Horoscopul zilei de luni, 21 septembrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: luni, 21 septembrie 2020


Horoscop 21 septembrie 2020, Berbec:

Accidentele se numesc accidente dintr-un motiv. Pur și simplu se întâmplă. Dacă sunteți într-o situaţie conflictuală din cauza unei greşeli pe care nu aţi vrut să o comiteţi, mai bine vă cereţi iertare şi oferiţi explicaţii clare, concrete, altfel riscaţi să adânciţi tensiunea, mai ales la serviciu. Fiţi sinceri(e) şi aveţi răbdare cu acei(le) colegi(e) noi din cadrul companiei, aşa s-ar putea să legaţi nu numai legături profesionale ci poate chiar şi prietenii.


Horoscop 21 septembrie 2020, Taur:

Arta flirtului necesită mult timp pentru a fi învățată, dar s-ar putea să deveniţi uşor experţi(te). Este momentul să încetaţi să vă mai fie teamă de un posibil refuz, căci dacă nu încercaţi nu aveţi cum să obţineţi un câştig. Vorbiţi cu acea persoană specială din grupul vostru de cunoştinţe, cea care v-a atras atenţia de ceva timp, oferiţi o invitaţie la o cină romantică şi vedeţi cum decurg lucrurile. Poate fi începutul unei poveşti de dragoste.


Horoscop 21 septembrie 2020, Gemeni:

Trebuie să știţi cui să cereţi informaţii serioase în viaţă. În loc să cereţi prietenilor(elor) sfaturi despre cum să vă creşteţi veniturile, mai bine întrebaţi un/o expert(ă), cereţi sfatul cuiva avizat în domeniul finanţelor. Prietenii(ele) sunt cei(le) cu care ar trebui să vorbiţi despre viața sentimentală, despre întâmplări de la muncă ori alte probleme personale. Dar când vine vorba de partea financiară, de economii ori investiţii, s-ar putea să nu primiţi cele mai bune sfaturi.


Horoscop 21 septembrie 2020, Rac:

Racii se întâlnesc în mod neaşteptat cu o veche iubire. S-ar putea ca focul iubirii să nu se fi stins definitiv nici din partea voastră nici din partea acestei persoane misterioase. Nu lăsaţi momentul să se piardă. Dacă sunteţi singuri(e) şi dispuşi(se) să vă oferiţi o a doua şansă, mergeţi înainte cu capul sus.


Horoscop 21 septembrie 2020, Leu:

Nativii(ele) Leu se simt mai bine decât în ultima vreme, însă asta nu înseamnă că este motiv să ieșiți și să sărbătoriți. Eliminați elementele care vă pot face să deveniți impulsivi(e). Bucurați-vă de moment și nu uitați că, în curând, vor exista și motive pentru a sărbători cu adevărat. Deocamdată, ideal ar fi să petreceți mai mult timp acasă, în liniște - și să vă gândiți că ați trecut cu bine peste momente mai puțin plăcute.


Horoscop 21 septembrie 2020, Fecioară:

Astăzi este o zi tocmai potrivită pentru a încerca lucruri noi. Vorbim despre lucruri care să vă stimuleze imaginația, dar și lucruri pe care vă temeați să le încercați în trecut. Veți fi total surprinși(se) de rezultatele bune obținute, dar și de încrederea dată de un succes sau altul. Mintea vă este înfometată de noi cunoștințe, iar apropiații(tele) vă admiră pentru curajul de care dați dovadă, dar și pentru tenacitate.


Horoscop 21 septembrie 2020, Balanţă:

Balanțele sunt prinse astăzi în dileme care nu le dau pace. Cel mai bine este să luați decizii, deciziile care vi se par cele mai bune. Mai bine acționați, decât să regretați ulterior că nu ați fost în stare să luați o decizie. Chiar dacă rezultatele nu sunt dintre cele mai bune asta nu înseamnă că nu avansați în proiectele în care sunteți implicați(te). Poate că pașii mici sunt cheia pentru marile succese.


Horoscop 21 septembrie 2020, Scorpion:

Scorpionii sunt extrem de căutați în această perioadă a anului. Oamenii au nevoie de sfaturi și vă va fi greu să stabiliți o ordine a celor pe care doriți să-i/le ajutați. Nu uitați însă că efortul depus s-ar putea să vă afecteze mai târziu, astfel că cel mai important ar fi să vă păstrați eficiența. Arătați-le prietenilor(elor) cât de mult vă pasă, însă spre finalul zilei aveți grijă să vă și relaxați pentru că mâine s-ar putea să fie o zi cel puțin la fel de obositoare.


Horoscop 21 septembrie 2020, Săgetător:

Oamenii cu care se asociază Săgetătorul astăzi vor fi foarte importanți. Unii oameni vor părea să aibă dreptate, dar alții te pot înnebuni cu ideile lor. De îndată ce simți că cineva te influențează în mod greșit, distrează-te de acea persoană. Nu sunteți în starea de spirit potrivită pentru a vă ocupa de hrănirea egourilor oamenilor sau de a vă sacrifica propriile dorințe. Ceea ce aveți nevoie acum este să fiți înconjurați(te) de oameni care vă apreciază și vă iubesc.


Horoscop 21 septembrie 2020, Capricorn:

Capricornul riscă să se afunde prea mult în problemele altora. În orice caz, ar trebui să vă gândiți care este motivul pentru care faceți asta și pentru care depuneți un efort atât de mare. Momentan resursele investite de dumneavoastră în această problemă, care nici măcar nu vă privește, sunt uriașe, atât financiare, cât și emoționale. Dacă vă așteptați la un anumit comportament de la cineva, să știți că oamenii sunt surprinzători. Reevaluați problema.


Horoscop 21 septembrie 2020, Vărsător:

Pentru Vărsător această zi ar putea părea una obișnuită, dar pe măsură ce trece fiecare oră, ați putea începe să vedeți acțiuni și evenimente misterioase. Dacă te uiți sub suprafața evenimentelor, vei începe să vezi un model și o agendă. Cineva este foarte interesat sa te destabilizeze emoțional și să te facă să te îndoiești de tine. Multă atenție!


Horoscop 21 septembrie 2020, Peşti:

O relație despre care nativul(a) din Pești credea că a fost ruptă dincolo de orice reparație, are încă viață. Aflați cum o puteți pune pe drumul spre recuperare. Există două persoane implicate în această situație dezordonată și fiecare dintre voi are propriile scuze. Fii un/o erou(ă) și fii primul(a) care extinde o ramură de măslin. Sunați sau trimiteți un mesaj astăzi. Fiți sinceri(e) cu privire la modul în care vă simțiți. Lasă garda jos și vorbește din inimă.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS