Horoscopul zilei de marți, 22 septembrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: marți, 22 septembrie 2020


Horoscop 22 septembrie 2020, Berbec:

Berbecii ar putea simți un sentiment de împlinire din ajutorul necondiționat acordat unei persoane dragi. Instinctul le spune că este mai importantă contribuția lor în lume decât propriile interese și plăceri, iar asta e o sursă inepuizabilă de satisfacție personală. De fapt, nativii(ele) din Berbec tânjesc după un scop către care să-și canalizeze energia, iar acum au o primă impresie despre cum ar putea arăta acesta.


Horoscop 22 septembrie 2020, Taur:

Taurii sunt un mic butoi cu pulbere, iar emoțiile resimțite pe plan sentimental sunt dintre cele mai puternice. În astfel de momente se pot întâmpla multe lucruri, unele extraordinare, iar altele mai puțin plăcute sau chiar cu efecte majore pe viitor. Un sfat bun ar fi să lași presiunea să dispară, încetul cu încetul, iar abia apoi să iei decizii.


Horoscop 22 septembrie 2020, Gemeni:

Gemenii ar putea da peste o persoană nu tocmai plăcută, așa că ar fi bine să fii ferm(ă) și să tai răul de la rădăcină. Nu oferi nimănui ocazia să devină răutăcios(asă) fără motiv, doar de dragul de a stârni orgolii. Spune elegant, clar și răspicat ceea ce crezi și lasă-i(le) să vorbească la pereți. Stilul tău va atrage respectul celor din jur și vei fi apreciat(ă) pentru modul în care gestionezi situațiile cu potențial de conflict.


Horoscop 22 septembrie 2020, Rac:

Nu tresări dacă cineva îți dă niște vești dezamăgitoare azi. În sinea ta, probabil știai că o să vină. Și dacă nu erai pregătit(ă) suficient pentru a face față acestei vești cu ușurință, nu te îngrijora de cum vor evolua lucrurile. În schimb, concentrează-te pe lucrurile mici în legătură cu care poți face ceva. Sunt destule lucruri pe care le poți face pentru a ușura vestea. Nu dramatiza. Adună-te și mergi mai departe.


Horoscop 22 septembrie 2020, Leu:

Spre surprinderea ta, finanțele încep să își revină la locul lor. Asta e o veste bună, dar nu înseamnă că te poți întoarce la obiceiurile de cumpărături și să nu ții evidența costurilor. Acum că ai totul sub control, nu renunța! Te-ai obișnuit să duci o viață cu cureaua strânsă și încă mai ai multe de învățat despre cum să gestionezi această tactică. Continuă și vei fi foarte mândru(ă) de economiile pe care le vei face în câteva luni.


Horoscop 22 septembrie 2020, Fecioară:

Un efort de grup este cel mai bun efort azi. Dacă vrei rezultate, vei avea nevoie de ajutorul oamenilor care pot face asta. Colaborează cu oamenii care știu ce fac, chiar dacă nu sunt persoanele tale favorite din lume. Nu trebuie să îți faci prieteni(e), este vorba despre a face progrese într-unul din țelurile tale din viață. Ceilalți(lelalte) îți vor da toate detaliile care fac o impresie bună la final. Ai încredere în judecata lor.


Horoscop 22 septembrie 2020, Balanţă:

Ai spus de curând ceva ce astăzi îți poate lăsa un gust amar, dar ceilalți(lelalte) nu au urme de îndoială în ceea ce te privește. Nu au existat ranchiuni, așa că trebuie să vă faceți o favoare și să uitați de neplăcerea care a avut loc. Concentrați-vă pe viitor. Au uitat deja totul despre asta, deci ce zici să faci același lucru? Vinovăția nu te va duce acolo unde trebuie să mergi.


Horoscop 22 septembrie 2020, Scorpion:

Astăzi ar trebui să fie o zi bună, mai ales dacă intenționați să urmăriți progresul cuiva. E mult mai departe decât v-ați așteptat și vă va încălzi inima să vedeți cum avansează. Cu toate acestea, detaliile referitoare la un proiect ar putea să vă scape chiar acum dacă nu acordați atenție mărită. Ar trebui să cereți altcuiva să vă verifice din nou munca. Îi va oferi oportunitatea de a se simți util(ă) și vă va ajuta să știți ce să aveți grijă pentru data viitoare.


Horoscop 22 septembrie 2020, Săgetător:

Ceea ce ați așteptat este pe cale să vă vină în cale, dar nu trebuie să lăsați pe alții(tele) să vadă cât de fericiți(te) sunteți în legătură cu asta! Joacă-te complicat și rece. Asigurați-vă că nu vă grăbiți în fața tuturor celorlalți(te) pentru a smulge această oportunitate din mâinile lor! A fi prea dornic(ă) te va dezavantaja. Urmați exemplul altor oameni și vă veți găsi într-o poziție foarte avantajoasă. Răbdarea ta va da roade mari.


Horoscop 22 septembrie 2020, Capricorn:

Marți, nativii(ele) zodiei Capricorn tind să aibă mari așteptări de la persoanele apropiate. Bine ar fi să nu te entuziasmezi foarte tare, pentru că este posibil ca o promisiune care ți-a fost făcută să nu poată fi dusă la îndeplinire. Încearcă să treci rapid peste acest episod, lucrurile nu sunt atât de rele cum par. Vei observa că, în scurt timp, vei primi vești bune. În plan profesional, un/o prieten(ă) cu care nu ai mai vorbit de ceva vreme te va surprinde cu o propunere inedită.


Horoscop 22 septembrie 2020, Vărsător:

Astăzi, unii(ele) Vărsători(are) riscă să își asume ceva ce nu ar trebui. O cerere primită de la cineva cunoscut riscă să îți strice ziua. Indicat ar fi să eviți să te implici în situații incerte, să faci promisiuni pe care nu știi dacă le poți onora. În plan sentimental, este foarte posibil să întâlnești o persoană specială cu care să vrei să începi o nouă poveste de iubire. Nu te sfii să faci primul pas. Fericirea poate fi la un gest distanță.


Horoscop 22 septembrie 2020, Peşti:

Pentru nativii(ele) zodiei Pești, este o zi fără evenimente speciale. După serviciu, poți lenevi acasă sau poți ieși cu prietenii(ele) în oraș. Ar trebui să reînveți cum să te bucuri de micile plăceri ale vieții. Prea multă agitație strică, iar problemele nu se vor rezolva dacă ești tot timpul stresat(ă). În plan sentimental, se anunță clipe interesante, pregătește-te sufletește!
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS