunoaşteţi mai bine pe voi înşivă(sevă) şi să vă faceţi ordine în gânduri.


Horoscop 3 septembrie 2020, Gemeni:

Oamenii au tot împărţit păreri despre Gemeni în ultima vreme, mai ales din cauza unor informaţii neadevărate venite din partea unor persoane neprietenoase. Este un moment prielnic pentru a vă spăla imaginea, discutaţi deschis, impuneţi-vă punctul de vedere şi eliminaţi aceste gânduri false din mintea tuturor. Acţiunile tale vor vorbi mai tare, mai puternic decât orice bârfă răspândită fără intenţii pozitive.






Horoscop 3 septembrie 2020, Rac:

Azi, nativii(ele) acestei zodii au o energie incredibilă și sunt mai binedispuşi(se) ca niciodată. Tot ce vi s-a întâmplat în ultima vreme la serviciu ți-a adus o stare extraordinar de bună. Faci ceea ce îți place, motiv pentru care vei fi din ce în ce mai productiv(ă). La fel de bine îți merge în dragoste, acolo unde oferi respect, înţelegere şi încredere și primești acelaşi tratament din partea jumătăţii tale.


Horoscop 3 septembrie 2020, Leu:

Și Leilor le merge ca pe roate și sunt semne că în curând vor fi avansați la serviciu. Beneficiezi de respectul colegilor(elor), iar succesul și profesionalismul tău vor fi recunoscute și recompensate. Vei fi avansat(ă) în poziția mult visată ori vei primi o mărire substanțială a salariului. S-ar putea ca unul(a) dintre prietenii(ele) tăi(ale) să aibă nevoie de sprijin emoţional şi, deşi nu obișnuiești să faci asta, astăzi vei face o excepție. Gestul tău va fi primit cu multă bucurie recunoștință.


Horoscop 3 septembrie 2020, Fecioară:

Astăzi, Fecioarele sunt foarte inspirate și inventive. Ar trebui să profiți de această creativitate la locul de muncă și să faci lucruri care să ducă la o eventuală avansare. După orele de program, este foarte posibil să întâlnești o persoană cu care nu te-ai mai văzut de foarte multă vreme și care îți va propune un proiect extrem de interesant. În plan sentimental, jumătatea te va surprinde cu un cadou foarte scump. Ziua de joi o vei încheia alături de persoanele dragi.






Horoscop 3 septembrie 2020, Balanţă:

Ferește-te de oamenii care spun un lucru și fac altceva, oricât de puternici ar fi. Nu le cere socoteală pentru ipocrizia lor, însă evită să le împărtășești secretele tale. Lucrul cu alte persoane ar putea fi o provocare în acest moment. Asigură-te că ești înțeles(asă) în ceea ce vrei să transmiți și nu mai trece cu vederea situațiile în care cei(le) din subordine îți nesocotesc deciziile.


Horoscop 3 septembrie 2020, Scorpion:

Se poate să nu-ți dai seama, dar ești un model de urmat pentru ceilalți(lelalte). Cei(le) mai tineri(e) din anturajul tău ar avea multe de învățat de la tine și din felul în care tu abordezi problemele, dacă ai fi mai deschis(ă) cu ei(le). S-ar putea să fie puțin intimidați(te) de tine și să nu îndrăznească să îți pună prea multe întrebări. Sparge tu gheața și intră în vorbă cu ei(le). Vei găsi experiența destul de satisfăcătoare.


Horoscop 3 septembrie 2020, Săgetător:

Ești extrem de nerăbdător(are) astăzi și asta te va aduce în situația de a lua decizii pripite. Există riscul să iei decizii pe care le vei regreta mai târziu, însă în acest moment nu vezi altă cale de urmat. Amintește-ți că soluțiile rapide nu sunt viabile pe termen lung. Așa că pregătește-te pentru mai multe scenarii în care lucrurile o iau razna. Dacă poți, amână să iei decizii importante astăzi, ca să nu regreți mai târziu.






Horoscop 3 septembrie 2020, Capricorn:

Capricornul are de făcut o alegere. Mai degrabă decât să fii enervat(ă) de cineva, încearcă să absorbi o parte din excesul de entuziasm. Sigur, s-ar putea să nu fie uşor, dar toate aceste situaţii în care eşti pus(ă) sunt în legătură cu ceea ce se numeşte „gândire pozitivă”. Acum este momentul să contactați și să vă conectați cu alte persoane, chiar și cu cele pe care nu credeți că le veţi plăcea.


Horoscop 3 septembrie 2020, Vărsător:

Vărsătorul simte o schimbare bună, dar situaţia nu este deloc confortabilă. Dacă treceți prin câteva tranziții în viața dumneavoastră, pregătiți-vă să combateți acest disconfort înconjurându-vă de oamenii și lucrurile care vă fac să vă simțiți bine. Dacă vă puteți lua ceva timp liber, acest lucru vă ajută şi mai mult. Veţi avea mai mult timp pentru a gândi în detaliu fiecare decizie şi veţi puteți controla lucrurile.


Horoscop 3 septembrie 2020, Peşti:

Peştii s-ar putea simți puțin desincronizaţi cu persoanele din jur, probabil pentru că dorinţele pe care le ai de la tine şi de la lucrurile pe care le faci nu se potrivesc foarte bine cu oamenii de care eşti înconjurat(ă). Veți fi tentați(te) să încercați să decodificați toate mesajele, lucru care vă va distrage atenția de la ceea ce se întâmplă. Încercaţi să identificaţi şi să vă concentraţi pe lucrurile importante.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS