Horoscop săptămânal: 21-27 septembrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul săptămânii 21-27 septembrie 2020


Horoscop 21-27 septembrie 2020, Berbec:

Dacă ai un partener de cuplu, influențele astrale îți vor aduce și momente tandre, dar și câteva mici tensiuni în această săptămână. Unii Berbeci se vor îndrăgosti în această perioadă de altcineva. Fii precaut(ă), riscul de despărțire va fi mare, ia în considerare acest lucru! Dacă ești singur(ă), căsătoria nu te va mai speria, așadar ești pregătit(ă) să te implici serios într-o relație. Aștrii îți promit succes financiar în această săptămână. Pentru asta, trebuie să eviți să întorci lucrurile pe toate părțile sau să stai prea mult să pierzi vremea. Nu risca fără rost, mai ales în afaceri, pentru că poți avea pierderi importante.


Horoscop 21-27 septembrie 2020, Taur:

Urmează o perioadă conjugală mult mai convenabilă decât până acum. Vei simți că renaști. Optimist(ă), cald(ă) și sigur(ă) pe tine vei deveni din nou un/o partener(ă) plăcut(ă) și vei observa imediat că viața ta sentimentală va lua o întorsătură fericită. Dacă ești singur(ă), se poate să ai parte de niște aventuri destul de intense, care nu vor fi neapărat de lungă durată. Ferește-te să te îndrăgostești, pentru că vei fi dezamăgit(ă) și vei suferi. În principiu nu ar trebui să întâmpini nicio greutate vizibilă pe plan financiar în această săptămână. Aștrii nu vor influența zonele legate de bani, ceea ce te va feri de probleme, dar te va lipsi și de sprijinul norocului. Prin urmare, vei avea parte de rutina obișnuită. Dacă faci unele eforturi, poate vei reuși să economisești niște bani.


Horoscop 21-27 septembrie 2020, Gemeni:

Pe de o parte poți avea parte de certuri neprevăzute, pe de alta relația și iubirea din cuplu pare mai puternică decât oricând. Numai cuplurile a căror înțelegere lasă de dorit pot întâmpina greutăți serioase. Pentru celelalte, această perioadă va fi marcată de o alternanță de momente bune și momente mai puțin bune. Dacă ești singur(ă), poți da frâu liber celor mai sălbatice fantezii romantice. Dacă ești în căutarea partenerului ideal, aștrii îți vor oferi șanse incredibile de această dată și s-ar putea să ai întâlnirea vieții tale. Jupiter, planeta norocului și a succesului ar trebui să te protejeze financiar destul de bine. Acesta este momentul ideal pentru a cere o mărire a salariului sau pentru a-ți încerca norocul în alt domeniu sau alt loc de muncă. Dacă ai în plan să faci unele investiții, cel mai bine ar fi să îți schimbi părerea.


Horoscop 21-27 septembrie 2020, Rac:

Atmosfera din cuplu va fi calmă și confortabilă în aceste zile. Relația ta conjugală va fi plasată sub semnul armoniei și al complicității. Dacă vrei să menții acest climat privilegiat, va trebui să faci compromisurile necesare. Dacă ești singur(ă), o călătorie îți poate scoate în cale dragostea. Și nu e vorba de dragoste trecătoare, ci de o iubire autentică ce va rezista testului timpului. Aștrii te vor ajuta să îți reechilibrezi bugetul și chiar să economisești niște bani în această săptămână. Vei fi tentat(ă) să cheltuiești excesiv, însă vei găsi determinarea și forța necesare pentru a evita să iei decizii financiare riscante, cum ar fi o achiziție mare sau o investiție.


Horoscop 21-27 septembrie 2020, Leu:

Viața ta sentimentală ar trebui să fie în regulă, în special dacă ești căsătorit(ă), cu condiția să te poți liniști. Ai un dinamism extraordinar care s-ar putea transforma uneori chiar în agresivitate. Încearcă să nu îți grăbești partenerul(a) dacă nu îți îndeplinește așteptările. Dacă ești singur(ă), succesul tău pe mai multe planuri te poate priva de dragoste. Iubirea nu e ceva ce iei în serios în acest moment! Această săptămână va fi pozitivă din punct de vedere financiar. Aștrii te vor ajuta să îți îmbunătățești veniturile și să îți administrezi eficient bugetul. Singurul mic risc este că ești tentat(ă) să cheltuiești prea mulți bani pentru aspectul tău fizic sau să le faci pe plac excesiv celor pe care îi/le iubești.


Horoscop 21-27 septembrie 2020, Fecioară:

Această săptămână este favorabilă pentru reflecție, a sosit momentul să pui accent pe sentimentale tale. Destinul tău conjugal depinde de atitudinea ta față de partener(ă). Fie veți avea parte de un nou început în viața voastră împreună, fie o veți lua pe căi separate. Dacă ești singur(ă), ești mai dornic(ă) ca niciodată să ai o relație sentimentală stabilă și sigură. Această atitudine îi/le va surprinde pe cei(le) din jurul tău, obișnuiți să te vadă cum pui libertatea mai presus de orice. Această perioadă este prielnică pentru întâlniri. Situația ta financiară va continua să fie protejată. Vei avea în continuare posibilitatea de a beneficia de oportunități interesante. Dacă ai de luat o decizie financiară majoră cu privire la o achiziție sau o investiție, acum este timpul potrivit să o faci. Vei avea toate atuurile în mână pentru a face alegerea corectă.


Horoscop 21-27 septembrie 2020, Balanţă:

Iubirea și sentimentele vor fi în plină expansiune în aceste zile. Dacă știi cum să te porți cu partenerul(a) de viață, bucuriile vor fi mai vii. Amintește-ți că în căsătorie, la fel ca în multe altele, înțelegerea și toleranța pot face minuni. Dacă ești singur(ă), indicat ar fi să ieși mai mult pentru că, astfel, ai șansa de a întâlni o persoană remarcabilă care să te facă fericit(ă). Dacă se întâmplă asta, totuși nu vorbi prea devreme despre căsătorie. Banii vor fi în centrul preocupărilor tale în această săptămână. Unii(le) dintre voi vor fi nevoiți(te) să ia decizii destul de clare, de exemplu, atunci când cumpără locuințe sau proprietăți imobiliare. Alții(tele) pot beneficia de un flux excepțional de bani din partea părinților sau a unor rude bogate.


Horoscop 21-27 septembrie 2020, Scorpion:

Mariajul tău pare să fie mai stabil decât oricând. Cuplurile nu vor fi supuse niciunei influențe planetare semnificative. Prin urmare, viața lor sentimentală va fi lipsită de probleme, dar și de entuziasm și de o mare pasiune. Dacă ești singur(ă), această perioadă este favorabilă pentru un angajament de durată sau pentru o întâlnire decisivă. S-ar putea să fii destul de derutat(ă) atunci când vine vorba de bani. Prin urmare, ai mare grijă dacă trebuie să iei o decizie importantă, referitoare la o achiziție costisitoare, spre exemplu. Nu te grăbi și cere sfatul celor în care ai încredere.


Horoscop 21-27 septembrie 2020, Săgetător:

Pentru majoritatea dintre voi nu va exista nicio problemă în ceea ce privește viața de cuplu. Partenerul(a) îți va înțelege prioritățile și te va susține fără comentarii. Dacă ai un/o partener(ă) reticent(ă), nu te vei consuma prea mult din cauza comportamentului său. Vei acționa după bunul plac fără să te gândești la consecințe. Dacă ești singur(ă), emani mai multă încredere și, astfel, ești ca un magnet pentru se*ul opus. Pregătește-te pentru dragoste la prima vedere! Interesele tale financiare vor fi susținute, iar afacerile sau serviciul tău ar trebui să fie mai productive decât în mod normal. Dacă ai parte de o creștere monetară semnificativă, nu căuta cu nesăbuință să-ți satisfaci chiar și cele mai absurde pofte!


Horoscop 21-27 septembrie 2020, Capricorn:

Nu vor exista evenimente importante în această săptămână. Cu toate acestea, atmosfera din cuplu va fi una plăcută, cu momente de tandrețe cu persoana dragă. Dacă ești în căutarea sufletului pereche, îl vei găsi total întâmplător sau într-un loc neașteptat. Fii pregătit(ă) să profiți de orice ocazie din mers, totul s-ar putea întâmpla în câteva minute sau secunde. Această săptămână poate fi extrem de bună în ceea ce privește banii. Ai face bine să profiți de excelentele influențe astrale care vor sprijini domeniul financiar. Vor exista destule șanse de îmbunătățire a situației materiale, totul ține doar de atenția ta!


Horoscop 21-27 septembrie 2020, Vărsător:

În această săptămână, judecata ți-ar putea fi afectată de sentimentele tale. Ar trebui să încerci să ții cont de faptul că percepția pe care o ai asupra situației în care te afli este susceptibilă de a crea mari tensiuni cu partenerul(a) de viață. Inima ta sensibilă și, uneori, poate puțin prea prudentă, te împiedică să porți conversații deschise și directe cu persoana iubită. Ar trebui să știi cum să-ți controlezi acea timiditate care te paralizează atunci când vine vorba de abordarea problemelor care îți afectează viața sentimentală. Știi mai bine decât oricine cum să faci bani. Datorită intervenției anumitor persoane care cred în tine, situația ta financiară se va schimba simțitor în bine. Poți conta pe o sumă substanțială de bani și pe câștiguri mai repede decât te așteptai.


Horoscop 21-27 septembrie 2020, Peşti:

S-ar putea ca viața ta de cuplu să fie puțin zguduită în această săptămână. Dar, dacă îți vei ține sub control impulsivitatea și vei urmări cu atenție ceea ce spui, totul va fi bine. Dacă nu ai partener(ă) de cuplu, vei avea numeroase ocazii de întâlniri și aventuri romantice. Nu vei ști ce să alegi și te vei simți ușor stânjenit(ă) din această cauză. Aștrii te vor ajuta în ceea ce privește banii, determinându-te să eviți cheltuielile excesive și să ai parte de o îmbunătățire a veniturilor. Stabilitatea pe care o simți acum pe acest plan te încurajează să îți faci planuri mărețe de viitor.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS