Horoscopul zilei de miercuri, 2 septembrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: miercuri, 2 septembrie 2020


Horoscop 2 septembrie 2020, Berbec:

Berbecii simt o presiune sufletească astăzi, din cauza unor lucruri lăsate nerezolvate. Dacă aţi greşit în faţa unei persoane, ar fi momentul să-i cereţi iertare. Lucrurile ar putea intra pe un făgaş normal, discutaţi, fiţi sinceri(e) şi înţelegători(are) şi s-ar putea să obţineţi acea linişte sufletească de care aveţi nevoie.


Horoscop 2 septembrie 2020, Taur:

Taurii au parte de o zi grozavă la serviciu. Aţi putea obţine o mărire de salariu datorită efortului depus în ultima perioadă. Dacă v-aţi implicat în diferite proiecte, aţi dat dovadă de colegialitate, muncă în echipă, înţelegere şi devotament faţă de domeniul în care activaţi, dar mai ales faţă de companie, veţi fi îndelung răsplătiţi(te).


Horoscop 2 septembrie 2020, Gemeni:

Gemenii trec printr-o perioadă destul de aglomerată, dar importantă. Este momentul potrivit pentru a lua decizii atât în dragoste, cât şi în sfera afacerilor. Luaţi atitudine, faceţi schimbări, fiţi curajoşi(ase), căci doar aşa vă puteţi bucura în final de succes.


Horoscop 2 septembrie 2020, Rac:

Ești pus(ă) pe fapte mari și consideri că e o reală pierdere de timp să îi/le aștepți pe ceilalți(lelalte) să te ajungă din urmă. Și ai dreptate. Nu ține de tine să îi/le ajuți să țină pasul. Problemele de la locul de muncă ar putea să te facă să îți pierzi răbdarea cu toată lumea. Ai grijă, totuși, să nu lași problemele de la serviciu să îți afecteze viața privată. Oamenii la care ții nu merită tratați astfel.


Horoscop 2 septembrie 2020, Leu:

Fii amabil(ă) cu toți(ate) cei(le) care îți ies în cale, astăzi și sigur vei face o impresie bună tuturor. Energia ta este molipsitoare, mai ales când o lași să strălucească. Este o zi minunată pentru a intra în contact cu oameni noi. Dacă aveți un interviu sau o întâlnire programată, puteți fi siguri(e) că va merge foarte bine. Tot ce oferiți astăzi vi se va întoarce înzecit.


Horoscop 2 septembrie 2020, Fecioară:

Nu este o zi bună pentru a explora necunoscutul. Astăzi ai face bine să rămâi cât mai aproape de casă, de ceea ce cunoști și să nu te arunci în lucruri despre care nu știi mare lucru. Bineînțeles, îți va fi greu să îți stăpânești curiozitatea. Însă trebuie să recunoști că îți va fi mult mai confortabil în mediul pe care ți l-ai creat. Astăzi pui punct unui proiect la care ai muncit în ultima perioadă.


Horoscop 2 septembrie 2020, Balanţă:

Nu fiți nerăbdători(are) cu voi înșivă(sevă) acum. Este nevoie de timp pentru a învăța ceva nou și trebuie să vă ajustați așteptările. Încearcă să fii mult mai realist(ă)! Pregătește-te pentru ca astăzi să te simți provocat(ă) și nu te mira dacă la sfârșitul zilei simți că ai făcut trei pași înainte și doi pași înapoi. Îți înveți limitele, iar învățarea este întotdeauna o bună petrecere a timpului tău. Aici nu există inutilitate. Totul va merita ceva mai devreme sau mai târziu.


Horoscop 2 septembrie 2020, Scorpion:

Luați în considerare posibilitatea de a permite altor persoane să preia controlul în timp ce pur și simplu mergeți la plimbare. Dacă lăsați un/o prieten(ă) să conducă activitatea, veți putea face ceva ce nu ați făcut până acum. Dacă lăsați un/o coleg(ă) să conducă echipa, veți vedea o nouă abordare a unui set de probleme. Și dacă te lași urmărit(ă), vei avea în sfârșit o idee bună despre cât de dorit(ă) ești cu adevărat. A fi pasiv(ă) nu este întotdeauna un semn de slăbiciune.


Horoscop 2 septembrie 2020, Săgetător:

Creativitatea ta este la cele mai mari cote acum și îți hrănește mintea câteva gânduri foarte originale. Va fi foarte distractiv să adaugi lucrurilor punctul tău de vedere original. Și deși nu tot pe ce îți pui amprenta va fi un succes uriaș, arăți lumii cum crezi că poate obține un mare câștig. Lasă manifestările tale să transmită și starea de spirit în care te afli. Purtați ceva care vă ajută să vă distanțați de mulțime. Cereți atenție. Ești pregătit(ă) pentru asta!


Horoscop 2 septembrie 2020, Capricorn:

Vor fi momente dificile miercuri, pentru unii(ele) nativi(e) ai(le) zodiei Capricorn. O situație stresantă și delicată îți va pune la încercare răbdarea și atenția, așa că vei avea nevoie de nervi tari și fermitate în decizie. Nu este exclus ca unii(ele) să dorească să greșești, încercând să îți pună bețe în roate. Ai încredere în tine și acționează cum consideri că este corect.


Horoscop 2 septembrie 2020, Vărsător:

Vărsătorii simt nevoie unor schimbări pe toate planurile, dar mai ales în viața personală. Cineva din trecut îți dă lumea peste cap, apar sentimente ce păreau a fi stinse de multă vreme și nu știi încotro să o iei. Este o zi care te pune în fața unor decizii complexe, iar sfatul aștrilor este să te gândești bine înainte să acționezi. Tot ce trebuie să știi este că toate lucrurile vor veni la momentul potrivit, așa că nu te grăbi, dar nici nu accepta mai puțin decât meriți.


Horoscop 2 septembrie 2020, Peşti:

Miercuri, Peștii vor să evadeze și nimic nu îi poate opri. Fie că este vorba despre o călătorie neanunțată sau un proiect profesional inedit, simți nevoia unei aventuri. Le vrei pe toate și simți că nimic nu te poate opri. Sfatul aștrilor pentru tine este să ai curaj și să crezi că imposibilul poate să devină realitate. Seara, un/o prieten(ă) apropiat(ă) îți face o propunere extrem de interesantă, pe care nu o poți refuza.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS